Allah nasip eder inşallah bende bir yıldır evliyim her ay hüsran tek çizgi çok şükür insallah vardirErken gebelik testi yapmıştım ben gün kala negatif çıktı ama beni vücudum yanilti adetime üç gün kala kan verdim adet tarihim ocak iki olması lazımdı ucgun geçti geç döllenme diye şüphelendim ama yanıldım Ocak beşte oldum
Tebrik ederim canim Allah sağ salim kucagina versin canım Allah olmayanlara nasip etsin inşallahEvet ben hamileyim zaten
İnşallah vardır canım inşallah bu sefer hüsrana ugramazsin sen saat kaçta test verdin canımAllah nasip eder inşallah bende bir yıldır evliyim her ay hüsran tek çizgi çok şükür insallah vardir
Aminnn Allah razı olsunCanimmmmmm çok tesekur ederim rabbim dilerim tüm isteyenlerin kucağını boş birakmasin kan verdim yarın cikcak
Kan testimi öğleden bir bucukta verdim güzelimİnşallah vardır canım inşallah bu sefer hüsrana ugramazsin sen saat kaçta test verdin canım
Tesekur ederim canimAminnn Allah razı olsunrabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Geç vermişsin yarın çıkarKan testimi öğleden bir bucukta verdim güzelim
Aynen canım genelde salık ocağı öyle verdiyin saate cikiyor ben yinede e nabizdan takip edeceyimGeç vermişsin yarın çıkar
Aynen inşallah müjdeli bir haber alırsin canım bizimle paylaşmayi unutmaAynen canım genelde salık ocağı öyle verdiyin saate cikiyor ben yinede e nabizdan takip edeceyim
Tabiki de seve seve canlarım benimAynen inşallah müjdeli bir haber alırsin canım bizimle paylaşmayi unutma
Adetin gectimi canım belirtilerin neler canımTabiki de seve seve canlarım benim
Adetim iki uc gün gecikti mide bulantısı kasık sırt ağrısı baş ağrısı halsizlik gabizlik canimAdetin gectimi canım belirtilerin neler canım
Amin inşallahTebrik ederim canim Allah sağ salim kucagina versin canım Allah olmayanlara nasip etsin inşallah
5 haftalık daha. Adete 5 gün kala kahverengi lekelenme oldu. Sonraki gün test yaptım silik çizgi çıktı. Sonra testleri tekrarladım evde koyulaşınca kan verdim.o şekilde öğrendimMasallah canim seninki kaç haftalık nasıl ogrendin
Maşallah peki belirtilerin neydi kuzum5 haftalık daha. Adete 5 gün kala kahverengi lekelenme oldu. Sonraki gün test yaptım silik çizgi çıktı. Sonra testleri tekrarladım evde koyulaşınca kan verdim.o şekilde öğrendim
Adet sancısı. Göğüs hasssiyeti, beyaz losyon gibi akıntı, bel ağrısı. Bunlardı canımMaşallah peki belirtilerin neydi kuzum
Maşallah peki belirtilerin neydi kuzum
İlk gebelikmiAdet sancısı. Göğüs hasssiyeti, beyaz losyon gibi akıntı, bel ağrısı. Bunlardı canım
Bir düşügüm olmuştu daha önceİlk gebelikmi
Hayırlısı canım benimBir düşügüm olmuştu daha önce
Hayırlısı olsun inşallah canım benimde yakinimdakiler hamile bende bir ay dir istiyorum inşallah bu ay tutar ya canımAdetim iki uc gün gecikti mide bulantısı kasık sırt ağrısı baş ağrısı halsizlik gabizlik canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?