- 10 Ağustos 2015
- 105
- 12
- 13
- 35
- Konu Sahibi Sinembudak
-
yok valla ben gittim plastik cerrah yapyi estetik yapiyorlar. agirisi olmuyor o konuda rahat ol. ilk basta yeni burnuna alismak zaman aliyor ama ilk zamanlarda aynaya pek bakma cunku sekilsiz degisik geliyor sislillerde 1.5-2 ay sonra baya bi azaliyor sonra yavas yavas iniyor sislikler. silmeyede bende korktugum icin 3. aydan falan silmeye basladim birsey olr die korktum:) birde tamponlar eskisi gibi degil daha kucuk o yuzden fazla zor degil yani..canım geçmiş olsun bende pazartesi olucam ama özelde ben develete gittiğimde bana estetik yapılmaz devette dedi. sadece sağlık amaçlı yapılırmış. oyuzden özele gidiyorum sen hangi hastanede oldun. ve ilk amaliyettan sonra nasıldı agrın sızın çok oldumu .bazılarının psikolojisi bozuluyomus seninde oldumu. bende çok korkuyorum ya hayel kırıklıgı yaşarsam şişliklerden de çok korkuyorum 6 ay çok uzun bi süre. birde ne zman rahatca silebildin burnunu.bide tampon çıkarmak zor diolar senin nasıl gecti.
3 gün önce mi oldu..canım ben ayın 10unda ameliyat oldum yüzüm şiş yanaklarımda sarkma var bu geçer değil mi ?
evet canım ayın 10unda oldum3 gün önce mi oldu..
cok erken daha yüzünde ödemlerden kynaklaniyr zaman gectikce duzelir.evet canım ayın 10unda oldum
çok teşekkür ederim bilgi için .ben bir hafta sonra işe başlayacağım için şişliklerdem morarlamalardan korkuyorum açıkçası.umarım kolay geçen bi süreç olur.sona yaklaşıyorum hercan çoğalıyoryok valla ben gittim plastik cerrah yapyi estetik yapiyorlar. agirisi olmuyor o konuda rahat ol. ilk basta yeni burnuna alismak zaman aliyor ama ilk zamanlarda aynaya pek bakma cunku sekilsiz degisik geliyor sislillerde 1.5-2 ay sonra baya bi azaliyor sonra yavas yavas iniyor sislikler. silmeyede bende korktugum icin 3. aydan falan silmeye basladim birsey olr die korktum:) birde tamponlar eskisi gibi degil daha kucuk o yuzden fazla zor degil yani..
1-2 hafta icinde morarmalr kayboluyor zaten..:) eger kafana takilan olursa yine sorabilirsin istedigin zaman :)çok teşekkür ederim bilgi için .ben bir hafta sonra işe başlayacağım için şişliklerdem morarlamalardan korkuyorum açıkçası.umarım kolay geçen bi süreç olur.sona yaklaşıyorum hercan çoğalıyor
ozaman bişey daha sorim :) diş fırçalama duş alma olayları bi hafta sonramı yapılıyor. kafamda deli sorular :)1-2 hafta icinde morarmalr kayboluyor zaten..:) eger kafana takilan olursa yine sorabilirsin istedigin zaman :)
bende alci vardi 10 gun sonra yaptim dus dudaklarimim sisti fircalamayida 1 hafta snra:)ozaman bişey daha sorim :) diş fırçalama duş alma olayları bi hafta sonramı yapılıyor. kafamda deli sorular :)
darsi size insallah:)Ne güzel 4 ay geçmiş bile, çok şanslısınız :)
Ay inşallah düşünmesi bile heyecan verici :)darsi size insallah:)
:):)Ay inşallah düşünmesi bile heyecan verici :)
benimki duyulmusbbir doktor deil devlet hastanesinde oldum.Doktorunuzun ismi neydi sinem hanım hangi hastane oldunuz bide
merhaba canım sana bişey sormak istiyorum burun ameliyatını nerde oldun istanbul içiyse doktor ismi verebilirmisinameliyatimin 4. ayindayim yeni ameliyat olan arkadaslar kafaniza takilan birseyler varsa sorabilirsiniz burdan veya ozelden yazabilirsiniz yardimci olabilirim yardimlasmak guzeldir:)
önemli olan özel veya devlet hastanesi olması değil ki memnun kalmak bizimlede paylaşabilir misin hangi hasatane doktorun adı ne bide foto paylaşabilir misin?benimki duyulmusbbir doktor deil devlet hastanesinde oldum.
hayir kirikkalede oldum devlet hastanesi:)merhaba canım sana bişey sormak istiyorum burun ameliyatını nerde oldun istanbul içiyse doktor ismi verebilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?