- 8 Eylül 2019
- 227
- 262
- 23
- Konu Sahibi bossa nova
-
Suan korkmadan konu acmissiniz iste. Sizin gibi dusunmuyorum.Herkese merhaba,
Siteyi ilgiyle takip ediyorum.
Gordugum kadariyla acilan konularla, konu sahibiyle dalga gecmek ve bunu bir takim halinde yapmak cok yaygin ve bu cok normal goruluyor. Acikcasi konu acmaya korkardim konu acacak olsam.
Siz ne dusunuyorsunuz?
Korka korka açtınız heralde bu konuyuHerkese merhaba,
Gordugum kadariyla acilan konularla, konu sahibiyle dalga gecmek ve bunu bir takim halinde yapmak cok yaygin ve bu cok normal goruluyor. Acikcasi konu acmaya korkardim konu acacak olsam.
Siz ne dusunuyorsunuz?
Evet öyle maalesef konu açıyorsun herkes değil ama geneli dalga geçmez aşağılamak ya da terslemek için yorum yapıyor bende artık açmıyorum konu.Herkese merhaba,
Siz ne dusunuyorsunuz?
Suan korkmadan konu acmissiniz iste. Sizin gibi dusunmuyorum.
Konuya aklı başında yazan kişilerin yorumlarıyla iktifa edeceksin. Burayı çok da ciddiye almamak lazım. Bazıları var goygoy peşinde. Dalga geçer aşağılar. Bir de sanırım epey boş zamanları var çoğu konunun ilk yorumlarını da bahsettiğiniz takım yapıyor. Beğeni sayısını ve görünürlüğü arttırıyor sanırım. Altı üstü birer nickten ibaret sanal varlıklarız birbirimiz için. Konu açacak kadar dert edinmeyi hak etmiyor bence. He de geç bacım.Herkese merhaba,
Siz ne dusunuyorsunuz?
Mune Aslinda bu sorum en cok size. Dusuncenizi yazarsaniz cok sevinirim.
Sürü psikolojisi gibi düşün demek ki burası böyleymiş mantığıyla yapılan yanlışı devam ettrenler var. Konuya odaklanmak yerine kişiyi eleştirecek detaylar arayanlar var biri yapınca devamıda demek ki böyle yapılıyor diyerek devam ettirebiliyo.Herkese merhaba,
Siz ne dusunuyorsunuz?
Herkese merhaba,
Siz ne dusunuyorsunuz?
Sürü psikolojisi gibi düşün demek ki burası böyleymiş mantığıyla yapılan yanlışı devam ettrenler var. Konuya odaklanmak yerine kişiyi eleştirecek detaylar arayanlar var biri yapınca devamıda demek ki böyle yapılıyor diyerek devam ettirebiliyo.
Sorsan haklılar ama en iyisi o yorumları görmezden gelmen çnkü onlar hep haklılar
Kimin ne yaşadığını bilemiyoruz burada günlük hayatında aşırı mutsuz olup konu sahiplerini stres topu olarak kullananda var gerçekten haksız olduğunu düşündüğü için yanlış üslupla eleştirende var olumlu yaklaşıp sadece çözüme odaklı yorumlar yapanlarda var. Sen hoşuna gitmeyeni görmezden gel bi derdin varsa yaz benceherkesin farklı bi yaşantısı farklı yapısı farklı görüşleri var ve genelde empati yapmıyo insanlar bunun içinde belli bi olgunluk seviyesi lazım, olmayınca olduramazsın o eğitimi sen veremezsn kimseye malesef
Evet ama burda suç teşkil edebilecek kadar hakaret yok siber suç dahilinde değil yani o kdar da değil"o eğitimi sen veremezsn kimseye malesef"
Oyle bir dusuncem yok.
Siber zorbalikla ilgili bir arastirma yapiyorum da, burdaki yorumlar aklima geldi, konu actim.
Hukuki bilgisi olan arkadaslar da belki bakis acisi katabilirler.
Buldugum bir link:
Dijital ortamlarda büyük tehlike: Siber zorbalık!
Dijital iletişim ağlarının her geçen gün daha çok kişi tarafından kullanılması beraberinde önemli sorunlar da getiriyor. Bunların en tehlikelisi siber zorbalık... Kişiyi depresyona sokabilen hatta kimi zaman hayati sonuçlara yol açabilen siber zorbalık, çocuklardan yetişkinlere kadar bütün yaş...www.cumhuriyet.com.tr
"
- Hukuksal anlamda bir yaptırımı var mıdır?
Türkiye’de siber zorbalığa özel maddeler olmasa da birçok madde bu konuya uyarlanabilmekte ve siber zorbalık yapan kişi ceza alabilmektedir. Siber zorbalığın diğer suçlardan farkı internet üzerinden yapılıyor olmasıdır, bu yüzden de yaptırımı diğer suçlarla aynıdır. Siber zorbalığa maruz kalan kişi ya da ailesi, paylaşımın niteliğine bağlı olarak tehdit, hakaret, kişilik haklarına saldırı, rahatsızlık vermek gibi nedenlerle savcılığa başvurabilir."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?