Menfaatçi kaynana

Sanirim esi cocuklukta alamadığı sevgiyi onayi kabul gormeyi simdi parasiyla alabilecegini saniyor konu sahibi arkadas ne dedi aslan oglum pasa oglum oldu esim memur olunca dedi ve uzgunum esiniz kendisi dur demedikce asla gozunu acamazsiniz asla vazgeciremezsiniz hadi bugun ev aldirdiniz gonderemedi para bu sefer anami sokagami atayim el ne der deyip getirip birlikte yasamaya mecbur birakirsa ne yapacak omur boyu borc altina girip biseyler almaya mi calisacak arkadas

Cünkü kendini hala onu terk etmis annesine kabul ettirmek cabasinin icinde..
Biliyor musunuz bu bir tek terk eden ebeveynlerdede olmuyor kucuklukte goremedigini adam evlenince verecegi para elden gidince gostermeye baslayan anne baba ve kardesler var bu sefer koca kisisi ne oldum delisi oluyor isleri dusene kadar aramadıkları adami isleri dusunce once arayip yaglayip balliyorlar sonrada ahada bu ihtiyacimiz var seni sectik pikhacu diyorlar

Cünkü kendini hala onu terk etmis annesine kabul ettirmek cabasinin icinde..
Bence de öyle.
çok iyi analiz etmişsiniz ben de aynı şeyi düşünüyorum kiramı karşılayamıyorum diyip gelebilir yanımıza.Biz balayına gidecektik ben de gelirim hiç denize gitmedim dedi onun yüzünden gitmedim bende.Yani bir insan ya iyiliğe yakışır ya kötülüğe ama sinsi olan birine çare bulunmuyor her nabza göre şerbet veriyor

Ben de açık açık söyledim zaten bunu verilen altının geldiğini kimse görmemiştir gelse de geri bir bahaneyle alıyorlar.Gerçekten başıma bişe gelse ne gidecek kapım ne de maddi durumum var ailem çok altın taktı bari onlar kalsın dedim onlar da gitti.düğün borcunu da ben kapattım altınlarla işte.kadın da kızına altın alıyor bizden alıp.Kızındaki maddi durum ev kimsede yoktur ama hala gözleri aç sürekli.Ben plansız hamile kaldım çok zor bi kürtaj süreci geçirdim.Ona rağmen senin yaşın da geçti saçların beyazlamış çocuğun da olmaz neyse herkes anne olmasa da olur dedi.İnsan gibi davransa ben zaten açta açıkta bırakmam 3-5in hesabını da yapacak biri değilim hayrımız olsun derim.Ama asla iyi niyetli değil

Siz önce iyi korunmaniz ve kendi hayatinizi ele almaniz lazim. Kücük yerdeyiz is imkani yok diye birsey yok. Öyle veya böyle bor gelir kapisi bulun kendinize ve maddi kararlari tek esinize birakmayin. Belli ki yömetemiyor
5bin nüfuslu köy gibi bi yerdeyiz.Kpss çalışıyorum başka çarem yok.evet yönetse zaten ben boşuna uğraşmam

Emin olun sizin gorduklerinizi esinizde goruyor isine gelmiyor cok iyi korunun cocuk isini tamam artik bu adam akillandi diyene kadar rafa kaldirin tabi bu ne kadar surer bilinmez yada duzelir mi gerekirse yollarinizi ayirip kendinize baska yol cizersiniz annesi yuzunden yasayamadigi cocukluguna birde gencligi heba eder oda kendi bilecegi is

Keske o balayina gitseydiniz orada tavrınızı hem kvye hemde esinize gosterseydiniz

Ülke şartlarında zaten herkes kendini ancak geçindiriyor.Bir de üstüne gereksiz yere masraf çıkartıyorlar.
kadının evi olmasına rağmen kirada oturuyor lükse bak.
Keske o balayina gitseydiniz orada tavrınızı hem kvye hemde esinize gosterseydiniz
Ben ilk günden rezillik çıkmasın ailem bişe demesin diye sustum.Gerçekten kadın yaşamadığını eşimin sırtından yaşamak istiyor.Bizimki de saf annem öyle demek istememiştir diyor.

