Onun yalanını yuzune vurmak istıyorumGörüşmek mi istemiyorsunuz bu insanla?
Direk söyleyin o zaman. Sonra da iletişimi kesin.Onun yalanını yuzune vurmak istıyorum
Aslında fakeden bulusma ayarladım ben mi gitsem orda pat pat yuzune vursam herşeyiGörüşmek mi istemiyorsunuz bu insanla?
Yok bana sattıgını soyledi vermiş olarak yani gelip alıcak demediOnu yazsaniz bile "alici vazgecti" diye siyrilir,ama siz ona kumpas kurdunuz diye adiniz cikar
Ben olsam hiç zahmet etmezdim. Mesajla ya da arayıp yalanını yüzüne vurup bir daha görüşmeyelim derdim. Eğer yüz yüze görüşmek istiyorsanız siz bilirsiniz tabi.Aslında fakeden bulusma ayarladım ben mi gitsem orda pat pat yuzune vursam herşeyi
kızlar dün konu açmıstım ya okumayanlar bakabilir dün ki konuma bu kişi sıfır bir bluzu letgoya koymustu bende ona msj atmıstım kaç beden diye msjı gördü bana yazmamıstı ondan isterim bedavaya bana vermesin diye halbuki parasını verip alıcaktım 10 lira zaten neyse işte dün bize geldi sordum dedim neden bana cevap vermedin dedi zaten küçüktü sana olmazdı bide sattım zaten .. ben buna inanmadım tabi yalancının teki olduğu için bugun bir hesap açtım letgodan aynı kıyafeti sordum satılıkmıs ve L beden miş .. kızlar şimdi ben bunun yarın ekran görüntülerini ona atıp nekadr yalancısın karaktersizsn mi diyim yoksa baska birşey mi yapayım mesajı atmadan ? (Birde utanmadan geldi bana elbisemi istiyor ya ) yalancı!!
Mesajlamı yapayım dersinizBence şahane fikir.
Yalancının yalanını yüzüne vurmak kadar keyif veren başka bir şey bilmiyorum.
Yaparsanız buraya da yazın sonucunu nolur.
Konuşurken eğer sinirinize hakim olabiliyorsanız arayın,ben olamıyorum mesela iş tartışmaya dönüyor neredeyse sövecek konuma geliyorumMesajlamı yapayım dersiniz
Dün ona eşim izin vermıyor dedim zaten iyikide vermemişim bide benim evime geldi giydi fotograflar çekildi ohh ne ala ya ne guzel zaten onun için geldi birde dedi haftaya bana kahvaltıya gel ama elbiseyide getir sahilede gideriz fotomu çekersin bak bakk“Elbisemi istemiştin. Elbisemi alma da bu sattım deyip de aslında satmadığın, küçük beden deyip de aslında L beden olan bluzu giy” deyin ve daha da muhatap olmayın.
Aynısını düşündüm fakeden bulusma ayarladım ama aldırcak kimsem yokBen olsam satın alır üstüme giyer onun evine giderim aaaa bak ben ne buldum derdim
Hem gözünüzle görürsünüz surat ifadesini ilişkinizi kesmek için de mükemmel fırsat olur size.
Ekran resimlerini çek at. Ve ona şunu söyle: bu hareketimle alçalan benliğini dahada alçaltmak istemezdim ama küçük beyninle beni kandıracağını sanman çok komiğime gitti. Bir daha sakın bana mesaj atma ve kıyafetlerimi istemekızlar dün konu açmıstım ya okumayanlar bakabilir dün ki konuma bu kişi sıfır bir bluzu letgoya koymustu bende ona msj atmıstım kaç beden diye msjı gördü bana yazmamıstı ondan isterim bedavaya bana vermesin diye halbuki parasını verip alıcaktım 10 lira zaten neyse işte dün bize geldi sordum dedim neden bana cevap vermedin dedi zaten küçüktü sana olmazdı bide sattım zaten .. ben buna inanmadım tabi yalancının teki olduğu için bugun bir hesap açtım letgodan aynı kıyafeti sordum satılıkmıs ve L beden miş .. kızlar şimdi ben bunun yarın ekran görüntülerini ona atıp nekadr yalancısın karaktersizsn mi diyim yoksa baska birşey mi yapayım mesajı atmadan ? (Birde utanmadan geldi bana elbisemi istiyor ya ) yalancı!!
Ayne oyle okadr çıkarcıki bugunde foyasını çıkardım elimde çok guzel koz var iyi degerlendirmek istıyorumKonuşurken eğer sinirinize hakim olabiliyorsanız arayın,ben olamıyorum mesela iş tartışmaya dönüyor neredeyse sövecek konuma geliyorum
Önceki konunuzu okudum ben se sinirlendim,bu gibilerine su yok su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?