- 7 Mayıs 2012
- 7.268
- 8.329
- 398
- Konu Sahibi OzgeMeteMoms
-
Şikayet ettim. Konu sahibi kızımıza iyi insan olmayı öğretin, hak yememeyi, gasp etmemeyu, ilk Ayet olan "oku" nun önemini. Eğitimli bir insan olmayı meslek sahibi olmayı, ülkesine topluma yararlı olmayı ve İslam dinini Kur'an i kerim den öğrenmeyi öğretin.Bence bu evladınızı düşünerek merak edilecek bir konu değil Allah kızınızı ileri de bu zamanda türemiş sapıklardan korusun inşaAllah herkesin farklı farklı hikayesi var kimseyi de kınamayın sakın kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz evet zina çoğaldı kıyamet alâmeti evliyken kanında olup aldatan kadın-erkekte var seviyorum diyip inanıp kandırılan cahil genç kızlarımız da var karaktersiz hidayetsiz insan da var siz evladınızı Allah aşkı ile kuran ile namaz ile büyütün Rabbim kızınıza o hidayeti verir kötülerden de korur inşaAllah
Şikayet ettim. Konu sahibi kızımıza iyi insan olmayı öğretin, hak yememeyi, gasp etmemeyu, ilk Ayet olan "oku" nun önemini. Eğitimli bir insan olmayı meslek sahibi olmayı, ülkesine topluma yararlı olmayı ve İslam dinini Kur'an i kerim den öğrenmeyi öğretin.
Elbette beni ilgilendirmez.Polemik değil amacım.Eskiye nazaran artık normal mi diye merak ettim.
al bende de o kadear para yetismiyorMerak edecek başka bir şey bulamamaniz enteresan geldi bana ...
Mesela aldığım deterjan 29 lirayken artık 43 lira .
Patates 5 lira .
Ben bunları daha çok merak ediyorum .
Hani nereye gidiyoruz falan diye
Merak edecek başka bir şey bulamamaniz enteresan geldi bana ...
Mesela aldığım deterjan 29 lirayken artık 43 lira .
Patates 5 lira .
Ben bunları daha çok merak ediyorum .
Hani nereye gidiyoruz falan diye
al bende de o kadear para yetismiyor
bugun eksik gormeye gidecegiz bakalim ne kadar tutack cocuklarin bezi zaten. almiss basini halay cekiyor resmen akt tarafi bez kirlenen bise bu kadar zam nieAyrıca diyelim ki artık insanlar daha kolay sevişiyor eeee bunun size ne faydası var
Bırakın insanlar sevişsin
Güzel bi şey yani
Arada siz de deneyin
kesinlikle ben size çok katılıyorum. Bizler bu konularda çok yetersiz yetiştik. Orta 1 zamanlarımdı ve merak ettiğim bazı konular vardı. ben de bu merakımı evdeki ansiklopedilerden almaya çalışıyordum. üreme konusundaki birkaç fotoğraf dikkatimi çekiyordu. Annem birgün beni azarladı, "sen çok mu meraklısın öyle şeylere" dedi. yerin dibine girsem yeriydi. Bir daha hiç açamadım o ansilopediyi. Onun yerine okul bahçesine atılan +18 dergilerden öğrenmeye başladım cinselliği. Ailemle hiç konuşmadım, hala da konuşmam o konuları.OzgeMeteMoms bu konu vesilesiyle, kız çocuğu olan tüm annelere sesimi duyurmak istiyorum... Lütfen regl, cinsel ilişki, erkekler konusunda kızlarınızla konuşun, merakını farklı yerlerden gidermeye çalışmasın. Benim annem benimle tek kelime dahi konuşmadı. Regl olduğum gün bile okuldan verilen kitaptan anladım regl olduğumu. Evlendiğim gün hiç aklıma gelmeyen şekilde kasılmalar yaşadım, günlerce ilişkiye giremedim. Kızlık zarımın esnek olduğunu internetten öğrendim.
Bana cinsel amaçla yaklaşan her erkeği beni seviyor sandım, sonradan ayındım.
Lütfen her şeyi birinci ağızdan sizden öğrensinler lütfen.
Kız ya da erkek burdaki insanların çocukları iş bulabilecek mi acaba? Ben hiç sanmıyorum. İşsizlik giderek artacak hem Türkiye'de hem dünyada. Aklı başında insanlar böyle şeyler düşünüyor. Aklı uçkurunda halklar da kim kiminle ne yaptı, 10 yaşındaki kıza nikah kıysak mı, kime nikah düşer, kadınlar onu yapmasın bunu giymesin şeklinde takılıyor.
zaten dunyada neyi. yadirgarsan o basina geliyor. en iyisi hic yorum yapmamk ben asla yapmam ben asla kizima bole aey yaptrtmam. hersey allahtan:)Dışarı çıkıyorum 100 lira gidiyor..
Insanlar hala başkalarını yadırgama peşinde.
Vallahi aklım almıyor .
Size ne yahu kim kiminle sevişiyorsa
Sizin organınızı mi kullanıyor sevişirken
Üretmeyelim
Bi şeye faydamız olmuyo ama
Hiiiiiihhhhh sevisiyolar
Ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?