Kusura bakma kaç gündür takip ediyorum konuyu,artık şu yorumu görünce patladım.
İnsanlar burada neresi olsa giderim modunda,sen o puanla son atamaya kalmışsın,yer beğenmiyorsun.
Hanzo adam her yerde var,kurtarılmış bir bölge yok malesef.
izmite atandım ben de havası kötü ama yaşanabilir bir yer
havası kirli sanırım bende şimdilik eskişehirde karar kıldım sonrasında bursa ve sakarya yazıcam bakalım kadrolar acıklanınca daha net iller çıkar ortaya kararımı vericem hayırlı olsun atanmışsınız darısı başıma inşallah
sakaryayı tavsiye etmem...
arkadaşım orada öğrencilik yaşadı 4 sene hiç memnun değildi..
ben sakaryadayım memurum
hahaha memnun musun peki bibişim?
benim ailemni yanına yakın..
sonra evim çalıştığım yere çok yakın. ve burada kiralar 300 400. o yüzden memnunum
sakaryayı tavsiye etmem...
arkadaşım orada öğrencilik yaşadı 4 sene hiç memnun değildi..
benim ailemni yanına yakın..
sonra evim çalıştığım yere çok yakın. ve burada kiralar 300 400. o yüzden memnunum
adına şiirler yazılmış bir sehir ne kadar kötü olabilirki ayrıca üniversite kampüsüde türkiyenin en güzel kampüslerinden biriymiş , arkadaşınız ne bakımdan sevmemiş söyledi mi size...
hehe benim arkadaşım sosyal ortamı çok yok diyodu..
benim gibi evden işe işten eve modundaysan sıkıntı yok tabi
adına şiirler yazılmış bir sehir ne kadar kötü olabilirki ayrıca üniversite kampüsüde türkiyenin en güzel kampüslerinden biriymiş , arkadaşınız ne bakımdan sevmemiş söyledi mi size...
sosyal ortamı sevmedim demişti her haftasonu ya istanbula ya ankaraya kaçıyodu...
ben görmedim bilmiyorum sakaryayı...
dogru olabilir sosyal bakımdan zayıf insanlarıda mütasıpmış bende zaten kaldıgım yerde huzur arıyorum ilk baş ve ev kira sıkıntısı cekmemek... sonrasında zaten hafta sonu bende kaçamaklar yaparım konumu itibari ile güzel yerde inşallah kadro gelir ordan
inşallah gönlüne göre olsun
amin hepimizin inşallah..
Naptin tatlim nereye atandn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?