Hey sakinnn oll ne bu gerginlik sizden başka hamile yok sanki :) brincisi beni haftaya çağırdı ertsi güne değil ,ikincisi sandığınız kadar masum olsa keşke!!!üçüncüsü onun letgo hesabını zaten biliyordum ordan konusmalarımızda olmustu daha öncesindenSiz bu insana neden bu kadar taktınız ya Allah aşkına ne alıp veremediğiniz var? hani kadın bugün için sizi çağırmıştı elbiseyi de getirir misin sahilde foto çekileyim demişti gitmediniz mi? hem lrtgo gibi koca yerde bluz koyduğuu nasıl farkettiniz? yok sahte hesap almalar falan yalancı demeler dün size pek hak verilmedi diye mi şimdi bunu açtınız illa haksız çıkaracaksınız yani.hamile kadına bu ne nefret? çıkarcı göstereceksiniz diye senaryolar başka birşey değil yani. hamilr kadın özenip bir elbisenle foto çekilmek istedi diye neler dediniz aynı gün bu olay tesadüf mü? görüşmeyin o zaman hergün aynı konuları açacağınıza
Aynen yaBu kadına bir de taktik mi veriyorsunuz ya ne gerek var bunlara? bu konu sahibi sırf özenmiş hamile kadına 2 dk sahilde giyip foto çekinsin diye bile elbisesini vermeyip ne bahane bulsam diye konu açtı eşim.izin vermiyor demiş kadına. Peki kadın bluzunu neden versin?
kadın açıkça elbisesini istemiş hamile ne var bunda ama bahane bulmuş şimdi kadına hakaretler ediyor okudunuz mu yazdıklarını yok kafası kadar göğsü varmış da ucu kadar beyni.yokmuş, yok kimse eşinin ailesi bile sevmiyormuş bu nedir? başka derdi var ya da kıskanıyor
Elbisyi istemeye geldiği gün yalan soledi zaten bana bluz muabbetini bacım yanlıs anlıyorsunuzValla anlamak imkansız çelişki yani sen kız biraz elbiseni.giyip hatıra hamile fotosu çekilmek istedi diye çıkarcı ilan et bir rakam balonunu bile vermeye yerin,eşim izin vermiyor diye yalan söyle,sonra vay efendim letgoda bluz satıyordu da bana vermemek için yalan söyledi diye hakaret et
sanki kendi kadına yalan söylememiş gibi. Hani.diyor ya yalanını ortaya çıkarıcam diye peki o kadında kocasına sorarsa elbiseyi vermesine izin vermemişsin diye kendi.yalanı ortaya çıkmayacak mı?
Ücretini vercem dediniz mi, belki akraba olduğunuz için ücretsiz alacaksınız sandı o yüzden cevap vermedi?Elbisyi istemeye geldiği gün yalan soledi zaten bana bluz muabbetini bacım yanlıs anlıyorsunuz
Bu kadına bir de taktik mi veriyorsunuz ya ne gerek var bunlara? bu konu sahibi sırf özenmiş hamile kadına 2 dk sahilde giyip foto çekinsin diye bile elbisesini vermeyip ne bahane bulsam diye konu açtı eşim.izin vermiyor demiş kadına. Peki kadın bluzunu neden versin?
kadın açıkça elbisesini istemiş hamile ne var bunda ama bahane bulmuş şimdi kadına hakaretler ediyor okudunuz mu yazdıklarını yok kafası kadar göğsü varmış da ucu kadar beyni.yokmuş, yok kimse eşinin ailesi bile sevmiyormuş bu nedir? başka derdi var ya da kıskanıyor
Kahvaltiya gidecektin ne oldu gittin mi?kızlar dün konu açmıstım ya okumayanlar bakabilir dün ki konuma bu kişi sıfır bir bluzu letgoya koymustu bende ona msj atmıstım kaç beden diye msjı gördü bana yazmamıstı ondan isterim bedavaya bana vermesin diye halbuki parasını verip alıcaktım 10 lira zaten neyse işte dün bize geldi sordum dedim neden bana cevap vermedin dedi zaten küçüktü sana olmazdı bide sattım zaten .. ben buna inanmadım tabi yalancının teki olduğu için bugun bir hesap açtım letgodan aynı kıyafeti sordum satılıkmıs ve L beden miş .. kızlar şimdi ben bunun yarın ekran görüntülerini ona atıp nekadr yalancısın karaktersizsn mi diyim yoksa baska birşey mi yapayım mesajı atmadan ? (Birde utanmadan geldi bana elbisemi istiyor ya ) yalancı!!
Vur ne bekliyorsun.Onun yalanını yuzune vurmak istıyorum
Bence çok eğlenceli. Görüşmeye devam etkızlar dün konu açmıstım ya okumayanlar bakabilir dün ki konuma bu kişi sıfır bir bluzu letgoya koymustu bende ona msj atmıstım kaç beden diye msjı gördü bana yazmamıstı ondan isterim bedavaya bana vermesin diye halbuki parasını verip alıcaktım 10 lira zaten neyse işte dün bize geldi sordum dedim neden bana cevap vermedin dedi zaten küçüktü sana olmazdı bide sattım zaten .. ben buna inanmadım tabi yalancının teki olduğu için bugun bir hesap açtım letgodan aynı kıyafeti sordum satılıkmıs ve L beden miş .. kızlar şimdi ben bunun yarın ekran görüntülerini ona atıp nekadr yalancısın karaktersizsn mi diyim yoksa baska birşey mi yapayım mesajı atmadan ? (Birde utanmadan geldi bana elbisemi istiyor ya ) yalancı!!
Kız bu ne sinir:) bu benim fikrim tatlım konunun hepsine hakim değilsin. Arkadaşımız konu sahibini hiç arayıp sormazmış sadece işi düştüğünde ararmış. Fakirde değilmiş fakir olsa anlarız. Kendisi hep kıyafet istermiş ama konu sahibi bir kıyafet istemiş oda vermemek için yalanlar söylemiş. Yani karşılıklı olsa konu sahibi kızmayacak. Asıl fesat karşı taraf yani. Hadi tatlım şu güzel günde hiçte moralimizi bozmayalım ben burda güzel vakit geçiriyorum kadınlarla konuşup gülüyorum sende gül eğlen sinirlenme öptüm:)Ne kadar da terbiyelisiniz siz ya maşallah yani buu ne şiddet celal ne çekememezliğimiz var? bir de eşim izin vermedi diye yalan söyleyen de sizsiniz elbiseyi vermemek için bu yüzden size bluzu vermek istememiş olabilir ve haklı siz 15 dk falan bi elbise giyip foto çekilecek diye hamile kadından sakınmayı biliyorsunuz, o vermeyince hakaret ediyorsunuz! hamile kadın tabii göğüsleri büyüyecek sevmiyot olmanız bu hakaretlerinize hak vermez!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?