Esinizin yasamadigi cocuklugu kim geri getirecekmis vallaha diyecek soz bulamiyorum siz artik onu bosverip kendiniz icin bir seyler yapin inanin bos yere kendinizi uzuyorsunuz cok degil bir kac seneye hem psikolojik hem fizyolojik hastaliklar basgostermeye baslar ise baslayana kadar kendiniz icinde masraf cikartin en azindan kafaya takmazsiniz birakin geriye kalan borclari nasil odeyecegini esiniz dusunsun parayi neye nasil yettirecegini gunu gelip annen sacini boyatirken ben yapmadim derseniz alacaginiz cevap yapsaydin sana yapmami dedim olacak (kendisi kiradaysa onun evinde kim kaliyor birde kira geliride mi var bu kadinin)

Ayy gerçekten aynısını söylüyor.Sen yaptın da yapma mı dedim yapsaydın etseydin diyip duruyor.Ben borca girmeyelim diye bişe yapmıyorum.Yoksa her insan iyi şartlarda yaşamak ister ama ben canı sıkılmasın diye susuyordum.Benim hatam onun suçu yok.Yapmayınca hiç kıymetimiz olmuyor

Bugunden itibaren kendinize milat bilin yarin o kuafore gidin ustunuze basiniza bir seyler alin oturun bir cafede istediginiz tatliyi kendinize ismarlayin siz yemezseniz gelir boyle baskasi yer birde adamdan nankorluk gorursunuz inanin ben annesi gibi olmayayim onu dusuneyim derseniz esinizin ilk satacagi kisi siz olursunuz deveye diken misali

Bulunduğumuz yerde cafe bile yok inanbi yere gidersem eşimle gitmek zorundayım arabayı da vermiyor ki süreyim.Yani insan analiziniz o kadar kuvvetli ki tanımadan bile neyin ne olduğunu anladınızbari trendyola gireyim ben de yemeyenin malını yiyorlar yoksa.Kardeşine annesine yapacağına bana yapsın bari

İyi altınlarını geri iste. Hesaplayıp 10’a bölün. 10 ay içinde tamamlasın. Daha yeni evlisin. Önümüz yaz. Beğen bir otel, gecikmeli de olsa balayına götürsün.

Nereden biliyorsunuz bunlari diye sormayin :))) ben 11 sene sonunda cozdum

Öyle maalesef. Aslında evlenirken ilk önce aileye bakmak gerekiyor. Bazı aileler evladım mutlu olsun, rahat etsin, bende elimden geldiğince ona destek olayım diye düşünüyor. Ama bazıları da işte bizimkiler gibi. Elinde avucunda ne varsa bize ver, bizi sırtında taşı demeyi anne babalık zannediyor. Biz yanlış ailelere gelin olmuşuz. Allah'tan eşim yola geldi, yoksa ben şahsen devam etmezdim evliliğime.

Benim eşiminde annesi küçükken bırakıp gitmiş eşim üvey anneyle ve akrabalarla büyümüş şimdi bırakın annesine para göndermeyi yüzüne bile bakmıyor görüşmüyor zaten eşim göndermek istesede ben müsade etmem zamanında evladını bırakıp keyfine bakan şimdide başının çaresine baksın bir zahmet.

Kendi evimi 4+1? Herhangi bir geliri var mı?(maaş,nafaka vs)bilemedim ne denir. Kendi evinde oturuyor kira ödemiyorsa ve kendine ait düzenli bir geliri varsa idare etmek zorunda, size yük olmamalı.
Siz eski eşyalı minicik evde otururken bir zahmet annesi de Kendi kendine yetmeyi bilsin.

Biyolojik anne sadece çünkü.Bakıp büyütüp binbir emek veren anneyle onlar bir olamazlar.Çocuğu yapıp ortaya bırakıp büyüyünce para için ağam paşam yapıyorlar işte eşin en iyisini yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…