memurluk için en rahat memleket neresi sizce ?

dogrudur eminim ucuz semtlerde vardır çokta luks yerde yaşamam gerekmiyo yanlızım zaten 200 ev bulsam çok mutllu olurdum..

izmir yazan oldumu bilmiyorum ama burası yaşamak için uygun memur maaşıylada rahat geçinirsin diye düşünüyorum çok pahalı ve trafik sorunu pek olmayan bi şehir

tam tersi izmire ulaşımı pahallı ve trafık sorunu var dendi aklım karıştı cidden...:26:

Güneydoğu düşünürseniz Batman'ı önerebilirim o taraflara göre rahat ve ucuz bir yerdir.
Bir de tabiki memleketim Çanakkale. Çok rahat bir ortamı var.

batmanda petrol rafinesi oldugu için suyunun ve havasının kirli oldugunu duymustum sanırım orayı yazmam.. çanakakeyi rahatllık için düşünebilirim.. bide insanı sıcakkanlımı yardımsevermi yani ayagın takılsa düşşen yardıma koşarlar mı oda var kendi halinde kimseye selamı sabahı olmayan insanların oldugu yerleri istemem açıkcası misal istanbul gibi..

tam tersi izmire ulaşımı pahallı ve trafık sorunu var dendi aklım karıştı cidden...:26:

Trafik sorunumu varmış sabahlari doğal olarak kalabalıl oluyor ama trafik falan yok biyere gitmek istediğinde en çok yarım saat sürer bilette 2 tl ama o iki tl ile metro vapur izbana binebiliyosun 1.5 saat icinde kac otobus veya yazdiklarima istedigin kadar bedava binersin canim yani aktarma oldugundan trafik falan sorun olmuyor

iyiymiş ozaman ya izmiride düşünebilirim bir albenisi var açıkcası...

Batmanda 1 sene yaşadım canım öyle bir sıkıntı yok. Rafineri merkeze uzak. Hatta saçım ordaki su sayesinde kendine gelmişti :)
Çanakkale İstanbul ile asla kıyaslanamaz canım. Küçük bir şehir selamsız da değilizdir :)

İzmir de ulaşım uygundur 2tl 90 dakika içinde de aktarmalar bedava, en fazla gideceğiniz yer 1.5 saat sürer, kiralarda semte göre değişir ama İstanbul ve Ankara'ya göre daha uygundur, ısınma problemi de çekmezsiniz.
Mersin içinde hemen hemen aynı şeyler geçerli

Son düzenleme:

Aynen zaten burası öyle donduran bi şehir değil mis gibi klimayla takılıyoruz üşümeden şimdi zaten yaz gibi

hım iyi ozaman teşekürler canım..

iyice aklım gitti eskişehir için ne düşünüyorsunuz onu yazcaktım ilk başa...

Ben eskişehirliyim ve bende memurum ama bilecikte gorev yapiyorum ....eskişehir harika bi şehir ulaşim avm çarşi pazar gezmece eglence gece hayati gençlik hepsi var yanliz biraz yollari bozuk:) kesinlikle yaz insallah gelirsin

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yollarıda bozuk olsun her sehir 4+4 lük olmaz ...ozman eskişehir gördüğüm an kaçırmıyorum yazıyorum ikinci tercihimi bulmakta sıra :) çok teşekkürler

Gaziantep yeni geliştiği için değil,suriyeden ve dogudan çok fazla göç aldığı için kiraları tavan yaptı maalesef.Suriyeliler 2 aile 3 aile birleşip ev kiralıyorlar adamlar en fazla 500 edecek eve 1000 veriyorlar dogal olarak ev sahiplerine para cazip geliyor ve suriyelilere kat kat fazlasına evlerini kiralıyorlar.Bizim ev sahibi de dört gözle kiracıların çıkmasını bekliyor ki,suriyelilere kat be kat fazlasına kiraya vermek için
Ben Gaziantepli değilim ama kendi memleketimden çok Gaziantep'e vurgunum aslında çok şahane illerimizden birisi fakat ah şu kirası da düşük olsa

Yalova iyi hoş da, gayet de sıkıcı bir yer bir yandan. Ama yine de bir süreliğine yaşanabilir. Yaşlı nüfus çoğunlukta, hayat yok pek. Kafa dinlemek için ideal. Deniz manzarası gören bir apartman dairesinde oturulursa çok güzel olabilir. Geçici olarak iyidir.
Eskişehir'de yaşamadım hiç; ama gittim, gezdim. Sevmedim. Hiçbir şey yok sanki. Öven çok ama kişisel beğenilerine önem vermelisin.

Dipnot: büyük şehirleri seven biriyim. Küçükler boğuyor beni. Yorumumu ona göre değerlendirebilirsin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…