- 10 Ağustos 2015
- 105
- 12
- 13
- 35
- Konu Sahibi Sinembudak
-
kirikkalede oldum bnönemli olan özel veya devlet hastanesi olması değil ki memnun kalmak bizimlede paylaşabilir misin hangi hasatane doktorun adı ne bide foto paylaşabilir misin?
doktorunu iyi arastirman gerekiyor.ben de olmayı cok istiyorum ama çok korkuyorum.korkum ameliyattan dolayı değil aslında sonucu kötü olur mu?nefes almamla ilgili bir sıkıntım yok bu bozulur mu ondan çok korkuyorum
korkacak birsey yok doktorun iyi olsun tamamdr:)istiyorum ama korkuyorum
ameliyatimin 4. ayindayim yeni ameliyat olan arkadaslar kafaniza takilan birseyler varsa sorabilirsiniz burdan veya ozelden yazabilirsiniz yardimci olabilirim yardimlasmak guzeldir:)
Hiç panik yapma öncelikle geçeceğini düşün ben ikinci gün panik oldum bir daha nefes alamazsam ya böyle kalırsam diye fenalık gecirmistim ilk iki üç gün o his belki olabilir ama geçiyo sonuçtan da memnun olduğunuz an iyi ki de olmuşum diyorsunuz3 gün kaldı korkmaya başladım ben ya ağızdan nefes alırken boğulurum gibi gelcek diye korkuyorum
Çok teşekkürler cevabın içinHiç panik yapma öncelikle geçeceğini düşün ben ikinci gün panik oldum bir daha nefes alamazsam ya böyle kalırsam diye fenalık gecirmistim ilk iki üç gün o his belki olabilir ama geçiyo sonuçtan da memnun olduğunuz an iyi ki de olmuşum diyorsunuz
Canim öncelikle ameliyatta korkulacak bir şey yok zaten uyutacaklari için hiçbi şey hissetmeyeceksin ilk uyandigin zaman hafif bi sızı olacak burnunda sakin endiselenme on onbeş dakika içinde geçiyo gerçi bu bünyeye de bağlı benim ağrım olmadı sadece biraz sizi vardı yarım saat içinde hiçbi şeyim kalmadı ilk gün morluk ta sisligim de yoktu :) ikinci gün burnum tıkalı olduğu için panik olmuştum o da sonraki gün geçtiÇok teşekkürler cevabın içinbide burnunu nasıl temizledin ? Kuru kalmaması lazımmış of nasıl yapıcam bilmiyorum sakin kalamıyorum gün yaklaştıkça nasıl uyancam narkozdan o da korkutuyo ah idare edilebilir bi burun olsa yaptırmam da :/
Ya çok teşekkür ederim umarım senin gibi şanslı olurum şişlik morluk konusunda. Bazen hiç korkmuyorum hatta gidip şimdi olayım falan diyorum bazende napıyorum ben diyip korkuya kapılıyorum hastaneyle hiç işim olmadı bugüne kadar kanı bile ilk kez bu ameliyat için aldırdımCanim öncelikle ameliyatta korkulacak bir şey yok zaten uyutacaklari için hiçbi şey hissetmeyeceksin ilk uyandigin zaman hafif bi sızı olacak burnunda sakin endiselenme on onbeş dakika içinde geçiyo gerçi bu bünyeye de bağlı benim ağrım olmadı sadece biraz sizi vardı yarım saat içinde hiçbi şeyim kalmadı ilk gün morluk ta sisligim de yoktu :) ikinci gün burnum tıkalı olduğu için panik olmuştum o da sonraki gün geçtiburnum için de okyanus suyu verdi ve bir de krem verdi doktorum, onları kullandım.ilk günler zaten sumkurmuyosun.kulak copuyle dikkatli bi şekilde temizleyip kremledim :) merak ettiğin başka şeyler de olursa sorabilirsin
