- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.019
- 548
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
Sizin şu anki sartlarda çocuğunuzun yüzüne gülümsemeye takatinizin kalacağını bile sanmiyorum.Maaşınız da şu an harcadiginiz mesai , yaptiginiz is ve donaniminiz için çok çok azEve erken geleceğim zaten en basitinden, iş yerimde şuan ki baskının olacağını da düşünmüyorum zira şuan bu baskı beni çok zorluyor 8 tane proje var elimde ve isteneni sürekli zamanında yetiştirmek zor evde de çalışıyorum bazen yolda bile acil bağlanmam gerekiyor.
Devlette 5-6 bin aralığı yazdığım kurumlar maaş olarak özelde maaşım 7 bin civarında devlet biraz az ama çok büyük bir fark yok.
Bir de özelde izin olmayımiz çok sıkıntı oluyor. İzinleri biriktiremiyoruz eşimle aynı zamanda denk getiremiyoruz falan derken bir bakıyoruz izinler evde geçiyor ya da birikmesin diye zorunlu kullandırıyorlar plansız oluyor.
Ev işleri beni yormuyor zamansızlık yoruyor. Akşam 8 de eve gelip sabah 6 da çıkıyorum. Ev işleri bu yüzden yoruyor.
3+1 mi atanacaksiniz?Merhaba bayanlar,
Temmuz ayı içinde açılan kadrolara başvuru yaptım. Puanım düşük değil büyük ihtimalle bir yer gelecek. Sorunum da şu ki eğer bir yer gelirse 3 yıl tayin isteyemeyeceğim. Eşim İstanbul da çalışıyor ve burada oturuyoruz. Bir yer gelirse yeni yerden ev tutup düzen kurmak gerekecek ama eşim burada kalacak. Ben gitmeyi istiyorum çünkü özel sektörde çocuklu ve evli bir kadın olarak çok yıpranıyorum. Eşim kesinlikle gitmemi istemiyor, bense gitmek istiyorum.
Sizler benim yerimde olsanız ne yapardınız eşiniz izin vermese de sorun yaşayacağınızı bile bile gidermiydiniz, yoksa özel sektörde iş bulup olduğunuz şehirde mi çalışırdınız. Özel sektörde maaşım devletten daha fazla bu arada.
İstanbuldan biryer tercih etme şansınız yok mu ?Eşim bu konuda destek olsa hiç düşünmem giderim ama böyle olunca çok arada kalıyorum. Kasım ayında sözleşmeli olarak ailemin olduğu şehire atandım ama kesinlikle olmaz dedi orada da 3 yıl tayin yoktu, eşimi dinledim gitmedim ama şimdi çok pişmanım.
Bu defa gelirse gitmek istiyorum ama eşim konusu beni çok düşündürüyor.
Ne is yaptığınızi cok merak ettim 7 bin maas aldiginizEve erken geleceğim zaten en basitinden, iş yerimde şuan ki baskının olacağını da düşünmüyorum zira şuan bu baskı beni çok zorluyor 8 tane proje var elimde ve isteneni sürekli zamanında yetiştirmek zor evde de çalışıyorum bazen yolda bile acil bağlanmam gerekiyor.
Devlette 5-6 bin aralığı yazdığım kurumlar maaş olarak özelde maaşım 7 bin civarında devlet biraz az ama çok büyük bir fark yok.
Bir de özelde izin olmayımiz çok sıkıntı oluyor. İzinleri biriktiremiyoruz eşimle aynı zamanda denk getiremiyoruz falan derken bir bakıyoruz izinler evde geçiyor ya da birikmesin diye zorunlu kullandırıyorlar plansız oluyor.
Ev işleri beni yormuyor zamansızlık yoruyor. Akşam 8 de eve gelip sabah 6 da çıkıyorum. Ev işleri bu yüzden yoruyor.
Yazılım.Ne is yaptığınızi cok merak ettim 7 bin maas aldiginiz
Onu bilmiyorum ki3+1 mi atanacaksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?