Yazını ekran görüntüsü alıcm simdi büyük ihtmal boyle yaaprm yarın :) çok teşekkür ederimEkran resimlerini çek at. Ve ona şunu söyle: bu hareketimle alçalan benliğini dahada alçaltmak istemezdim ama küçük beyninle beni kandıracağını sanman çok komiğime gitti. Bir daha sakın bana mesaj atma ve kıyafetlerimi isteme
Benim bile içime ferahlık geldi küçük yalancıya bak sen:)Yazını ekran görüntüsü alıcm simdi büyük ihtmal boyle yaaprm yarın :) çok teşekkür ederim
kızlar dün konu açmıstım ya okumayanlar bakabilir dün ki konuma bu kişi sıfır bir bluzu letgoya koymustu bende ona msj atmıstım kaç beden diye msjı gördü bana yazmamıstı ondan isterim bedavaya bana vermesin diye halbuki parasını verip alıcaktım 10 lira zaten neyse işte dün bize geldi sordum dedim neden bana cevap vermedin dedi zaten küçüktü sana olmazdı bide sattım zaten .. ben buna inanmadım tabi yalancının teki olduğu için bugun bir hesap açtım letgodan aynı kıyafeti sordum satılıkmıs ve L beden miş .. kızlar şimdi ben bunun yarın ekran görüntülerini ona atıp nekadr yalancısın karaktersizsn mi diyim yoksa baska birşey mi yapayım mesajı atmadan ? (Birde utanmadan geldi bana elbisemi istiyor ya ) yalancı!!
Dün ona eşim izin vermıyor dedim zaten iyikide vermemişim bide benim evime geldi giydi fotograflar çekildi ohh ne ala ya ne guzel zaten onun için geldi birde dedi haftaya bana kahvaltıya gel ama elbiseyide getir sahilede gideriz fotomu çekersin bak bakk
Elbette değil ama insan yediremiyor salak yerine konmayı iketişimimi kesmek için bu çok guzel bir ispat olucak onaHayat bu kadar uzun mu gerçekten şuna mesai harcıyosunuz?
Valla banada geldi bi rahatlık çok kapak olucak ona kafam kadar gögsün var ucu kadar beynin yok demek gelıyor içimden de neyseBenim bile içime ferahlık geldi küçük yalancıya bak sen:)
Ay koptum bende bu sözü bir yere yazıcam çok sevdim:)Valla banada geldi bi rahatlık çok kapak olucak ona kafam kadar gögsün var ucu kadar beynin yok demek gelıyor içimden de neyse
Ay koptum bende bu sözü bir yere yazıcam çok sevdim:)
Yok eski degıl etiketli ürün canım o biyerden elbsiler buluyor onun gıymedği yaniNe gerek var bu kadar uğraşmaya? “Sen de benim letgoya koyduğum eskilerimin peşindesin” falan diye karşılık verirse ne olacak. Koyun mesafenizi, sebebini ısrarla sorarsa bunu söylersiniz olur biter. Farlında değilsiniz belki ama siz onla uğraştıkça ona uğraşmaya değersin msjı vermiş olacaksınız.
Elbise olayını dün hallettm eşimin izin vermediğini soyledim iyikide oyle yaptımİletişimi kesin elbise için irtibat kurduğunda cevap vermeyin. Sorarsa zaten küçüktü sana olmaz dersiniz.
Ama yine de onun ikinci el ürünü olmuş oluyor, kendisini matah bişey sanacak böyle yaparsanız bir de bir dahaki kıyafet istemleri için zemin hazırlıyorsunuz farketmeden.Yok eski degıl etiketli ürün canım o biyerden elbsiler buluyor onun gıymedği yani
Ben parasıyla alıcaktım kendisi bedavacı sandı benide kendi gibi sanırsam kendisinede ogün dedim satıldı dedi ya bana dedim bende zaten parasıyla alıcaktım neden cevap vermedin diye yok olurmu senden para almam diyor bide küçük beyincik:)Ama yine de onun ikinci el ürünü olmuş oluyor, kendisini matah bişey sanacak böyle yaparsanız bir de bir dahaki kıyafet istemleri için zemin hazırlıyorsunuz farketmeden.
Güzel fikir ama suan okdar sinirliyimki ona yüzünü dahi görmek istemıyorumHiç uğraşma. Kahvaltıya gidince sor tekrar canım satıldı mi o gün unuttum ben onu tekrar sorayim dedim. Eğer yok derse bu mesajlar ile ilgili Bir şey düşün. Ama satıldı daha yollamadım falan derse de getir de bir deneyeyim diye sende onu zorla. İçinde kalmasın falan de. Veya getir de bir gözümle göreyim belki aynısını bulurum de. O kıyafeti giyince de fake hesabından ona mesaj at hala satiliksa ben alacağım diye. Olur derse o da sen ona parayı ver orda. O da ne olduğunu şaşırsın sonra da gösterirsen mesajları göster
Güzel fikir ama suan okdar sinirliyimki ona yüzünü dahi görmek istemıyorum
Mesajla ekran görüntülerini atmayı düşünüyorum ve biri çok guzel bir yazdı onu da yazsam sanırsam içim rahatlıcak sizce yüzünemi yapmalı?Başka bir zaman yine görmek zorunda kalabikirsin. Olaylar sıcakken yapman daha mantıklı hemde kafan rahatlamış olur. zaman geçtikçe insanın içinde daha fazla kalıyor. Yoksa da bırakacaksın herseyini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?