• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merak ettim

nasıl yanı annesı babası arasında gecelerı dınlıyor ve dahada ılgıncı gelıp sana mı anlatıyor

Yok aksine kendini ve onu daha iyi tanıyorsun kendini daha açık ifade ediyorsun nelerden hoşlanır biliyosun o da aynı şekilde... zamanla daha güzel bence ;)

Bende üzüldüm Acizanekul, umarım herşey senin için çok güzel olur.. Doğru kararlar verip mutlu olacağın çok güzel ve huzurlu günler diliyorum sana..

Lütfen üzülme, iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum. :KK68:
Evet artık mutlu olmak istiyorum.

cinsellik öyle bir şey değil
daha açık konuşmak gerekirse eger tatmin olabilirsen arzuluyorsun
hmm anlıyorum hevesten meraktan farklı bir şey olduğu için azalmıyor hisler. o zaman çapkınların geçerli bir bahanesi yok aslında :)

Zamanla netleşiyorsunuz bir birinize artık tanıdıkça ne ister sever karşılıklı bilir hale geliyorsun kendini onu çözüyorsun tabi tek düzelikten çıkıp farklı oyunlarla daha da renklendirirsin

Zamanla netleşiyorsunuz bir birinize artık tanıdıkça ne ister sever karşılıklı bilir hale geliyorsun kendini onu çözüyorsun tabi tek düzelikten çıkıp farklı oyunlarla daha da renklendirirsin
eğer bigün evlenirsem size özelden o oyunları sorabilirmiyim :KK48:

Back
X