Ben Edirne'liyim ve burda yaşıyorum, ev fiyatları elit semtlerde çok yüksek olabilir ama biz evin kirası 200tl. Annem kirayı yükseltmeyi düşünmüyor mesela.
Ama şu an oturduğumuz semtte kiralar 600-700'e. Aslında semtten semte değişiyor, önceliklerimiz ve maaşımız bunu belirleyen en önemli etken.
izmir yazan oldumu bilmiyorum ama burası yaşamak için uygun memur maaşıylada rahat geçinirsin diye düşünüyorum çok pahalı ve trafik sorunu pek olmayan bi şehir
Güneydoğu düşünürseniz Batman'ı önerebilirim o taraflara göre rahat ve ucuz bir yerdir.
Bir de tabiki memleketim Çanakkale. Çok rahat bir ortamı var.
tam tersi izmire ulaşımı pahallı ve trafık sorunu var dendi aklım karıştı cidden...:26:
Trafik sorunumu varmışsabahlari doğal olarak kalabalıl oluyor ama trafik falan yok biyere gitmek istediğinde en çok yarım saat sürer bilette 2 tl ama o iki tl ile metro vapur izbana binebiliyosun 1.5 saat icinde kac otobus veya yazdiklarima istedigin kadar bedava binersin canim yani aktarma oldugundan trafik falan sorun olmuyor
batmanda petrol rafinesi oldugu için suyunun ve havasının kirli oldugunu duymustum sanırım orayı yazmam.. çanakakeyi rahatllık için düşünebilirim.. bide insanı sıcakkanlımı yardımsevermi yani ayagın takılsa düşşen yardıma koşarlar mı oda var kendi halinde kimseye selamı sabahı olmayan insanların oldugu yerleri istemem açıkcası misal istanbul gibi..
Sen gene bi sor soruştur ama canım sadece benim dememle karar verme ama burada olupta memnun ilmayan pek görmedimiyiymiş ozaman ya izmiride düşünebilirim bir albenisi var açıkcası...
tam tersi izmire ulaşımı pahallı ve trafık sorunu var dendi aklım karıştı cidden...:26:
İzmir de ulaşım uygundur 2tl 90 dakika içinde de aktarmalar bedava, en fazla gideceğiniz yer 1.5 saat sürer, kiralarda semte göre değişir ama İstanbul ve Ankara'ya göre daha uygundur, ısınma problemi de çekmezsiniz.
Mersin içinde hemen hemen aynı şeyler geçerli
Batmanda 1 sene yaşadım canım öyle bir sıkıntı yok. Rafineri merkeze uzak. Hatta saçım ordaki su sayesinde kendine gelmişti :)
Çanakkale İstanbul ile asla kıyaslanamaz canım. Küçük bir şehir selamsız da değilizdir :)
İzmir de ulaşım uygundur 2tl 90 dakika içinde de aktarmalar bedava, en fazla gideceğiniz yer 1.5 saat sürer, kiralarda semte göre değişir ama İstanbul ve Ankara'ya göre daha uygundur, ısınma problemi de çekmezsiniz.
Mersin içinde hemen hemen aynı şeyler geçerli
Eskişehir derim ben kesinlikle:)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben eskişehirliyim ve bende memurum ama bilecikte gorev yapiyorum ....eskişehir harika bi şehir ulaşim avm çarşi pazar gezmece eglence gece hayati gençlik hepsi var yanliz biraz yollari bozuk:) kesinlikle yaz insallah gelirsin
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ozman gaziantep eledim diğer illerde nasıl acaba hani o bölgedeki mardin olsun urfa olsun otantik yerle oldugu için baya ilgimi çekiyo keşke kiralar uygun olsa da gitsem ama sanırım oralar da hep bi ev sıkıntısı olur sanki yeni gelişmekte oldukları için :26:
hım iyi ozaman teşekürler canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?