Meraktan basima bisey gelmese bari :D

Şikayet ettim. Konu sahibi kızımıza iyi insan olmayı öğretin, hak yememeyi, gasp etmemeyu, ilk Ayet olan "oku" nun önemini. Eğitimli bir insan olmayı meslek sahibi olmayı, ülkesine topluma yararlı olmayı ve İslam dinini Kur'an i kerim den öğrenmeyi öğretin.

Kız annesi adayı olarak beni böyle şeyler korkutmuyor, mesela tecavuzculerin pedofilinin cocuk istismarinin artmasi bunların suçlularına cezalarin caydirici olmamasi, kadına şiddetin tacizin çoğalması o saatte orda olmasaymis kısa giymeseymis gibi nedenlerle mesrulastirilmasi beni kaygılandırıyor. Erkeklerin kadınların kac cocuk doğuracağına, kurtaj olup olmayacağına, doğum şekline, çalışıp çalışmamasina, hamileyken sokakta gezip gezmeyeceğine, toplumda kahkaha atmasına ne sekilde gülmesi gerektiğine kadar karışmalarindan kaygı duyuyorum. Bence konu sahibi siz de kiz annesi olarak bunlara endişelenmelisiniz.

Ben soyle dusunuyorum evlenmeden cinsel iliski yasayan bayanlar vs vs degil de geneldr erkeler yani taplumumuzda erkekler pek istemiyor ilk bende olsun istiyor. Bide herkes farkli dine mensup olabilir. Muslumanlikta günah.

Tecavuz vs onlar tabiki apayri bir konu kabuledilebilir hic bir yani yok yani sapik pisliklerin tec çözümü idam.

Ama konu ile alakali bende sunu dusunuyorum 30 yada 40 tasina kadar evlenmeyen kadinlar icin de cinsel ilisi olmadan bir hayat olmaz yani ne bilim

Konuya gelirsem Türk erkeğiyle cinsellik falan olmaz bence de gerisi rezillik oluyor.

Ne yazık ki kadın erkek toplum kafamız mağara kafasından çok uzak değil.
Kadın oy verebilir, başbakan seçilebilir, doktor mühendis hakim siyasal parti başkanı olarak çalışabilir yani işhayatında eşit olarak yer alabilir. Ama cinsellikte eşit olamaz , cinsellik asla eşit değil çünkü o erkeğin kadını s...si kafamızda. Konu sahibesinin konusu da aslında benim kızımı da şey yapacaklar mı, nasıl engel olurum bu kadar yani.
Görüyorsunuz ekşisözlükte çomarlardan, Ortadoğululardan, onların yaptığı cinsel saldırılardan hakaretle bahseden konular var. Bu konulara gayet düzgün şekilde yazan iyi eğitimli insanlar da var. Sonra bakıyorsunuz ki
- Bakire olmayan kadınla evlenmek
- 30 yaş üstü bekar kadın
- 40 yaş üstü bekar kadın
- Kadın patronla çalışmak
vb. konuları da var ve bu konularda kadınları aşağılayanlar aynı kişiler. Eeee yani bunları yazan eğitimli kesimse sokaktaki adamı düşünemiyorum.

Kadınlara karşı korkunç bir ayrımcılık var. Sosyal hayatta ise kadınlar gayet geride. Bu konuda kadınlar sağlam durmazsa sana ne kardeşim benim hayatımdan demezse zor. Ben şahsen kadın erkek eşitliği konusunda toplumumuzdan bir b.k olacağını düşünmüyorum erkekler değil, kadınlar yüzünden.

Her cagda insanlar sevisiyordu. Bence iki tarafinda rizasi varsa ve resitlerse problem ve endise edecek bir sey yok. Siz bunu yanlis bulursunuz yapmazsiniz digeri bulmaz onemli olan burada sevisme isinin mahremiyet olcusunde yapilmasi. Gelelim riza disi seylere bence eskidende oluyordu bu kadar duymuyorduk insanlar soylemeye sikayet etmeye korkuyorlardi.

