Meraba arkadaslar burun estetiginde 4.ayim soru sormak isteyenler sorabilir yardimci olurum :)

yok valla ben gittim plastik cerrah yapyi estetik yapiyorlar. agirisi olmuyor o konuda rahat ol. ilk basta yeni burnuna alismak zaman aliyor ama ilk zamanlarda aynaya pek bakma cunku sekilsiz degisik geliyor sislillerde 1.5-2 ay sonra baya bi azaliyor sonra yavas yavas iniyor sislikler. silmeyede bende korktugum icin 3. aydan falan silmeye basladim birsey olr die korktum:) birde tamponlar eskisi gibi degil daha kucuk o yuzden fazla zor degil yani..

canım ben ayın 10unda ameliyat oldum yüzüm şiş yanaklarımda sarkma var bu geçer değil mi ?

çok teşekkür ederim bilgi için .ben bir hafta sonra işe başlayacağım için şişliklerdem morarlamalardan korkuyorum açıkçası.umarım kolay geçen bi süreç olur.sona yaklaşıyorum hercan çoğalıyor

1-2 hafta icinde morarmalr kayboluyor zaten..:) eger kafana takilan olursa yine sorabilirsin istedigin zaman :)

ameliyatimin 4. ayindayim yeni ameliyat olan arkadaslar kafaniza takilan birseyler varsa sorabilirsiniz burdan veya ozelden yazabilirsiniz yardimci olabilirim yardimlasmak guzeldir:)
merhaba canım sana bişey sormak istiyorum burun ameliyatını nerde oldun istanbul içiyse doktor ismi verebilirmisin

ben de olmayı cok istiyorum ama çok korkuyorum.korkum ameliyattan dolayı değil aslında sonucu kötü olur mu?nefes almamla ilgili bir sıkıntım yok bu bozulur mu ondan çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…