- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
Erkekler bizim gibi koca çanta taşıyıp boyun fıtığı olmaya meraklı olmadıkları için olabilir,çantama hiçbir şey koymadım dediğim gün bile gün içinde omzumun çöktüğünü hissediyorum.Erkek olmak ne kolay,cüzdanı telefonu cebine koyup çıkarsın,çoğu erkek anahtar bile taşımaz.Bunun dışında giyime çok fazla dikkat etmedikleri için,başkasının terliğini giymeyecek kadar titiz olmadıkları için de olabilir.Çeşitli sebepleri olabilir yani
taşımaya üşendikleri içindir
erkeklerin çantaları yok benim tanıdığım erkekler de kendilerini zor taşıyorlardı. bi de terlik mi taşıyacaklar. hem terliğe gelene kadar değiştirilecek o kadar şey oluyor ki.
bunu bir erkege sorsak "Amaaan bi de onu mu tasiyacam?" der "Ne gerek var vardir gittigimiz yerde" der kesin
Erkekler detayci degildirler, detayci olan Kadinlardir! Ince is bizim isimiz!
geçen gün okulda arkadaşlarla konuşurken bayanların misafirliğe gittiklerinde yanlarında daha şık olmak için götürdükleri ev ayakkabıları konusu açıldı kıyafetler daha güzel görünsün diye,daha şık olmak için annelerimiz günlere giderken,yada baylı bayanlı gezmeye giderlerken yanlarında ya şık topuklu terlik,ya da daha özel bir yerse gayet şık topuklu ayakkabılar götürlerdi;peki ama erkeklere niye ayakkabı götürmezler evin hanımı gelen erkek misafire normal bir erkek terliği verir o güzelim takım elbisenin altına yada şık bir pantolonun altına o terlikler hiç uymaz,neden erkekler içinde ev ayakkabısı götürülmüyor:
aynen kesin öyle derler ama ben ilerde kendi ayakkamı taşırsam eşiminkinide alırım acaba komik mi olur çevre tuhaf mı bakar?
onlar bir cok kadin gibi rekabet icinde degillerki.
Anlamiyorum oyle kadinlari yemin ederim, bana cok sacma geliyor.
Ha corap patik goturursunde terlik olurmu yaa hic..
terlik olsa iyi topuklu ayakkabı götürenleri görüyorum(zevk meselesi tabi yadırgamamak lazım)
kesin gülerlerpek alisik bir durum olmadigi icin. Senin evine birinin gelip esinin terliklerini de cikardigini bir düsünsene ama acilisi sen yapabilirsin cnm devamini biz getiririz
Valla onu daha gormedim ama cidden yuh diyebilirim yaa.
Insan davranisiyle huyu ile onplanda olmaya calisir, giyinisiyle, terligi veya ayakkabisi ile degil..
erkeklerin çantaları yok benim tanıdığım erkekler de kendilerini zor taşıyorlardı. bi de terlik mi taşıyacaklar. hem terliğe gelene kadar değiştirilecek o kadar şey oluyor ki.
Ilk Defa su Yemekteyiz Programinda görmüstüm kendim yurt disinda yasiyorum buralarda hic yoktur öyle birsey isimiz gücümüz yok birde terlik ayakkabi mi tasiycaz... Giyindigin Corabi yakistir giyimine o da yeter ......
terlik olsa iyi topuklu ayakkabı götürenleri görüyorum(zevk meselesi tabi yadırgamamak lazım)
Valla onu daha gormedim ama cidden yuh diyebilirim yaa.
Insan davranisiyle huyu ile onplanda olmaya calisir, giyinisiyle, terligi veya ayakkabisi ile degil..
:) Bu bir alışkanlık bence biz çocukluğumuzdan beri ev ayakkabısı kavramı ile büyüdük
Ben gezmeye gittiğimde mutlaka yaz ise yanımda topuklu terlik kış ise ortamına göre ya babet ya da topuklu ayakkabımı yanıma alırım
Kendi evime misafir geldiğinde de aynı ekilde kıyafetime uygun ev ayakkabımı giyerim
Ben bu alışkanlığımı seviyorum valla :))
Muhtemelen kendi kızımı daböyle alıştırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?