olcayes nasılsın cnm resimleriniz çok güzel ya
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canım düşmenle tam bi faantazi olmus :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anaaaaam ne diyon sen vay vay bir kaçtanesini de bize verse bari peki sen sinemis işn taktiklerini duydun mu aramızda kalsın kacişine diyomuş ki:::::'kucağında yatağa götürmessen tık yok'''''''kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ''''''''''birde adama kahve içiriyomuuuş adamcağız napsın kabul ediyomuş garibim:::kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
öyleyim ben yahu kıslar ben size bir anımı anlatayımda gülün
2 aylık evliyiz onca para veripte aldıgım iç çamaşırlarını kullanmak geldi içimden bir akşam neyse eşim geldi yemek yedik o tv izliyodu ben yatak odasında giyindim seksi çamaşırları üzerinede sabahlığı geçirdim bide topuklu ayakkabıları giydim tabi odanın kapısına vardım elimi dayadım kapının iç kısmına hani filmlerde meşhur görüntü varya ondan neyse bizim parkenin süpürgeliğini ben hesap edemedim ve takılıp eşimin önüne düştüm tabi içimdeki tanga manga herşey meydana çıktı önce bir ağlamk bastı beni eşim neye ugradığını şaşırdı sonrada gülme krizine gire gire o gece .......... süperdi valla ama çok utandım yaaaaaaaaaaaaa:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
sorma açıkta popo fantazisi hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
sorma açıkta popo fantazisi hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
öyleyim ben yahu kıslar ben size bir anımı anlatayımda gülün
2 aylık evliyiz onca para veripte aldıgım iç çamaşırlarını kullanmak geldi içimden bir akşam neyse eşim geldi yemek yedik o tv izliyodu ben yatak odasında giyindim seksi çamaşırları üzerinede sabahlığı geçirdim bide topuklu ayakkabıları giydim tabi odanın kapısına vardım elimi dayadım kapının iç kısmına hani filmlerde meşhur görüntü varya ondan neyse bizim parkenin süpürgeliğini ben hesap edemedim ve takılıp eşimin önüne düştüm tabi içimdeki tanga manga herşey meydana çıktı önce bir ağlamk bastı beni eşim neye ugradığını şaşırdı sonrada gülme krizine gire gire o gece .......... süperdi valla ama çok utandım yaaaaaaaaaaaaa:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
kızlar ben kacar eşim geldi byyyyy
amin caım inşalah ya benim hesaplar karıştı bu ay adetten 10 gün sonra kanamam oldu dr gittim önemli bişi degil adette sayılmaz dedi işte pko varmış glukofen verdi bideklomen içtim bitti bakalım klomen şimdi nolcak çok merak ediyorm adet günüm 7 si ama olcammı olmucammı bilmiyorum bu arada bi kaç gündr beni aeş basıyo ya acayip şekilde şimdi de oldu bak sanki vücudum yanoıyo gibi glukofen yapıyo heralde hayırlısı inşallah yaallaha şükür be rüfeydecim seninde iyidir umarım evet bencede inşallah bu ay inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hoşbulduk toprak dünürüm .:1hug:beryalim hoşgeldin canım nasılsın bakiiiim :))))
evet canım hayırlısı olsun .inşallah çatlamıştırsagol canım 18 ile 20 arasını biliyomda bakalım yaaaaa allahım herseyin hayırlısı ver bana yarabim
kızlar ben kacar eşim geldi byyyyy
ee bakim kıslar bu gece çalışacaklar parmak kaldırsın bakim
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?