Menfeatçi akrabayla sıcak gelişme

Hey sakinnn oll ne bu gerginlik sizden başka hamile yok sanki :) brincisi beni haftaya çağırdı ertsi güne değil ,ikincisi sandığınız kadar masum olsa keşke!!!üçüncüsü onun letgo hesabını zaten biliyordum ordan konusmalarımızda olmustu daha öncesinden

Aynen ya
İşsizliğin dibi

Elbisyi istemeye geldiği gün yalan soledi zaten bana bluz muabbetini bacım yanlıs anlıyorsunuz

Siz niye kafayı bu kadına taktınız anlamıyorum.
Siz ona eşinizin blüze izin vermediği "yalanını" söylemediniz mi dün? Yalan söylemek sadece size mi mahsus, kadının da bir nedeni varmış ki size yalan söylemiş.
Dün burada fellik fellik yalan arıyordunuz bu kadın için. Şimdi de size yalan söylendi diye kızıyorsunuz. Tencere dibin kara, seninki benden kara misali. :)

Bence bu kadını cidden rahat bırakın. Kıyafetinizi istedi, siz de vermeme hakınızı kullandınız, bitti. Daha ne diye kadınla uğraşıyorsunuz ki, sizde de var bir bit yeniği, kusura bakmayın.

Fake den buluşma ayarlanmış neyse. Sizin için önemli biri degilse boşverin gitsin

Evet veriyorum. Kime ne taktik vereceğimi sana mı soracağım? Rahatsız oluyorsan okumazsın. Mune arkadaş polemik oluşturmaya çalışıyor...

Kahvaltiya gidecektin ne oldu gittin mi?

Gerek yok kıytırık bir bluz icin yuz goz olmaya, mesafe koyun evinize almayın bir daha

Niye bu kadar taktiniz bu insani. Yok sahte hesaplar acmak yok yalan bulusma ayarlamak. Gerek yok bu kadar takintiya. Ayrica tencere dibim kara modundasiniz zaten. O size yalan soyluyor siz ona. Gerek yok boyle bir iliskiye. Muhattap olmayin olsun bitsin.

18 yaş altıgibisiniz.Tamam eski konudan da anladık haklısınız ama birakin ne hali varsa gorsun vakit kaybi bence ugrasmak kanıt bulmak yuze vurmak bu kadar seye gerek yok..Mesafe candır..Evde yokum
isim var
Giysilerimi baskasinin giymesinden hoslanmiyorum demek yeterli..

Bence çok eğlenceli. Görüşmeye devam et

Cok gülünç geldi bana. Dün size hak verdim. Ama suan siz de sasirttiniz beni. Nedir bu çaba Allah askina. Bırakın gitsin, siz de baska bi bluz giyiverin. Bir daha telefonlarini duymazsınız, mesafe koyarsiniz olur biter.
Cok büyütüyorsunuz bence gözünüzde

Kız bu ne sinir:) bu benim fikrim tatlım konunun hepsine hakim değilsin. Arkadaşımız konu sahibini hiç arayıp sormazmış sadece işi düştüğünde ararmış. Fakirde değilmiş fakir olsa anlarız. Kendisi hep kıyafet istermiş ama konu sahibi bir kıyafet istemiş oda vermemek için yalanlar söylemiş. Yani karşılıklı olsa konu sahibi kızmayacak. Asıl fesat karşı taraf yani. Hadi tatlım şu güzel günde hiçte moralimizi bozmayalım ben burda güzel vakit geçiriyorum kadınlarla konuşup gülüyorum sende gül eğlen sinirlenme öptüm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…