Menfaatçi kaynana

Kendi evleri var ama kadın orası küçük diye kirada yaşıyor merkezi bir konumda.Kirası çok uçuk bi rakam değil yani maaşının 10/1 gibi bir rakam.eskiden girmiş o eve.Maaşı var.

Kendinkendine yeter de havayı kim atacak o zaman.Normal bi tip değil.Bir giydiğini bidaha giymez ben bişe giysem gider aynısını yapar.Aşırı sinsi biri daha böylesini görmedim

Konusahibine üzüldüm ben. Çünkü bilinçli bir şekilde yetiştirilmemiş. Hala küçük yerdeyim vs çalışamam ya da kadın gibi yaptırayım diyor. Ben güçlüyüm ayaklarımın üstünde durabilirim deme bilinci hiç yok, sen kadınsın kocanı dinleyeceksin diyip yetiştirilmiş muhtemelen.

İnsanlar ne diyecek diye kendini yiyip bitiren bir insanla birlikte sırf insanlar ne diyecek diye gösteriş amaçlı düğün yapıp, kendini kat kat aşan borca girmiş. Bir de kendisinden para kaçıran adamın eline afedersiniz ama kümes gibi küçücük, kendisine ait olmayan, sahiplenme şansı bile olmadığı bir evde yaşamak zorunda bırakılmış.

Üstüne bir de bu bilinçsizlikle altınlarını da götürüp araba alsın diye eşine veriyor. Boşanmaya kalksa ispat meselesi de oluştu bağış değil vs katılma alacağı uğraşıp duracak.

Bence eşi tarafından manüpile ediliyor. Duygusal istismara uğruyor. Hem elindeki tek garantisi altınlarını da kaptırmış. Üstüne kaynanasına elinde avucundaki verip sırf yaşayıp gitmeyi ona iyi birşey olarak inandıran bir adamla yaşamak zorunda. Kesinlikle eminim eşi o parayı muhtemelen ailesine benim adıma birikim yap vs diyip veriyor olabilir. Yani bu kadar zaruri gibi lanse edilmesi, duygusal manipülasyona uğraması eşinin menfaati yoksa aptal olma(eşinin) ihtimali hariç sıfır. Üzüldüm cidden.

Ben de evlendim evleneli aynı sıkıntıyı yaşadığım için çok sinirleniyorum.Eşime sorsanız nolmuş ki der.Sizin eşinize maşallah.Evliliği göze alan birinin önceliği kendi çekirdek ailesi olmalı yoksa kadınlara yazık oluyır.

Çocuğun ihtiyacı varken yoklar ama kendi ihtiyaçları olunca anne olduklarını hatırlıyorlar.

Kendi evleri var ama kadın orası küçük diye kirada yaşıyor merkezi bir konumda.Kirası çok uçuk bi rakam değil yani maaşının 10/1 gibi bir rakam.eskiden girmiş o eve.Maaşı var.

Kendinkendine yeter de havayı kim atacak o zaman.Normal bi tip değil.Bir giydiğini bidaha giymez ben bişe giysem gider aynısını yapar.Aşırı sinsi biri daha böylesini görmedim
O zaman eşiniz sorun burada.
Yani annenin evi var,maaşı var ,kirada oturmayıversin 4+1 evde tek başına, gitsin küçük evinde otursun. Eşiniz siz bu kadar zorlanırken diyemiyor mu anne borcumuz var ben veremem,zorlanıyorsan git kendi evinde yaşa. diye?
Annesi isteyebilir,tüm maaşını da isteyebilir,sağa sola çarçur edebilir de ama buna dur diyecek kişi eşiniz. Anne ben evime yeni eşya almadım,evim yok ,borcum çok demesi gerek yani. Eşiniz dur demezse isteyecek /istemeye devam edecek.

Genetik sanırım onlarda olmayan parayla hava atmak lükse düşkünlük.

Genetik sanırım onlarda olmayan parayla hava atmak lükse düşkünlük.
Hiç kaynanaya bahane bulmayın,sorun kocanızda. Yanlış insanla evlenmişsiniz. Ömür boyu ya çekersiniz ya da boşar gider hayatınıza bakarsınız.
Şu içinde yaşadığınız şartları kendi kendinize de sağlardınız,kocaya hacet yoktu yani. Eşiniz sizi maddi manevi geliştirmeyecekse neden evli kalasınız ki,mantığı nedir? Sevmek her şeyi çözmez,akıllı ve mantıklı davranmak gerekir

Kadın ah vah ediyor 2 dk sonra aslan oğlum para at diyorgerçekten çok değişik bişeyin içine düştüm.Yani laftan anlayan gururlanan biri değil istediğiniz kadar yok diyin.Ama tabi ki hata eşimde.Beni de mağdur ediyor.

Sevgi gerçekten çözmüyorinsana değer verilmeyince sevemiyor da.Yani gerçekten sonumuzun ne olacağı belli ben ömür boyu başkasına maaş ödemesi yapamam

Rezil olmakdan cok korkuyor ya, Karisinin altinini alip anasina da para yagdiran adam rezildir demeyide unutma
Sen altınları takmıyordun zaten şimdi en azından bişeye yaradı demişti bana.Ben gerçekten altın takmayı sevmem ama zaten altını çoğu insan yatırımlık alıyor kötü gün parası diye.Teşekkür ederim desteğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…