- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
- Konu Sahibi OzgeMeteMoms
-
Bence bu evladınızı düşünerek merak edilecek bir konu değil Allah kızınızı ileri de bu zamanda türemiş sapıklardan korusun inşaAllah herkesin farklı farklı hikayesi var kimseyi de kınamayın sakın kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz evet zina çoğaldı kıyamet alâmeti evliyken kanında olup aldatan kadın-erkekte var seviyorum diyip inanıp kandırılan cahil genç kızlarımız da var karaktersiz hidayetsiz insan da var siz evladınızı Allah aşkı ile kuran ile namaz ile büyütün Rabbim kızınıza o hidayeti verir kötülerden de korur inşaAllah
Aynen katılıyorum yorumunuza..Kac yasindasiniz? Ben 40 yasindayim , 20 sene once de evlenmeden sevisiyordu insanlar ama bu kadar kolay dile getiremiyorduk
Benim kk dan edindigim izlenim hala toplumun bir kesiminde tabu oldugu yonunde , ama gayet rahat yasayan kesim de var , benim sahsi fikrim kimsenin cinsel hayati badkasini ilgilendirmez , benim de kizim var , 18 yasindan sonra istedigi sekilde sevisebilir
32 yaşındayım.Merak ettiğim buydu.Artık daha rahat dile getiriliyor demekki.Yadirgamak değil asla,çok mu eskide kaldım diye fikir istedim.Kac yasindasiniz? Ben 40 yasindayim , 20 sene once de evlenmeden sevisiyordu insanlar ama bu kadar kolay dile getiremiyorduk
Benim kk dan edindigim izlenim hala toplumun bir kesiminde tabu oldugu yonunde , ama gayet rahat yasayan kesim de var , benim sahsi fikrim kimsenin cinsel hayati badkasini ilgilendirmez , benim de kizim var , 18 yasindan sonra istedigi sekilde sevisebilir
Sapik derken? Kendi inanclariniz dogrultusunda istediginiz sekilde yasayabilirsiniz ancak baska insanlara sevistikleri icin sapik diyemezsiniz , hele bu platformda hic diyemezsiniz
Elbette beni ilgilendirmez.Polemik değil amacım.Eskiye nazaran artık normal mi diye merak ettim.Size ne milletin sevismesinden?
Sizi ilgilendirmis ki konu acmissiniz ayrıca konu direkt polemik ve dine dayanabilecek bir konu. Eskiye nazaran normal veya değil ne geçecek elinize?Elbette beni ilgilendirmez.Polemik değil amacım.Eskiye nazaran artık normal mi diye merak ettim.
Konu sahibi "evlilik oncesi cinsel birliktelik ten" bahsetmis.....yani karsilikli riza ile olan bir cinsel birliktelik..... tecavüz farklı birşey.Hanımefendi kadınları kaçırıp tecavüz eden otobüste minibüste taciz edenlere siz ne diyorsunuz pardon ? Hayır biz sapık diyoruz da o yüzden ve bunun adı sapıklıktır inançla bir alakası yok her şeyi inanca bağlamayın seviyorum diyip kanan genç kızlarımız da var dedim bu zamanda türeyen sapıklar da var dedim konuşmuş olmak için konuşmayın önce okuduğunuz şeyi anlayın !
Konu sahibi "evlilik oncesi cinsel birliktelik ten" bahsetmis.....yani karsilikli riza ile olan bir cinsel birliktelik..... tecavüz farklı birşey.
Batı da buna tecavüz sapıklık diyorlar hemde bizden daha modern göya özgür ülke olmalarına ragmen bu sıfatları taktıgımız için göya dedim.Hanımefendi kadınları kaçırıp tecavüz eden otobüste minibüste taciz edenlere siz ne diyorsunuz pardon ? Hayır biz sapık diyoruz da o yüzden ve bunun adı sapıklıktır inançla bir alakası yok her şeyi inanca bağlamayın seviyorum diyip kanan genç kızlarımız da var dedim bu zamanda türeyen sapıklar da var dedim konuşmuş olmak için konuşmayın önce okuduğunuz şeyi anlayın !
