Arkadaslar tüm yorumları tek tek okudum, okullar ile zaten sık sık denetime gittiğim için (okulun temiz kapsamında denetçimidim) okul müdürü, öğretmenlere ulaştım, müfettişler için ayrıca görüştüm. Branş bazında ortaokul ve fen bilgisi olarak yanlış sectiğim konusunda hemfikiriz.
Şimdi açıköğretim de coğrafya okuyacagım. Geçmişte öğretmenlik hep aklımda oldugu için zaten lisans mezuniyetmden formasyon almıştım. Şimdi üstten ders alarak okulu erken bitirip coğrafyadan devam edecegim.
İş olarak hala ikilemdeyim yeni kurum için ayın 10 una kadar vaktım. Suanki kurum yarı zamanlı ama seneye tam zamanlı olacak ve sehirlerarası denetim var
Yeni atandıgım kurum 8 5 iş yuku fazla değil, lojmanı annemin evinin dısında. Ben de evimi işyerinin karsısındaki mahalleye tasıyabilirim. Şimdi bunda karar vermeye calısıyorum teşekkürler
Merhaba konunuzu en başından beri takip ediyorum.
Sizin için biliyorum ki belli saatlerde evde olmanız ya da pansuman saatlerinde kuzunuzun yanında olmanız önemli.
Yoksa tüm gece tüm gün evde de çalışabilirsiniz.
Naçizane tavsiyem memurluğu henüz bırakmayın.
Çünkü öğretmenlikte işin içine branş girecek her şekilde yaparım diyorsunuz matematikte netlerim çok iyi diyorsunuz ama branş çok başka bir olay eğitim bilimleri de aynı şekilde çok iyi matematikçiler de yapamayabiliyor.
Çünkü borçlarınız var ve bitmeyen masraflar var..
Atansanız ders saatleri sıkıntı muhakkak olacaktır.
Bir sene olmasa diğer sene..
Şuan hemşire tutmanız ya da bu pansuman işini yapabilecek bir yardımcı bulmanız daha doğru gibi.
İkinci iş annenize yakın olacakmış düşünebilirsiniz bence.
Memurlukta sürekli izin almak çok zor biliyorum bende memurum.
Ayrıca ikinci çocuk konusu daha da zor olmaz mı sizin için?
Ayrıca doğacak olan çocuğu sanki sadece izin kullanabilmek için istiyorsunuz sizi kırmak için söylemiyorum ama çocuğa da yazık değil mi sizin ilgilenmeniz gereken bir ablası varken o belki o saatte.parkta olmak isteyecek ya da gezmeye gitmek isteyecek hayatı hep kısıtlanacak belki ben yanlış düşünüyorum lütfen bana kızmayın