Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin cnm buda benden sana Şeniz

iyiyim çok şükür
allah bu günümüzü aratmasın
sen nasılsın

iyiyiz bize çok şükürde canım yalnız birkaçgündür hareketlerini daha net hissediyordum bebeğimin ama dünden beri daha az böyle daha nsıl diyeyim elimi felan koyunca ya allahım çok pimpiriğim ben ya sabahta öyle bi vurdu kaçtı gibi ama 3,4 gün öyle yoğun hissettimki anlatamam şimdide ona canım sıkılıyor dünden beri eşimede bişey demedimeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

arcin nasılsın
vildangel sen nasılsın şekerim
iyiyim canım her geçen günde daha iyi oluyorum
ilaç gibi geldi eski topikim bana zemuszemus

evet cnm ilk anda sütü gelmeyen çok oluyor ben torpilliydim sırnaşık şey

çok güzel demi canım bak bugün hissetmediysen 1 bardak şekerli su iç biraz dolaş sonra otur bak nasıl oynuyokaydirigubbakcemile5

cnm hareketi azaldığı yada hissetmediğin zaman şekerli bişeyler ye çikolata falan
kan şekeri yükselince bebek hareket edermiş benim dr öyle demişti bana
birdahaki kontrolün ne zaman
panik yapma için rahat olsun her zaman çok hareket etmeyebilir bebiş
slm kızlar ben geldımmmmmmmmmmm

hoşgeldin papatya a.s.

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
mutluyum1111+, acrinsu+, beryal+, deniz39, dil_nur+, divinity+, elif..timureren, papatya0+, sulezehra

:lepi: evvet maşallah neşeme sositososito :teytey:
vildoş okulda teyzesi 5 te çıkıyor okuldan

gel bakıyım canım niye ağlıyon sen neyin var :teselli: omzumu kullanabilirsin olumunekankayizsmile

hb bebegım ya cok kötü soguk almısım grıbım bebısıme bısı olmaz ıns sen nasılsınboshayallersmile

hoşgldin canım
çok güzel demi canım bak bugün hissetmediysen 1 bardak şekerli su iç biraz dolaş sonra otur bak nasıl oynuyokaydirigubbakcemile5
ay evet çok güzel dhaa yeni yeni net hissetmeye başlamıştım zaten dünden beride öyle olunca korkuttum açıkcası uff herşeyi stres ya

hb bebegım ya cok kötü soguk almısım grıbım bebısıme bısı olmaz ıns sen nasılsınboshayallersmile
cnm geçmiş olsun niye korkuyon bu kadar dr git sana hamilelikte kullanılan ilaç varsa versin
salm kızlar yine yani yeniden coşmuşsunuz maş.opuyorumnanaktan
hoşgeldin şulezehra naber kaydirigubbakcemile5
mafoldumbenmafoldumben

bak gene ağlıyo yasakkelime

hoşgldin canım

ay evet çok güzel dhaa yeni yeni net hissetmeye başlamıştım zaten dünden beride öyle olunca korkuttum açıkcası uff herşeyi stres ya

açıkcası bende fazla hissetmiyorum ama dün doktora gittim dedim ben hissedemiyorum doktor baktı ve güldü :roflol: nasıl ya dedi baksan seni nasıl tekmeliyo diye bi baktım maç yapıyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…