Rica ederim inşallah senin de istediğin gibi olur her şey katlanilmayacak bir şey degil sadece sonrası burnunun sisliginin inmesini sabırla beklemelisin bir de buz uygulamasinin çok faydası var doktorunun önerdiği gibi düzenli bir şekilde uyguladigin zaman her şey çok iyi oluyo.benim henüz yeni 18.gunum ve sisligin inmesini sabırla bekliyorumYa çok teşekkür ederim umarım senin gibi şanslı olurum şişlik morluk konusunda. Bazen hiç korkmuyorum hatta gidip şimdi olayım falan diyorum bazende napıyorum ben diyip korkuya kapılıyorum hastaneyle hiç işim olmadı bugüne kadar kanı bile ilk kez bu ameliyat için aldırdımneyse ya bişey istiyosak katlanıcaz ki zaten katlanılmıcak gibi de değilmiş okuduğum kadarıyla :) 2. Gün alınan tampon bez gibi bişey mi? 7 gün sonra silikon alınıyomuş sanırım. Silikon tampondan bi korkum yok şimdilik . İnstagramın var mı bu arada :)
O yüzden bu zamanlarda olmak istedim bendeRica ederim inşallah senin de istediğin gibi olur her şey katlanilmayacak bir şey degil sadece sonrası burnunun sisliginin inmesini sabırla beklemelisin bir de buz uygulamasinin çok faydası var doktorunun önerdiği gibi düzenli bir şekilde uyguladigin zaman her şey çok iyi oluyo.benim henüz yeni 18.gunum ve sisligin inmesini sabırla bekliyorumbenim ameliyatimin ikinci günü çıktı tampon öyle bi bez falan da yok delikli silikon olduğu için pek bi rahatsız olmadım. Alınırken de açıkçası bi şey hissetmedim sadece doktor pansuman yaparken burnumun ucu sizladi.evet var instagram hesabım resim pek paylasmiyorum şimdilik :)
Evet ben de o yüzden bu ayı seçtim ki yaza rahat olayım inşallah :) işte onu demeyi unuttum benim çok ağrıdı bogazim ilk gece burun ağrısı yerine boğaz ağrısı çektim iyi miO yüzden bu zamanlarda olmak istedim bendeyaza kadar mis olucaz İnşallah :) tam 6 ayımız var . Buz uygulamasını ihmal etmicem hiç ameliyattan sonra boğaz ağrısı oluyomuş boğxa tüp taktıkları için sende nasıldı?
Katlanıcaz artık ya hayırlısıyla bitsin gitsin artık yok onu düşün yok bunu düşün ne yorucu bi olaymış bu daha olmadan :) tekrar teşekkür ederim senin içinde herşey yolunda gider umarım :)Evet ben de o yüzden bu ayı seçtim ki yaza rahat olayım inşallah :) işte onu demeyi unuttum benim çok ağrıdı bogazim ilk gece burun ağrısı yerine boğaz ağrısı çektim iyi mio da üçüncü Gün falan geçti
Inşallah canım aynen :) rica ederim her şey gönlünce olsun :)Katlanıcaz artık ya hayırlısıyla bitsin gitsin artık yok onu düşün yok bunu düşün ne yorucu bi olaymış bu daha olmadan :) tekrar teşekkür ederim senin içinde herşey yolunda gider umarım :)
Merhaba doktora karar verebildin mi çünkü bu ameliyatta en önemli faktör doktor :)Öncelikle merhabalar,burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ve bu konuda kararlıyım yardımcı olursanız çookk sevinirim şimdiden teşekkürler :))
Karar verme aşamasındayım özelden yazayım yardımcı olun bana :)Merhaba doktora karar verebildin mi çünkü bu ameliyatta en önemli faktör doktor :)
doktorum bana agzindan hapsur demisti burnundan hapsurma agri yapar.. ve bana alerji yapi vermedi doktorameliyattan ne kadar süre sonra alerji ilaçlarını kullanmayı bıraktınız, ya da kullandınız mı bu ilaçları hapşırmayı önlemesi için ? hapşırmak zarar verir mi yeni ameliyat olan bir buruna ?
burnu temizlemek icin doktor okyanus suyu veriyor onunla temizliyorsun:)Çok teşekkürler cevabın içinbide burnunu nasıl temizledin ? Kuru kalmaması lazımmış of nasıl yapıcam bilmiyorum sakin kalamıyorum gün yaklaştıkça nasıl uyancam narkozdan o da korkutuyo ah idare edilebilir bi burun olsa yaptırmam da :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?