Çanakkale olabilir :)
Hem küçük yer. Ulaşım sorunu yok. kiralar uygun. Gece bile elini kolunu sallaya sallaya rahatca evıne gidebılecegın biryer. gel buyur bekleriz :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kiralar şöyle yapılanma çok fazla sakaryada. Lüx ew sayısı inanlmaz arttı dublex triblex 150 m2 bilmm ne. İşte bu yapılanlar pahalı bunlarda da zaten aileler oturuyor . Camili diye biyer var tamamn konut üzerne diyebilirim hastane askerlik şubesi tıp fakültesi vali konağı ve valilik burda olduğu için doktor öğretmn memur kaynıyo diyebilirim ve oldukça da güvenli kiralar da bihayli ucuz ewlr deprmden sonra yapıldığı için ısı yalıtımlı çok çok büyük çoğunluğu bu yüzde faturan oldukça az geliyor. Bizm siteyi örnk veriyorum üst katım emekli onun üstü öğretmn onun üstü polis en üst tıp öğrencileri karsımız kampüs mühendislik öğrencisi onun üstü valilik çalışanı. Çaprazımda halk eğitim merkezi askerlik şubesi valilik konağı valilik kampüsü kent park yeşillik park kafe büyük market sinema var ve bnm apartmanmda kira 400 tl üstelik ewlr yeni yapım
izguben 4001le tercih yapmayacaksın sanırım çünkü 87 ile batı çoık zor bende muğla milasta kaldım ama kurumuj bodrumdaydı harika güzel ve insanları süper ama şimdi istanbuldayım hayat çok zor
eskişehirde kiralar yüksek değilmiydi? eskişehir güzel ama yinede...
birde tercihlerinde dikkat et çakılı kadro olmasın. istediğinde tayin olanağı bulunsun...
Balıkesir, İzmir, Manisa yada Aydın'ı önereceğim. Hepsinde kiralar biraz fazladır ancak diğer avantajları bu açığı kapatır.
konyayı eledim ozaman... hiç doğuya gitmedim merak ediyorum malatya güzelse cidden düşünürüm... en iyisi tabiki karadenizde ailem çok baskıcı acıkcası aileme uzak olmak istiyorum yine herseyime karısıcaklar o yuzden yazmıycam....
Valla bence büyük güzel şehirleri yazın. Memurluk heryerde aynı yoğunluktadır diye düşünüyorum.
adanalıyım ama mersini öneririm
yazın çok sıcak demezseniz
kiralar çok uygun turistik şehir denizle içiçe
yeme içme ucuz
havaalanı adana da ama yakın mersine servisler var trabzona direk uçuşlar mevcut
yakın zaman da tam adana ve mersin ortasına yeni havalimanı da açılacak
hatta biraz daha mersine yakın
kiralarına bakıcam uygunsa yazarım antalyada çok güzelll resimlerden gördüğüm kadarıyla hiç gitmedim :) izmir güzel degil pahalı dediler kesinlikle egeden orayı yazmam ama muğla iyi diyenler var mugla olabilir mesela... aydın yada
iskenderun cnm memleketım..hem kiralar çok ucuz denızı yazlık beldesı ınsanları temız..kımse kımseye kötu gözle bakmaz .ankaradan memur atanan bı bayan arkadaşım buraya tamamen yerleşmeyı bıle planlıyor bılemıorum artık karar senn
aa evet olabilir antakyadan daha gelişmiş diyorlardı iskenderuna... kiralarda ucuzsa süper onuda detaylı arastırıcam. teşekürler.
arkadaşlar bu haziranda memurluk için tercih yapıcam. Puanım 87.700.. nereyi yazsam gelicek büyük ihtimal... kendim ordu da yaşıyorum ve karadeniz hariç diğer bölgelerden olsun istiyorum.. sizce nereyi yazayım... memur olarak hem kirası uygun ev bulabilecegim hem güvenli hem güzel yer arıyorum tek yaşıycağım çünkü evlenene kadar... fikir almak istedim şimdiden... teşekkürler...
bır memur ve memleketınden uzak biri olarak sana kendi memleketını yuzde bın tavsıye edıyorum. baska sehır asla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?