Bence toplumumuzda bu çok büyük bir problem.
Yalan söylememe, hak yememe, diğer insanlara saygılı olma, ticarette karşı tarafı kazıklamama, hakkın olmayan paraya el sürmeme, işverensen işçinin hakkına saygılı olma, torpile adam kayırmaya bulaşmama cinsellik kadar suç, ayıp günah değil.
Ülkemizde torpil adam kayırma ayyukta ve kimse utanmıyor, sıkılmıyor. 2 insanın rızası olan bir eylemden ise tek taraf, kadın taraf ölesiye utanıyor. Komedi gerçekten. İnsanların vergileriyle maaşı ödenen bir işi haksız şekilde elde etmek hiç yüz kızartıcı değil ama cinsellik ölümüne yüz kızartıcı. En basitinden havaalanına gidiyorum, pasaport kontrolü sırasında kaynak yapmaya çalışan tiplerin olduğu tek yer İstanbul uçağı sırası. Almanlar edepleriyle bekliyorlar, başkasının hakkını çiğnemiyorlar. Toplumumuzda hak çiğnemek o kadar da problem değil yani ve bu çok çok tehlikeli, yolsuzluğun ve ardından gelen yoksulluğun 1 numaralı sebebi.
Neyse.

Elbette beni ilgilendirmez.Polemik değil amacım.Eskiye nazaran artık normal mi diye merak ettim.

Merak edecek başka bir şey bulamamaniz enteresan geldi bana ...
Mesela aldığım deterjan 29 lirayken artık 43 lira .
Patates 5 lira .
Ben bunları daha çok merak ediyorum .
Hani nereye gidiyoruz falan diye

Merak edecek başka bir şey bulamamaniz enteresan geldi bana ...
Mesela aldığım deterjan 29 lirayken artık 43 lira .
Patates 5 lira .
Ben bunları daha çok merak ediyorum .
Hani nereye gidiyoruz falan diye

Kız ya da erkek burdaki insanların çocukları iş bulabilecek mi acaba? Ben hiç sanmıyorum. İşsizlik giderek artacak hem Türkiye'de hem dünyada. Dünya bomb..k bir yere gidiyor. Ben şahsen temizce 50yıl daha yaşayıp ölmek istiyorum. Aklı başında insanlar böyle şeyler düşünüyor. Aklı uçkurunda halklar da kim kiminle ne yaptı, 10 yaşındaki kıza nikah kıysak mı, kime nikah düşer, kadınlar onu yapmasın bunu giymesin şeklinde takılıyor. Kafa olmayınca uçkurla beyin yer değiştiriyor maalesef.

al bende de o kadear para yetismiyor

Dışarı çıkıyorum 100 lira gidiyor..
Insanlar hala başkalarını yadırgama peşinde.
Vallahi aklım almıyor .
Size ne yahu kim kiminle sevişiyorsa
Sizin organınızı mi kullanıyor sevişirken
Üretmeyelim
Bi şeye faydamız olmuyo ama
Hiiiiiihhhhh sevisiyolar
Ayıp

Ayrıca diyelim ki artık insanlar daha kolay sevişiyor eeee bunun size ne faydası var
Bırakın insanlar sevişsin
Güzel bi şey yani
Arada siz de deneyin
bugun eksik gormeye gidecegiz bakalim ne kadar tutack cocuklarin bezi zaten. almiss basini halay cekiyor resmen akt tarafi bez kirlenen bise bu kadar zam nie

kesinlikle ben size çok katılıyorum. Bizler bu konularda çok yetersiz yetiştik. Orta 1 zamanlarımdı ve merak ettiğim bazı konular vardı. ben de bu merakımı evdeki ansiklopedilerden almaya çalışıyordum. üreme konusundaki birkaç fotoğraf dikkatimi çekiyordu. Annem birgün beni azarladı, "sen çok mu meraklısın öyle şeylere" dedi. yerin dibine girsem yeriydi. Bir daha hiç açamadım o ansilopediyi. Onun yerine okul bahçesine atılan +18 dergilerden öğrenmeye başladım cinselliği. Ailemle hiç konuşmadım, hala da konuşmam o konuları.

Önemli değil onlar
Önemli olan günlerde konuşulacak milleti kakalama konularının olması .
Eğer özgenin annesiysen ve bir kocan varsa tamam temizsin.
Ama sevgilinle sevişiyorsan sen ahlaksizsin..
Kafalar pırıl pırıl valla

zaten dunyada neyi. yadirgarsan o basina geliyor. en iyisi hic yorum yapmamk ben asla yapmam ben asla kizima bole aey yaptrtmam. hersey allahtan:)

Ahhhhh ahhh siz kadınlar, birbirinizin saçlarını ele dolamak için fırsat arıyorsunuz, gün gelecek yani umarım o gün birgün gelir, kimse diğerinin hayatını merak etmemeyi, insanların özel hayatının adı üstünde özel olduğunu, inançlara, düşüncelere saygıyı öğrenecek, yani umuyorum dilerim öyle olur yoksa bu gidişiniz gidiş değil.

Konu kapatılsın denmiş kapatıyorum, hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…