• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

memurluk için en rahat memleket neresi sizce ?

Mersin'de ev kiraları ucuzdur ama hayat dediginiz gibi pahalı değildir yiyecek ve giyecek bakımından çok ama çok ucuzdur bana göre belkide yiyecek yönünden en ucuz şehirlerden birisidir ama dediginiz gibi tek kötü yönümüz sıcaktır:30::30:ama onada alıştık artık.:1:

gerçi edirneninde soğuğu meşhurdur ama karadenizde sıcak değil o yüzden zorluk çekmez konu sahibi

bayıııııııldımmm.. işte aradıgım bu ya eskişehir tabiii :46: inşallah ordan kadro açılır yazıcam...

Kardesim oorada unv.okudu.cooooook guzel...ama cok pahali bir memleket..cunki sadece memurdan ogrenciden gecim kaynaklari

Bir Mersinli olarak Mersini yazmanızı tavsiye ederim fakat öyle eski ucuzluğu kalmamış.Kiralar semtten semte değişiyor,Ankara da yaşıyorum normalde geçen hafta geldim Mersine fiyatlar artmış yiyecek yönünden(Suriyeliler geldiği için bu şekilde olduğunu tahmin ediyorum aynı şekilde ev fiyatlarıda)
Bunların dışında rahat edebileceğiniz bir şehir,sıcaktır ve sevimli ayrıca yemekleri süperdir:))

Kocaeli olabilir ya da Mersin. Aynı dert bende de var ben de buraları düşünüyorum. Birkaç şey söylemek gerekirse Kocaeli, Mersin, Bursa, İzmir'in merkezde olmayan ilçeleri, Muğla olabilir.

Kardesim oorada unv.okudu.cooooook guzel...ama cok pahali bir memleket..cunki sadece memurdan ogrenciden gecim kaynaklari

pahallı olmasın ya :25: ama neyse sanki güzelliği pahallıgını kapatcak gibi etrafım hep benim gibi ögrenci memur dolu olcak iyi aslında sıkılmam :26:

pahallı olmasın ya :25: ama neyse sanki güzelliği pahallıgını kapatcak gibi etrafım hep benim gibi ögrenci memur dolu olcak iyi aslında sıkılmam :26:
cok pahali ve cooooookkkk sagukkkkkkkk.asirisagukkk.

cok pahali ve cooooookkkk sagukkkkkkkk.asirisagukkk.

karasal iklim yüzde yüz soguktur tabi yazlarıda sıcak :25: bide yakıt masrafım eklendi........ alcagım maaaş en fazla 2. 300 olur........ayyyy en iyisi ben egeden yazayım mugla aydın falan :26:

Bu tamamen şans meselesi.
Hersey gönlünüzce olsun.
Inşallah seneye böyle bir konu açmak bana da kismet olur

Herkes yasadigi yeri onerir ya ben de Trakya bolgesi yazmanizi oneririm.Kirklareli sakindir.merkezde universite ogrencileri agirlikli kiralar artti.Luleburgaz ise sakin trafik az.Burdan istanbul 2 saat yaklasik.Oradan da her yere ulasim rahat zaten esenler olsun havaalani olsun.Bizim muhitte kiralar 400-500 iyi sayilacak binalar.375 hatta 350ye de bulursunuz.Avm yok benzeri marketler var her sey var elinizin altinda.Sakin sirin bir yer.
Hakkinizda hayirlisi olsun. :)

Bu tamamen şans meselesi.
Hersey gönlünüzce olsun.
Inşallah seneye böyle bir konu açmak bana da kismet olur

tabiki kısmet meselesi aslında ama doğru seçim yapmak ta zor işte... kimileri neresi olursa olsun ben giderim diyor ama öyle göründüğü gibi degil.. gittigin yeri begenmezsen hayat zorlaşır her ayrıntıyı araştırmak lazım... inşAllah yüksek puan alırsınız da benim yaşadıgım şu anki seçme zorlugunu yaşarsınız.. inanın çok zormuş :)

