• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memur Adayı Bgapa'nın Diyet Günlüğü

Merhaba:16::16:ben ev hanımıyım,evle falan uğraşıyorum işte...bi'de vermek istediğim bi 10 kilo var,onlarla uğraşıyorum:34::12:

canım dikkat edince oluyor
ben defter tutuyordum ve 5 kg verdim
şu an tutmuyorum ama yarından itibari yok başlayacagım yazmaya
malum bi anda verilmiyor zamanla gidiyor fazlalıklar inş veririz :8::8::8::8::8:

canım dikkat edince oluyor
ben defter tutuyordum ve 5 kg verdim
şu an tutmuyorum ama yarından itibari yok başlayacagım yazmaya
malum bi anda verilmiyor zamanla gidiyor fazlalıklar inş veririz :8::8::8::8::8:

Doğru diyorsun...yavaş da olsa,eminim ki istediğimiz kiloya kavuşacağız:34:

Günaydın tatlım,yoksun:44::44:bi'yaramazlık yok inşAllah:16:

günaydın hata ii günler canım
doktora gittim tırnağımda sorun var 1 senedir geçmiyor :(
bu ara saglıklı beslenmeyi bıraktım halim çok kötü canım offf
yeniden başlamam lazım umarım senin güzel gidiyordur

selam canım

nabersin

nedemek sağlılıklı beslenmeyı bıraktın emeklerin boşa mı gitsin hayallerın ne olduu bahane değil lutfen çözüm bul çabuk

günaydın hata ii günler canım
doktora gittim tırnağımda sorun var 1 senedir geçmiyor :(
bu ara saglıklı beslenmeyi bıraktım halim çok kötü canım offf
yeniden başlamam lazım umarım senin güzel gidiyordur

Geçmiş olsun canım:16:benim diyetim güzel gidiyor,ama hareket yapamıyorum:24:sanırım tam anlamıyla iyileşmedim...bana kalırsa sağlıklı beslenmeyi bırakma,ellinden geldikçe devam etmeyi çalış..zaman zaman hepimiz kaçamaklar yapıyoruz,ama önemli olan birşey olmamış gibi sonra devam etmek...sende devam edeceğini inanıyorum:34:

Geçmiş olsun canım:16:benim diyetim güzel gidiyor,ama hareket yapamıyorum:24:sanırım tam anlamıyla iyileşmedim...bana kalırsa sağlıklı beslenmeyi bırakma,ellinden geldikçe devam etmeyi çalış..zaman zaman hepimiz kaçamaklar yapıyoruz,ama önemli olan birşey olmamış gibi sonra devam etmek...sende devam edeceğini inanıyorum:34:

teşekkür ederim canım bu güzel düşüncenden dolayı ve yola devam diyorum :52::52:
senin adına sevindim birazda yürüyüş katarak daha da güzel gidecek fazlalıklar :16::16::16::16:

günaydın günlüğüm
yeni ilaça başladım ve reçetesinde istahsızlık yaptıgını yazmışlar :1::1: 1 ay boyunca içecegim umarım istahımı kapatır
7 gibi yemek yemeden tartıldım ve kilo aldıgımı gördüm :19::19::19:
kendime kızdım ve sağlıklı beslenme konusuna daha dikkat etmeye karar verdim
malum yazda geliyor daha jeande almadım kendime kızdım ve başlıyorum işte yeniden :10::10::10::10::10::10:

teşekkür ederim canım bu güzel düşüncenden dolayı ve yola devam diyorum :52::52:
senin adına sevindim birazda yürüyüş katarak daha da güzel gidecek fazlalıklar :16::16::16::16:

Ne demek:16::16:yarından itibaren yavaş yavaş yürümeye başlarım inşAllah:32:

günaydın günlüğüm
yeni ilaça başladım ve reçetesinde istahsızlık yaptıgını yazmışlar :1::1: 1 ay boyunca içecegim umarım istahımı kapatır
7 gibi yemek yemeden tartıldım ve kilo aldıgımı gördüm :19::19::19:
kendime kızdım ve sağlıklı beslenme konusuna daha dikkat etmeye karar verdim
malum yazda geliyor daha jeande almadım kendime kızdım ve başlıyorum işte yeniden :10::10::10::10::10::10:

Senin rahatsızlığın ne?tırnağında mantar mı var acaba?kilo aldığını sanmıyorum,büyük ihtimal ile ödemdir...stres bile ödem yapabilir...ve sen biraz streslisin bu aralar,anladığım kadaryıla..sıkma canını,herşey düzelir,Rabbim herşey yoluna koyar:16::16:

Senin rahatsızlığın ne?tırnağında mantar mı var acaba?kilo aldığını sanmıyorum,büyük ihtimal ile ödemdir...stres bile ödem yapabilir...ve sen biraz streslisin bu aralar,anladığım kadaryıla..sıkma canını,herşey düzelir,Rabbim herşey yoluna koyar:16::16:[/QUOTE]

tam bişey diyemiyorlar canım rahatsızlığıma
tırnağımda mantar ya da sedeften şüpheleniyorlar yeni ilaça başladık 1 ay kullanacagım
canım kıymalı pide çekti offf :19::19::19::19::19:
tatlı çekmiyor canım böyle köfte döner iskender offffff olsada yesem
canım uzun zamndır bıraktım kendimi ve aldım artık tartılmak istemiyorum biraz dikkat edecegim yediklerime sonra tartılmayı planlıyorum :8::8::8::8:
inşallah herşey düzelir canım
kilo vermek çok güzel ve inş biz başaracagız :16::16::16::16::16::16:

