merhaba lar
hoşgeldin cnm buda benden sana Şeniz
iyiyim çok şükür
allah bu günümüzü aratmasın
sen nasılsın
iyiyim canım her geçen günde daha iyi oluyorumarcin nasılsın
vildangel sen nasılsın şekerim
ben oğluşumu kaçırayım burdan yoksa pipi elden gidecek kaydirigubbakcemile
ohaoldumsmileohaoldumsmile
doğru diyosun wallahi sırnaşık şeysırnaşık şey
alemsın diloşum sırnaşık şey
çıkarmammı ne istiyosam aldırıyorum .bayanssulusmilebayanssulusmile
ne güzel canım benim .kızın sütün en güzelini içmiş.
zaten sarılık yetrelı süt içmeyen bebeklerde olur .ama süt az sa yada yeterli kadra doymuyosa bebek sarılık oluyo.ben arada su ve şekerli su da verdim .çay kaşığıyla.
aslında en iyisi anne sütü ama ben ilk zamalar emziremedim .
iyiyiz bize çok şükürde canım yalnız birkaçgündür hareketlerini daha net hissediyordum bebeğimin ama dünden beri daha az böyle daha nsıl diyeyim elimi felan koyunca ya allahım çok pimpiriğim ben ya sabahta öyle bi vurdu kaçtı gibi ama 3,4 gün öyle yoğun hissettimki anlatamam şimdide ona canım sıkılıyor dünden beri eşimede bişey demedimeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
cnm hareketi azaldığı yada hissetmediğin zaman şekerli bişeyler ye çikolata falaniyiyiz bize çok şükürde canım yalnız birkaçgündür hareketlerini daha net hissediyordum bebeğimin ama dünden beri daha az böyle daha nsıl diyeyim elimi felan koyunca ya allahım çok pimpiriğim ben ya sabahta öyle bi vurdu kaçtı gibi ama 3,4 gün öyle yoğun hissettimki anlatamam şimdide ona canım sıkılıyor dünden beri eşimede bişey demedimeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
slm kızlar ben geldımmmmmmmmmmm
:lepi: evvet maşallah neşeme sositososito :teytey:iyisin kız maşallah turp gibisin vildan ne yapıyo okuldamı
mafoldumben
:lepi: evvet maşallah neşeme sositososito :teytey:
vildoş okulda teyzesi 5 te çıkıyor okuldan
gel bakıyım canım niye ağlıyon sen neyin var :teselli: omzumu kullanabilirsin olumunekankayizsmile
hoşgldin canımmerhaba lar
ay evet çok güzel dhaa yeni yeni net hissetmeye başlamıştım zaten dünden beride öyle olunca korkuttum açıkcası uff herşeyi stres yaçok güzel demi canım bak bugün hissetmediysen 1 bardak şekerli su iç biraz dolaş sonra otur bak nasıl oynuyokaydirigubbakcemile5
cnm hareketi azaldığı yada hissetmediğin zaman şekerli bişeyler ye çikolata falan
kan şekeri yükselince bebek hareket edermiş benim dr öyle demişti bana
birdahaki kontrolün ne zaman
panik yapma için rahat olsun her zaman çok hareket etmeyebilir bebiş
bu cumartesi kontrölüm içeyim bakayım şimdi ya vuruyor gibide fazla değil yani 3,4 gün olduğu gibi deil bende pimpirik olunca hemen korkuyorumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
hoşgeldin papatya a.s.
cnm geçmiş olsun niye korkuyon bu kadar dr git sana hamilelikte kullanılan ilaç varsa versinhb bebegım ya cok kötü soguk almısım grıbım bebısıme bısı olmaz ıns sen nasılsınboshayallersmile
hoşgeldin şulezehra naber kaydirigubbakcemile5salm kızlar yine yani yeniden coşmuşsunuz maş.opuyorumnanaktan
mafoldumbenmafoldumben
hoşgldin canım
ay evet çok güzel dhaa yeni yeni net hissetmeye başlamıştım zaten dünden beride öyle olunca korkuttum açıkcası uff herşeyi stres ya
hoşgeldin şulezehra naber kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?