E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mercanayse
-
- #2.281
amannnnn boşver yavaş yavaş yaparsın canım ya kasma kendini
hoşbuldum canım Şeniz iyiyim çok şükür sen nasılsın :1hug:
kaydirigubbakcemile3 günaydın hakcam hoşbuldum
iyiyim ben çok şükür canım seni ve prensesimizi sormalı :ecrin_bebek:
saol canım seninde hayırlı cumaların olsun
oofffffff bugün son davetimi verecem artıkın çok yorulduğumu hissetmeye başladım
yemek temizlik yemek temizlik başka bişey yaptığım yok bu hafta akannehir
günaydın kızlar hayırlı cumalar
sen nasılsın sinemcim?
canım bizde iyiyiz Allaha şükür:Saruboceq:
sende kendini fazla yorma.kolay gelsin:1hug:
canım yumurtluyo olabilirmisin acabakızlar ya karnımda sanki birsey burkuyorlar sancı var ama bu neyin nesiki
,hoşgeldin canım ne yaptın sen adetin ne durumdasen nasılsın sinemcim?
evet cnm önümüzdeki haftada ben gezerim artık o davet senin bu davet benim dermişim kaydirigubbakcemile3
haftaya kocik gececi ben evde yalnız iftar edecem süprizzzzz :teytey: :dance:
benim evde bikoca var kendimi kasmamam mümkün degil cok titiz oldugu içinkaydirigubbakcemile3
allahıma bin şükür iyiyim canım ya yumurtlama takibindeyim bu ay bakalım 19 u günüm bakıcaz artık hayırlısıyla :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tamam cnm yormam fazla
sana söz verdimya akşam gelene yaptırırım işleri kaydirigubbakcemile3 ben kendimi yoramam sözümden dönemem sositososito
merhaba kızlar nasılsınız.hepimiz için güzel bir hafta sonu olur inşallah
kz bu neeeeeeeeeeeeeakannehirhoşgeldin citos hayırlı cumalar sanada
gııız ne dicen geldiniz işin ucundanda tutuverin hatta gelmişken evi de tmizleyiverin sositosositotamam cnm yormam fazla
sana söz verdimya akşam gelene yaptırırım işleri kaydirigubbakcemile3 ben kendimi yoramam sözümden dönemem sositososito
allahıma bin şükür iyiyim canım ya yumurtlama takibindeyim bu ay bakalım 19 u günüm bakıcaz artık hayırlısıyla :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım seninde cuman mübarek olsun .
günaydın kızlar hayırlı cumalar
ayy ne güzel ya az kaldı göreceksin kızımızı.günaydın beryalcim nasılsın doruk paşam nasıl? bizde iyiyiz beryalcim çok şükür evet şafak 14 bakalım hayırlısı. kontrolümüz kısmetse pazartesi günü bakalım o gün ne diyecek doktorumuz. tabi beklerse bizim kız o güne kadar. bende heyecanlıyım sorma başkaları bile doğuma giderken heyecanlanıyorum. eşim bakalım sen kendin doğuma giderken ne yapacaksın derdi,şimdi sıra bizde kısmetse,sağlıkla inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: sonrada sen:1hug:
bu arada okyanustan haber var mı?geçenlerde özel mesaj yazmıştım,dediğine göre doğumu yarın ma belkide olmuştur. güzel haberler alırız ondanda inşallah..
darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın canım .gÜnaydınnnnnnnnn herkeseeee.............
Hepİnİzİ ÖpÜyorummmmmmm......
Ya kızlar ben bu hafta hergece farklı ama ÇocuĞum olmuŞŞ gÖrdÜm ve hepsndede erkekdİ.....hayır olsun bakalım....
Bu arada herkese hayırlı cumalar rabbİm herŞeyİ gÖnlÜmÜze gÖre versİn.....
oyy serdara öpücük yolla bizdende.sağol canım iyiyiz ikimizde sen nasılsın kızımız nasılŞenizbugün kontrolümüz var cnm serdarı görmeye gitcemzemuszemus
inşallah canım .beryal, hakca, neslihan165 günaydın kızlar ..
herkese hayırlı cumalar diliyorum ...
güzel bir gün dilelerimle .Rabbim herkesin kalbindeki güzel dilekleri nasip etsin ve sıkıntılarımızı gidersin .
beryalcim ,,,,,
eğer bugünde adet olmazsam yarın doktora gidip kan testi yaptırcam
tam 7 güm oldu bugün adetim gecikeli
bakarsın pazartesi hamile listesine geçerim inş.:dance:
herkeslere günyadın hayırlı cumalar opuyorumnanaktan
günaydın herkese hayırlı cumalar diliyorum dualarınız kabul olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?