Bana neden yalan soyluyor ve karaktersizce birde benden elbise istiyorKadın satılıga cıkarmıs ıster cevap verır ıster satar neden bukadar pesıne dusuyorsunuz anlamadım. Bu ısrar takıp nıye
Mesajla ekran görüntülerini atmayı düşünüyorum ve biri çok guzel bir yazdı onu da yazsam sanırsam içim rahatlıcak sizce yüzünemi yapmalı?
Msj gönderme taraftarıyım ama o magduriyet msjına layık degıl bence :) kapak yapıcam ona ki birdaha asla görüşmeyelim zaten hayatı yalan olmus çevresnde kimse kalmadı eşinin ailesnde bile kimse görüşmüor onunla bir de görümcesiyle aynı binadalar bana diorki benim hakkımda diormus işi düşünce geliyor yanıma menfaat için:) kadın gerçekten çok haklı yaniMesajla yapmanız size delil kalmasını sağlar fakat yüz yüze olduğu zaman böyle bir şey olmaz. Bu durumda hangisi sizin içinizi daha rahat ettirecekse ona göre davranmalısınız. hangisini yapsanız daha iyi olur. Eğer yüzünü görmek evine gitmek istemiyorum diyorsanız ekran fotoğraflarını yollayıp ben senden bedava istemeyecektim ama başkası sorunca ona satılık diyorsun sana kırıldım falan şeklinde yazın. Ben böyle olacağını düşünmedim falan diye .Biraz mağdur edebiyatı yani
Fesatlık bunun neresinde pardonda salak yerine konmak kimsenin hosuna gitmzÇok mu fesatsınız ne.
Bır arkadasımın bana yalan soylwdıgını dusunsem sanırım onunla muhattap olmam hatasını anlayana kadar yok sahte hesaplar ne yapsamda sınırımı atsam senaryoları cok saglıklı gelmedı bana.Bana neden yalan soyluyor ve karaktersizce birde benden elbise istiyor
Valla banada geldi bi rahatlık çok kapak olucak ona kafam kadar gögsün var ucu kadar beynin yok demek gelıyor içimden de neyse
Aslında fakeden bulusma ayarladım ben mi gitsem orda pat pat yuzune vursam herşeyi
İşi kurcalayan, didik didik eden sizsiniz. Size satmak istemiyor, nokta. Daha fazla kendinizi küçük düşürmenin gereği yokFesatlık bunun neresinde pardonda salak yerine konmak kimsenin hosuna gitmz
Bence uyduruktan buluşma ayarlayın, o buluşma yerine gittiğinde mesaj atın "bekleme gelmeyecek" diye
İşi kurcalayan, didik didik eden sizsiniz. Size satmak istemiyor, nokta. Daha fazla kendinizi küçük düşürmenin gereği yok
Geçen konunuzda da elbisenize heves etti diye çıldırmıştınız. Alın bütün elbiseler sizin olsun, allah allah.
Dediğiniz gibi letgo yalanından farksız değil söylediği yalan. Bir elbise yahu, ver giysin işte ne olacak? Sen eşim izin vermedi deyince kadın anlamıyor mu? O da bluzunu vermemiş haklı olarak. Genel olarak üslubu da çok çirkinValla anlamak imkansız çelişki yani sen kız biraz elbiseni.giyip hatıra hamile fotosu çekilmek istedi diye çıkarcı ilan et bir rakam balonunu bile vermeye yerin,eşim izin vermiyor diye yalan söyle,sonra vay efendim letgoda bluz satıyordu da bana vermemek için yalan söyledi diye hakaret et
sanki kendi kadına yalan söylememiş gibi. Hani.diyor ya yalanını ortaya çıkarıcam diye peki o kadında kocasına sorarsa elbiseyi vermesine izin vermemişsin diye kendi.yalanı ortaya çıkmayacak mı?
Hoppppp orda dur bakalım bana gelmeden önce sormustum ben o bluzu bana geldiğinde neden cevap vermedin die sordum elbise muabettnden önce oldu olay oyızden iyikide vermemişim diyorum elbise için geldi çünkü banaNe kadar da terbiyelisiniz siz ya maşallah yani buu ne şiddet celal ne çekememezliğimiz var? bir de eşim izin vermedi diye yalan söyleyen de sizsiniz elbiseyi vermemek için bu yüzden size bluzu vermek istememiş olabilir ve haklı siz 15 dk falan bi elbise giyip foto çekilecek diye hamile kadından sakınmayı biliyorsunuz, o vermeyince hakaret ediyorsunuz! hamile kadın tabii göğüsleri büyüyecek sevmiyot olmanız bu hakaretlerinize hak vermez!!
HarikasınızKonu menfaat ise gerçekten tahammül edilecek gibi değil. Çok iyi anlıyorum sizi. Sizi afedersiniz güzel kandırmaya çalışmış birde “salak” yerine koymaya çalışmış. Tehlikeli tipler bunlar, uğraşmaya bile gelmez fakat fikrime bakacak olursanız eğer; direkt ne mesajları at, nede gidip buluş hiçbir şey yapma. Bu bayan size yine yazacaktır.
Sakın aldırış etmeyin, içinizde bir rahatlama olsun ve sakin olun. Size eninde sonunda yazacaktır. Menfaat değil mi? Her türlü işi düşer. Sizden birşeyler istediğinde “hayır veremem elbisemi, kıyafetimi” diyeceksiniz. Eğer “size geleceğim” derse “hayır gelemezsin.” Böyle net böyle keskin böyle akıcı cevaplar verin ki ne olduğunu anlayamasın bile. En güzel taktik bu bence. Böyle saf gibi kalakalır oturur havası söner vs. Hamileymiş utanmaza bak o nasıl anne olacak? Birde yalancı.
Size eğer derse “ne bu afra tafralar ne oldu vs”derse ne afrası tafrası canım olumsuz cavaplar veriyorum diye mi soruyorsun bunu vs deyin. Sonra hebele hübele öterse aldığınız ekran görüntüleri atın ve şunu yazın.
“Beni salak yerine koyduğunda bunu farkettim ve seni bozmadım. Kendini akıllı zannederken yaşadığın keyfi izleyip yerinde olmadığım için şükrettim.”
Umarım beni bundan sonra rahatsız etmemeye özen gösterir ve iletişiminizi sonlandırırsınız.
Deyin bu şekilde. Seviyenizden, kişiliğinizden asla taviz vermeyin. Seviyesine bile düşmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?