- 20 Aralık 2022
- 4.273
- 1.697
- 63
AminAmin inşallahisteyen herkese nasip etsin Rabbim
İnşallah bebeyim benimHayırlısı olsun inşallah canım benimde yakinimdakiler hamile bende bir ay dir istiyorum inşallah bu ay tutar ya canım
Test yaptinizmi adetiniz geçiyormuKizlar bn de iğne vuruldum. Bugün 18 günüm iğneden sonra ama kasik ağrım var olmuyorum ama adet ağrısı gibi bide ayaklarım çekiliyor sanki ağrıyor böle belirti yasadnzmi
Bnm normal de en son adet tarihim 18 Ocak ama bn her ay iki gün önce olurum hep öne gelir adetim hatta bn derim gecikmiyoda biraz umitlenim bilmiyorum valla cnmTest yaptinizmi adetiniz geçiyormu
İki gün kalmış zaten canım geçerse test yap eğer dayanamıyorsan yarın ilk idrarla kaset test ya ama en doğru sonuç adet tarihi gecince olur ben geçen ay çok yanıldım test kan verdim negatif ti hepTest 5 gun önce yaptım negatif di cnm
Psikolojik olarak adet tarihleri etkilenebiliryor bazenBnm normal de en son adet tarihim 18 Ocak ama bn her ay iki gün önce olurum hep öne gelir adetim hatta bn derim gecikmiyoda biraz umitlenim bilmiyorum valla cnm
Aynen bizde öyleyiz canım bende Şubat beşte adet olucam şu aralar değerlendiriyoruz inşallah tutar sende canim iki gün bekle inşallah gönlünden geçen olurAynen çok takıyorum bilmiyorum çok istiyorum artık
Test yap benceArkadaşlar benimde adetim gecikiyor kaset test aldım ama yapmadım adet ağrısı gibi ağrılarım var bide akıntım var ama adetlerim düzensiz bir buçuk sene önce düşük yaptım pcoluyum acaba gebelik olabilir mi test yapmaya korkuyorum başka belirtim yok akıntı ve adet belirtileri
Canım test yap adettin kaç gündür gecikiyorArkadaşlar benimde adetim gecikiyor kaset test aldım ama yapmadım adet ağrısı gibi ağrılarım var bide akıntım var ama adetlerim düzensiz bir buçuk sene önce düşük yaptım pcoluyum acaba gebelik olabilir mi test yapmaya korkuyorum başka belirtim yok akıntı ve adet belirtileri
Şu an yapmayı düşünmüyorum acaba var mı yok mu diye düşünüyorum insallah gebeyimdir yarın sabah belki bı test yaparım iki test aldım kaset testler doğru çıkar miTest yap bence
Kaset testler daha güvenilir canımŞu an yapmayı düşünmüyorum acaba var mı yok mu diye düşünüyorum insallah gebeyimdir yarın sabah belki bı test yaparım iki test aldım kaset testler doğru çıkar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?