Kendi rızası ile bir cinsel birliktelik yaşamak ...sonrasında kendini evliliğe hazır hissettiğinde başka bir insanla evlenmek /evlenmemek eskiden de varolan birşey...Normal tanimini oluşturan toplumun genelinde sık rastlanip rastlanmadigidir.Benim kendi bulunduğum çevrede oldukça sık rastlaniyordu ve yaşım 38.Sizin bulunduğunuz çevrede az rastlanan bir şeymiş ...olabilir...herkesin kendi tercihiElbette beni ilgilendirmez.Polemik değil amacım.Eskiye nazaran artık normal mi diye merak ettim.
Evlenmeden sevişmek her dönemde vardı. Eskiden her şeyi yapan ama bakıra kadınlar vardı çoğunlukla. Buna da toplum baskısı neden oluyordu. Umarım bu baskı azalarak biter ve umarım insanlar özgürce sevişir. Toplumumuzdaki salınımların, sapkinlikların, cinsel sorunların temelinde bu baskı var zira.Kızlar günaydın.Bişey sorucam da yanlış anlama olmasın rica ederim.Şimdiki konulara bakınca evlenmeden cinsel ilişki epey popüler görünüyor.11 senelik evliyim.Benim zamanlarımda böyle değildi.Yani şimdilerde gerçekten bu kadar rahat oluyor mu böyle şeyler?Kız çocuk büyütüyorum ve gerçekten merakimdan soruyorum.
Terbiyenizi bozmayin , konuda evlilik oncesi cinsel iliski soruluyor , yorumunuzun hicbir yerinde tecavuz dememissiniz , evlilik oncesi sevismekle tecavuzun ne alakasi var?? Siz konuyu anlayamamissiniz demek ki boyle bir yorum yapmissiniz , kibledim siziHanımefendi kadınları kaçırıp tecavüz eden otobüste minibüste taciz edenlere siz ne diyorsunuz pardon ? Hayır biz sapık diyoruz da o yüzden ve bunun adı sapıklıktır inançla bir alakası yok her şeyi inanca bağlamayın seviyorum diyip kanan genç kızlarımız da var dedim bu zamanda türeyen sapıklar da var dedim konuşmuş olmak için konuşmayın önce okuduğunuz şeyi anlayın !
Sapık mı ? Çok şey derdim ama ban yemeye niyetim yok.Bence bu evladınızı düşünerek merak edilecek bir konu değil Allah kızınızı ileri de bu zamanda türemiş sapıklardan korusun inşaAllah herkesin farklı farklı hikayesi var kimseyi de kınamayın sakın kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz evet zina çoğaldı kıyamet alâmeti evliyken kanında olup aldatan kadın-erkekte var seviyorum diyip inanıp kandırılan cahil genç kızlarımız da var karaktersiz hidayetsiz insan da var siz evladınızı Allah aşkı ile kuran ile namaz ile büyütün Rabbim kızınıza o hidayeti verir kötülerden de korur inşaAllah
Batı da buna tecavüz sapıklık diyorlar hemde bizden daha modern göya özgür ülke olmalarına ragmen bu sıfatları taktıgımız için göya dedim.
Eger dünya haberlerini yapan tv kanallarını izledigimizde
Orda yaşan insanları dinledigimizde onlarında yobaz düşünceleri var.
Sevişmek özgürlük degil sonra hamile kaldıgında bebegini öldürmekle dogurup bakmamakla alakalı olabilir.
Erkeklerin sevişirim diyip evlenecegim kadın bakir olmalı kafası ile alakalı olabilir
Daha dünyada tecavüzcü cezasını almadan yaşarken kadın bunun cezasını hep çektigi için özgürlük olmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?