Herkes yasadigi yeri onerir ya ben de Trakya bolgesi yazmanizi oneririm.Kirklareli sakindir.merkezde universite ogrencileri agirlikli kiralar artti.Luleburgaz ise sakin trafik az.Burdan istanbul 2 saat yaklasik.Oradan da her yere ulasim rahat zaten esenler olsun havaalani olsun.Bizim muhitte kiralar 400-500 iyi sayilacak binalar.375 hatta 350ye de bulursunuz.Avm yok benzeri marketler var her sey var elinizin altinda.Sakin sirin bir yer.
Hakkinizda hayirlisi olsun. :)

amin inşallah çok teşekürler :)

Bir Mersinli olarak Mersini yazmanızı tavsiye ederim fakat öyle eski ucuzluğu kalmamış.Kiralar semtten semte değişiyor,Ankara da yaşıyorum normalde geçen hafta geldim Mersine fiyatlar artmış yiyecek yönünden(Suriyeliler geldiği için bu şekilde olduğunu tahmin ediyorum aynı şekilde ev fiyatlarıda)
Bunların dışında rahat edebileceğiniz bir şehir,sıcaktır ve sevimli ayrıca yemekleri süperdir:))
Üniversite civarı artmış biraz ondan da evlerin eşyalı veriliş nedeniyle ötürü ve suriyede'den gelenler üniversite civarını tercih ediyor.

karasal iklim yüzde yüz soguktur tabi yazlarıda sıcak :25: bide yakıt masrafım eklendi........ alcagım maaaş en fazla 2. 300 olur........ayyyy en iyisi ben egeden yazayım mugla aydın falan :26:

​Arkadaşım sen 2 yıllık sosyal hizmetleri bitirmişsin aöf mü örgün mü peki 2 yıllık sosyal hizmetlerin ataması pek yok diyorlar merak ettim.

​Arkadaşım sen 2 yıllık sosyal hizmetleri bitirmişsin aöf mü örgün mü peki 2 yıllık sosyal hizmetlerin ataması pek yok diyorlar merak ettim.

aöften bitirdim evet sonra dgs ile lisansa çıkardım 3. sınıfım suan öft ata üni.... evet ataması yok 1 kişi alım oldu bölümümüzden oda 85 le gitti...ben tercih yapmadım bu haziran tercih vericem... 3001 yada kendi bölümümden olursa tercih yaparım .. lisanstan mezun olan kadar memur olmak istedim...

Adana'nın ilçerinden yazabileceğin ; Kozan ,Osmaniye,Ceyhan,Kadirli Diğerlerini yazma..Seyhan,yüreğir merkez zaten..İlçe gibi geçer..
Mersin'in ilçeleri genelde hep güzel diye biliyorum,Silifke demiştim,Erdemli de olur..Mersin'in ilçeleri daha güzeldir bence Adana'nın ilçelerinden..Bana öyle geldi..
İlk değilde duruma göre orta veya son tercihlere yazabilirsin..Yani doğunun ilçelerindense bunları yazabilirsin anlamında..

Yalnız Doğu'nun ilçelerini yazmazsan daha iyi olur.Batıyı ilçeleriyle yazabilirsin genel bir ifadeyle..

Osmaniye adananın ilçesi değil :20: Osmaniye türkiyenin 80. ilidir:52:

Sakarya sakarya sakarya siyorum buradan gitmek istemeyeceksiniz kesinlikle tipki bizim gibi :) kucuk sehir fakat her imkana kolayca ulasabilirsin dogasi yasami harika . Kisida ilik kesinlikle sakarya .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sakarya sakarya sakarya siyorum buradan gitmek istemeyeceksiniz kesinlikle tipki bizim gibi :) kucuk sehir fakat her imkana kolayca ulasabilirsin dogasi yasami harika . Kisida ilik kesinlikle sakarya .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ciddimisiniz??? yanlış anlamayın ama orada çok hanzo insanların oldugunu duydum kocaeli sakarya buralarda varmış böyle tipler hani şimdi yanlızda yaşayacagım ya güvenli olsun isterim.. gercekten güzelse yazarım :26:

Back
X