- Konu Sahibi bossa nova
-
Bilmiyorum :)
Manasını atan birine nasıl cevap vermeyi bekliyorsunuz
Mabad jajsjsMana ne ayol
Katılıyorum. Ve bu saçma sapan konularla kendini tutamayıp dalga geçenleri de buradan kın kın kınıyorum.Herkese merhaba,
Siteyi ilgiyle takip ediyorum.
Gordugum kadariyla acilan konularla, konu sahibiyle dalga gecmek ve bunu bir takim halinde yapmak cok yaygin ve bu cok normal goruluyor. Acikcasi konu acmaya korkardim konu acacak olsam.
Siz ne dusunuyorsunuz?
@Mune Aslinda bu sorum en cok size. Dusuncenizi yazarsaniz cok sevinirim.
Mabad jajsjs
Sosyal medya beğeni sayısı üzerinde ayakta duruyor. Beğeni ile güdülenmek maaşla desteklenmekten bile daha kıymetlidir. İnstagram reklamlarından para kazanmadan önce de beğeni denen şey hayatımızdaydı. Çünkü her beğenide onaylandığınızı hissediyorsunuz ve görevin karşılığı olan para onayın karşılığı olan beğeni den daha az kıymetli değildir. Madem bir eksisi artısı yok forumların hemen hepsinde neden beğeni sayısı var ? Çünkü yazarı doyurup her beğeniyle yeni bir yorum yapma isteği yaratıyor.Niye beğeni sayısı ve görünürlük artsın diye uğraşsın ki insanlar?
Maaş yatmıyor.
Veya youtube gibi değil, beğeni sayısı ile orantılı para versinler.
Kusma ifadesi gelse keşkeEşim birlikte olurken ağzına dışkılamamı istiyor diyen üye geldi aklıma.
Soru soranların birçoğunun da dalga geçtiğine emin olabilirsiniz. Çoğunlukla herkes hak ettiği muameleyi görüyor.
Ben kendisiyle dalga geçmeyip gayet düzgün bir cevap yazdım.Konu sahibesi benim dediğim üye yeni konu açmış gördün mü?
Sabah mıçmasıyla ilgili.
Biz mi siber zorbayız hala
Yooo benim canım istiyor yazıyorum. Umrumda değil beğenilmek yahut beğenilmemek. Neden Beğenmedim attııığğn diye bir kerecik kavga etmişim de yok. İmanın şartı değil ya beni sevmek beğenmek tutmak falan. Emoji skorum eksiye de düşse dert değil. Çok ilginç buluyorum böyle takıntıları. Bence benim gibi düşünen çok kişi var.Sosyal medya beğeni sayısı üzerinde ayakta duruyor. Beğeni ile güdülenmek maaşla desteklenmekten bile daha kıymetlidir. İnstagram reklamlarından para kazanmadan önce de beğeni denen şey hayatımızdaydı. Çünkü her beğenide onaylandığınızı hissediyorsunuz ve görevin karşılığı olan para onayın karşılığı olan beğeni den daha az kıymetli değildir. Madem bir eksisi artısı yok forumların hemen hepsinde neden beğeni sayısı var ? Çünkü yazarı doyurup her beğeniyle yeni bir yorum yapma isteği yaratıyor.
Üff ben kimi beğenmesem peşinden hesabı soruluyorNeden Beğenmedim attııığğn diye bir kerecik kavga etmişim de yok
Kız sus biz para aliyoruz ya ifşa etma biziYooo benim canım istiyor yazıyorum. Umrumda değil beğenilmek yahut beğenilmemek. Neden Beğenmedim attııığğn diye bir kerecik kavga etmişim de yok. İmanın şartı değil ya beni sevmek beğenmek tutmak falan. Emoji skorum eksiye de düşse dert değil. Çok ilginç buluyorum böyle takıntıları. Bence benim gibi düşünen çok kişi var.
Kusma ifadesi gelse keşke
Ben üşendim yazmaya ama bende de durum bu.Yooo benim canım istiyor yazıyorum. Umrumda değil beğenilmek yahut beğenilmemek. Neden Beğenmedim attııığğn diye bir kerecik kavga etmişim de yok. İmanın şartı değil ya beni sevmek beğenmek tutmak falan. Emoji skorum eksiye de düşse dert değil. Çok ilginç buluyorum böyle takıntıları. Bence benim gibi düşünen çok kişi var.
Bu ara zaten bi duyar bi duyar senelik duyarımızı yedik kimseye yaptığım şeyler hakkında hesap vermiyorum size ne yahu herkes işine baksınBen üşendim yazmaya ama bende de durum bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?