01.02.2013 DÜNKÜ YEDİKLERİM
sabah :çok az yogurtlu müsli
öğlen :tarhana çorbası+sade haşlanmış karnıbahar üstünede yogurt dökerek yedim
akşam :hindi kavurma ve fırında tavuk tek sıkıntım patates fırında onu yedim
spor yapamadım saçlarımı fönledim ve tırnaklarımı limonlu zeytin yağlı suda yumuşattım geriye ittim katükülleri kesmedim ve ardından kremledim siyah hafif bordoya kaçan ojelerimi sürdüm
bugün kendimi bakımlı hissediyorum
hayat bana güzel :)))
sabah soguktu hava buna ragmen ben uzun süredir yapmadıgımı yaptım tartımı aldım eve tartıldım
gördüğüme inanamadım 67.4 kg göstedi kendimi daha mutlu hissettim
akşam tartının yerini degiştirmem lazım yoksa hastası olacagım onun her an tartılma istegi olacak veeee
akaşm operaya gidiyorummmmmm kendime ödül verdim ama akşam yemeğini dışarda yiyecegiz döner dürüm
çok çiğneyerek yiyeyim akşamada 50 mekik+50 yana hareket +50 kol çalışması cezam olsun 

sabah :çok az yogurtlu müsli
öğlen :tarhana çorbası+sade haşlanmış karnıbahar üstünede yogurt dökerek yedim
akşam :hindi kavurma ve fırında tavuk tek sıkıntım patates fırında onu yedim
spor yapamadım saçlarımı fönledim ve tırnaklarımı limonlu zeytin yağlı suda yumuşattım geriye ittim katükülleri kesmedim ve ardından kremledim siyah hafif bordoya kaçan ojelerimi sürdüm
bugün kendimi bakımlı hissediyorum
hayat bana güzel :)))
sabah soguktu hava buna ragmen ben uzun süredir yapmadıgımı yaptım tartımı aldım eve tartıldım
gördüğüme inanamadım 67.4 kg göstedi kendimi daha mutlu hissettim
akşam tartının yerini degiştirmem lazım yoksa hastası olacagım onun her an tartılma istegi olacak veeee
akaşm operaya gidiyorummmmmm kendime ödül verdim ama akşam yemeğini dışarda yiyecegiz döner dürüm