Meraktan basima bisey gelmese bari :D

OzgeMeteMoms

Ben sizden değilim!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2018
3.420
6.918
158
Kızlar günaydın.Bişey sorucam da yanlış anlama olmasın rica ederim.Şimdiki konulara bakınca evlenmeden cinsel ilişki epey popüler görünüyor.11 senelik evliyim.Benim zamanlarımda böyle değildi.Yani şimdilerde gerçekten bu kadar rahat oluyor mu böyle şeyler?çocuk büyütüyorum ve gerçekten merakimdan soruyorum.

Son düzenleme:
Bence bu evladınızı düşünerek merak edilecek bir konu değil Allah kızınızı ileri de bu zamanda türemiş sapıklardan korusun inşaAllah herkesin farklı farklı hikayesi var kimseyi de kınamayın sakın kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz evet zina çoğaldı kıyamet alâmeti evliyken kanında olup aldatan kadın-erkekte var seviyorum diyip inanıp kandırılan cahil genç kızlarımız da var karaktersiz hidayetsiz insan da var siz evladınızı Allah aşkı ile kuran ile namaz ile büyütün Rabbim kızınıza o hidayeti verir kötülerden de korur inşaAllah

Kac yasindasiniz? Ben 40 yasindayim , 20 sene once de evlenmeden sevisiyordu insanlar ama bu kadar kolay dile getiremiyorduk
Benim kk dan edindigim izlenim hala toplumun bir kesiminde tabu oldugu yonunde , ama gayet rahat yasayan kesim de var , benim sahsi fikrim kimsenin cinsel hayati badkasini ilgilendirmez , benim de kizim var , 18 yasindan sonra istedigi sekilde sevisebilir

Sapik derken? Kendi inanclariniz dogrultusunda istediginiz sekilde yasayabilirsiniz ancak baska insanlara sevistikleri icin sapik diyemezsiniz , hele bu platformda hic diyemezsiniz

Aynen katılıyorum yorumunuza..

32 yaşındayım.Merak ettiğim buydu.Artık daha rahat dile getiriliyor demekki.Yadirgamak değil asla,çok mu eskide kaldım diye fikir istedim.

Sapik derken? Kendi inanclariniz dogrultusunda istediginiz sekilde yasayabilirsiniz ancak baska insanlara sevistikleri icin sapik diyemezsiniz , hele bu platformda hic diyemezsiniz

Hanımefendi kadınları kaçırıp tecavüz eden otobüste minibüste taciz edenlere siz ne diyorsunuz pardon ? Hayır biz sapık diyoruz da o yüzden ve bunun adı sapıklıktır inançla bir alakası yok her şeyi inanca bağlamayın seviyorum diyip kanan genç kızlarımız da var dedim bu zamanda türeyen sapıklar da var dedim konuşmuş olmak için konuşmayın önce okuduğunuz şeyi anlayın !

Elbette beni ilgilendirmez.Polemik değil amacım.Eskiye nazaran artık normal mi diye merak ettim.
Sizi ilgilendirmis ki konu acmissiniz ayrıca konu direkt polemik ve dine dayanabilecek bir konu. Eskiye nazaran normal veya değil ne geçecek elinize?

Konu sahibi "evlilik oncesi cinsel birliktelik ten" bahsetmis.....yani karsilikli riza ile olan bir cinsel birliktelik..... tecavüz farklı birşey.

Batı da buna tecavüz sapıklık diyorlar hemde bizden daha modern göya özgür ülke olmalarına ragmen bu sıfatları taktıgımız için göya dedim.
Eger dünya haberlerini yapan tv kanallarını izledigimizde
Orda yaşan insanları dinledigimizde onlarında yobaz düşünceleri var.
Sevişmek özgürlük degil sonra hamile kaldıgında bebegini öldürmekle dogurup bakmamakla alakalı olabilir.
Erkeklerin sevişirim diyip evlenecegim kadın bakir olmalı kafası ile alakalı olabilir
Daha dünyada tecavüzcü cezasını almadan yaşarken kadın bunun cezasını hep çektigi için özgürlük olmayabilir

Elbette beni ilgilendirmez.Polemik değil amacım.Eskiye nazaran artık normal mi diye merak ettim.
Kendi rızası ile bir cinsel birliktelik yaşamak ...sonrasında kendini evliliğe hazır hissettiğinde başka bir insanla evlenmek /evlenmemek eskiden de varolan birşey...Normal tanimini oluşturan toplumun genelinde sık rastlanip rastlanmadigidir.Benim kendi bulunduğum çevrede oldukça sık rastlaniyordu ve yaşım 38.Sizin bulunduğunuz çevrede az rastlanan bir şeymiş ...olabilir...herkesin kendi tercihi

Evlenmeden sevişmek her dönemde vardı. Eskiden her şeyi yapan ama bakıra kadınlar vardı çoğunlukla. Buna da toplum baskısı neden oluyordu. Umarım bu baskı azalarak biter ve umarım insanlar özgürce sevişir. Toplumumuzdaki salınımların, sapkinlikların, cinsel sorunların temelinde bu baskı var zira.

Terbiyenizi bozmayin , konuda evlilik oncesi cinsel iliski soruluyor , yorumunuzun hicbir yerinde tecavuz dememissiniz , evlilik oncesi sevismekle tecavuzun ne alakasi var?? Siz konuyu anlayamamissiniz demek ki boyle bir yorum yapmissiniz , kibledim sizi

Sapık mı ? Çok şey derdim ama ban yemeye niyetim yok.

İşte kime ne anlatıyoruz ki boş verin kızım istediğiyle sevişir der sonra geçen gün burda gördüm yine nişanlı kızına düğün tarihi alınana kadar bişey deme kimseye halleder diktiririz diyen böyle anneler ondan sonra olan yine kıza olur bunun inanç ile alakası yok bizim yaşadığımız toplumda bu böyle maalesef bakir olmayan erkekler bakire kız arıyor ama evlenene kadar da yatmadığı kız kalmıyor he evet bunu normal görenler ne hikmetse evleniyor zaten evde kalmıyor ama kandırılan kızlar da var cahil kızlar da var karaktersiz olup evliyken aldatan da var diye genel olarak örnek verdim ben çünkü konu sahibi kızı olduğunu ve bu konuda onun geleceği için endişe ettiğini ima etmiş bende bu yüzden genel bir örnek verdim ama işte tutturmuşlar bir inanç olayına gidiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…