Meraba kızlar litfen bana yardım edin adetimden bir hafta önce göğüs hasasiyeti bel kasik ağrısı mide bulantısı silik cikti

Kizlar bn de iğne vuruldum. Bugün 18 günüm iğneden sonra ama kasik ağrım var olmuyorum ama adet ağrısı gibi bide ayaklarım çekiliyor sanki ağrıyor böle belirti yasadnzmi

Arkadaşlar benimde adetim gecikiyor kaset test aldım ama yapmadım adet ağrısı gibi ağrılarım var bide akıntım var ama adetlerim düzensiz bir buçuk sene önce düşük yaptım pcoluyum acaba gebelik olabilir mi test yapmaya korkuyorum başka belirtim yok akıntı ve adet belirtileri

Test yap bence

Canım test yap adettin kaç gündür gecikiyor

Sekiz Aralık son adet tarihim ama hep düzensiz adet belirtileri dışında bir belirti gebelik belirtisi görene kadar yapmayı düşünmüyorum

Arkadaşlar benimde adet günüm 4 gün gecikti az önce test yaptım ama ilk defa böyle beyaz çizgi görüyorum sol kasığımda da sancım oluyor bu testi yorumlayabilir misiniz

Arkadaşlar benimde adet günüm 4 gün gecikti az önce test yaptım ama ilk defa böyle beyaz çizgi görüyorum sol kasığımda da sancım oluyor bu testi yorumlayabilir misiniz

Alıntı Yorumla

Eklentiler

• 45E4CC17-F662-446B-83F7-F965C8CDA8B3.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…