Senin rahatsızlığın ne?tırnağında mantar mı var acaba?kilo aldığını sanmıyorum,büyük ihtimal ile ödemdir...stres bile ödem yapabilir...ve sen biraz streslisin bu aralar,anladığım kadaryıla..sıkma canını,herşey düzelir,Rabbim herşey yoluna koyar:16::16:

tam bişey diyemiyorlar canım rahatsızlığıma
tırnağımda mantar ya da sedeften şüpheleniyorlar yeni ilaça başladık 1 ay kullanacagım
canım kıymalı pide çekti offf :19::19::19::19::19:
tatlı çekmiyor canım böyle köfte döner iskender offffff olsada yesem
canım uzun zamndır bıraktım kendimi ve aldım artık tartılmak istemiyorum biraz dikkat edecegim yediklerime sonra tartılmayı planlıyorum :8::8::8::8:
inşallah herşey düzelir canım
kilo vermek çok güzel ve inş biz başaracagız :16::16::16::16::16::16:
[/QUOTE]

Sana da çok geçmiş olsun tatlım:16::16:Rabbim acil şifalar versin:16::16:zanediyorum ki biraz pide yesen birşey olmaz:34:yanında bol salata ve ayran olsun ama:34:dediğin gibi kilo vermek çok güzel ve evet,biz bu işi başaracağız:kkk::kkk:bu arada evet,Serap dan haberimiz var,onun da sağlık problemleri var,belinde bir kayma oldu yanlış hatırlamıyorsam...öteki topiğe giriyor arada:34:

Sana da çok geçmiş olsun tatlım:16::16:Rabbim acil şifalar versin:16::16:zanediyorum ki biraz pide yesen birşey olmaz:34:yanında bol salata ve ayran olsun ama:34:dediğin gibi kilo vermek çok güzel ve evet,biz bu işi başaracağız:kkk::kkk:bu arada evet,Serap dan haberimiz var,onun da sağlık problemleri var,belinde bir kayma oldu yanlış hatırlamıyorsam...öteki topiğe giriyor arada:34:[/QUOTE]

teşekkür ederim canım serap hakkında bilgi verdiğin için onada şifalar dilerim :16::16:
bu ara pide ve ağır şeyler yemeyecegim canım ilerleyen zamanlarda belki yerim pide :21::21::21::21:
zayıflamışsın laflarını duydukça daha bi gaza geldim ve devam diyorummmm
gerçekten zayıf olmak çok güzel aldıgın giysiler daha hoş duruyor
çevredekiler daha çok dikkat ediyorlar sanki kilo durumuna göre davranıyorlar insanlara
bunları gördükçe devam diyorum :10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

26/02/2013 salı

sabah 1 kase yogurt +4 yemek kaşığı müsli

öğlen yogurt çorbası +melemen

ara nescafe+ 1 tane yulaflı bisküvi

ara meyve

akşam kıyma kavurma +1 dilim ekmek

ara 2 top dondurma

yatarken süt içildi
üzgünüm hareket yapamadım :18::18::18::18::18:

27/02/2013
sabah büyük bardak su 2 tane havuç

1 kase yogurt +3 kaşık müsli

öğlen 9 tane köfte +1 dilim ekmek
1 bardak çay ve 1 bardak melisa çayı

akşam
kıymalı ıspanak kavurması +1 dilim ekmek
3 tane tulumba tatlısı :18::18::18::18:

kendimi tutamadım yedim tulumbaları ama ara ara egzersiz yaptım

merhaba günlüğüm hafta sonu çok kaçamağım oldu ve kendimden utanıyorummmmm
çok yanlış yaptım çokkkkkk :5::5::5::5:
pazar sabah tartıldım ve 67.6 kg geldim
regl yaklaşıyor belki ondan

merhaba günlüğüm seni ihmal ediyorum bu ara farkındayım
ama benim ders çalışmam gerek ve ben düzenli ders çalışammıyorum offff

günlüğüm çarşamba sabahı 67.5 kg geldim
yediklerime dikkat ediyorum

günlüğüm çarşamba sabahı 67.5 kg geldim
yediklerime dikkat ediyorum

reglinin yaklaştığını söylemişsin bgapacım, kilonda dalgalanmalar olması normal. moral bozmak yok. motivasyonu maksimumda tutmak var :3:
al bu foto da benden sana motivasyon aracı olsun :)

$thin (4) - Kopya.webp

reglinin yaklaştığını söylemişsin bgapacım, kilonda dalgalanmalar olması normal. moral bozmak yok. motivasyonu maksimumda tutmak var :3:
al bu foto da benden sana motivasyon aracı olsun :)

Eki Görüntüle 650767

merhaba canım regl oldum ve pazartesine kadar tartılmamak istiyorum
fotograf için teşekkür ederim gerçekten motivasyon için çok güzel
dün akşam eski resimlerime baktım yüzüm çok kiloluydu şimdi ananemin dediği gibi kaşık kadar kalmış yüzüm :)
bu halimden memnumum ama daha çok kilo vermek istiyorum canım özelliklede basenlerim kalın onları inceltmem lazım
teşekkür ederim günlüğüme geldiğin için :16::16::16::16::16::16::16:

Selam canım

sen nerlerdesin artık bıraktım mı yoksaaaaaaaaaaaaaa

Back
X