Merak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılıyorum. Ve bu saçma sapan konularla kendini tutamayıp dalga geçenleri de buradan kın kın kınıyorum.

Niye beğeni sayısı ve görünürlük artsın diye uğraşsın ki insanlar?
Maaş yatmıyor.
Veya youtube gibi değil, beğeni sayısı ile orantılı para versinler.
Sosyal medya beğeni sayısı üzerinde ayakta duruyor. Beğeni ile güdülenmek maaşla desteklenmekten bile daha kıymetlidir. İnstagram reklamlarından para kazanmadan önce de beğeni denen şey hayatımızdaydı. Çünkü her beğenide onaylandığınızı hissediyorsunuz ve görevin karşılığı olan para onayın karşılığı olan beğeni den daha az kıymetli değildir. Madem bir eksisi artısı yok forumların hemen hepsinde neden beğeni sayısı var ? Çünkü yazarı doyurup her beğeniyle yeni bir yorum yapma isteği yaratıyor.

Konu sahibesi benim dediğim üye yeni konu açmış gördün mü?
Sabah mıçmasıyla ilgili.
Biz mi siber zorbayız hala
Ben kendisiyle dalga geçmeyip gayet düzgün bir cevap yazdım.
Bazı zorbalar yine dalga geçmiş.
Kadın eski eşiyle arasında geçen her olay için bir konu açıyor , mıcma muhabbeti yapıyorsa ne olmuş?

Biraz anlayış, mübarek bayram günü dalga geçmesinler bari.

Yooo benim canım istiyor yazıyorum. Umrumda değil beğenilmek yahut beğenilmemek. Neden Beğenmedim attııığğn diye bir kerecik kavga etmişim de yok. İmanın şartı değil ya beni sevmek beğenmek tutmak falan. Emoji skorum eksiye de düşse dert değil. Çok ilginç buluyorum böyle takıntıları. Bence benim gibi düşünen çok kişi var.

"Eşimin ailesi ile görüşmesini istemiyorum,onlar kötü insanlar . Ne yapmayalım? " "Eski eşimle yeniden evlenmek için boşandık, eski eşim başkası ile yine evlenir mi ? " "Hoşlandığım kişinin eski sevgilisine olan aşkı " , "Genital bölgede sigil mi ,görselli " , "kocama genel eve gitmesine izin veriyorum " ... Ben bunların hiçbirine dalga geçmek için yazmam ve sadece sinirden küplere dönüyorum. Yani ne yapılabilir ? Hani onlar bizimle dalga geçtiğini size beyan ediyorum .

Kız sus biz para aliyoruz ya ifşa etma bizi

Çeşit çeşit insan olduğu gibi yorumların da farklı farklı olması normal açıkçası. Kendi adıma buraya bir konu açıyorsam farklı fikirleri duymak adına açıyorum ya da aklımdaki soru işaretine cevap bulmak için. Elbette herkes kendine göre yorumlayacaktır açılan konuyu. Kendi şartları, yaşadıkları, deneyimi, konuya olan ilgisi hatta o andaki duygusu bile işin içine girmekte. Hal böyleyken her okunan yorumu ciddiye alıp önemsemek de bir başka hata olur. 10 yorumdan 2 si ya da 3 ü size yardımcı olacak bir yorumsa bile bence konu açmaya değiyordur. Ki hepimiz yetişkin insanlarsak dogru ve yanlışı ayırt edebilmemiz de gerekir. Eğer birinin sizle dalga geçtigine inanıyorsanız cevap vermez ya da görmezden gelirsiniz. Ama gercekten yardımcı olacak bir yorumu da ciddiye alırsınız. Yani insanların ne yazdığından çok konuyu açan kisinin her yazılanı önemseyip önemsememesi düşünülmesi gereken

Ben üşendim yazmaya ama bende de durum bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…