Gebelik varmı
Kaç dakikada çıktı. Var gözüküyorGebelik varmı
Ya çok tesekur ederim bitanemCanım var hamilesin bence bitene daha yap başka testle olmadı tekrardan.. hayırlı olsun bu aradaçok yeni olduğundan silik çıkmış
Kan testi verdim yarın çıkar insallahYa çok tesekur ederim bitanem
Yaklaşık on onbeş dakikadaKaç dakikada çıktı. Var gözüküyor
Vardır o zaman yüksek ihtimal hayırlı olsunYaklaşık on onbeş dakikada
Sizin vardır insallahVardır o zaman yüksek ihtimal hayırlı olsun
Ya birde acayip şişkinlik kabızlık var sizce normelmiSizin vardır insallah
Canım var gözüküyor zaten kan vermişsin e nabiza belki yüklenmiştir inşallah vardır
Tesekur ederim balım benim salık ocağında verdim yarın öğleden sonra çıkar dediCanım var gözüküyor zaten kan vermişsin e nabiza belki yüklenmiştir inşallah vardır
Ben enabizda öğrendim canım bende sağlık ocağında kan verdim sabah saat üçte çıkmıştı hata 0.2 çıktı negatif olduğunu bildiğim için sonucu almaya gitmedimTesekur ederim balım benim salık ocağında verdim yarın öğleden sonra çıkar dedi
Negatifmi peki kandan önce yer yaptinizmiBen enabizda öğrendim canım bende sağlık ocağında kan verdim sabah saat üçte çıkmıştı hata 0.2 çıktı negatif olduğunu bildiğim için sonucu almaya gitmedim
Pardon test dicektimNegatifmi peki kandan önce yer yaptinizmi
Evet ben hamileyim zatenSizin vardır insallah
Masallah canim seninki kaç haftalık nasıl ogrendinEvet ben hamileyim zaten
Erken gebelik testi yapmıştım ben gün kala negatif çıktı ama beni vücudum yanilti adetime üç gün kala kan verdim adet tarihim ocak iki olması lazımdı ucgun geçti geç döllenme diye şüphelendim ama yanıldım Ocak beşte oldumNegatifmi peki kandan önce yer yaptinizmi
Canimmmmmm çok tesekur ederim rabbim dilerim tüm isteyenlerin kucağını boş birakmasin kan verdim yarın cikcakKızzzzz hamilesinnnntebrik ederim hemen kan vermeye koşşl bizler içinde dua eder misin hamilelerin duası kabul olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?