45 yaşındamı hamile kaldıı:1shok:vay anasını neler oluyor şu hayatta..
umutsuzluğa kapılmamak lazımvereliniortak
canım yaa senin kalbin temiz allahım çok büyük inşallah yarın güzel sonuçları alırsın bebişide görürsün
eltiyi boşver dışkapının mandalı o nispete doğuracakmış senin niyetine bak onun niyetine bak
demek halıya halıflex dedi haa sırnaşık şey çekemez heryerde çekemez sırnaşık şey
bizde çkmadık zaten naniknanikartık adaçayınıda dersem herifim isyan edecek kaydirigubbakcemile3
ama dur almışken onuda alsın
eskiden çok içerdik çok severim adaçayını
soğana benimde cesaretim yokta çaktırmıyom sırnaşık şey
hoşgeldin canımsalm kızlar yine yani yeniden coşmuşsunuz maş.opuyorumnanaktan
burdayız canımkızlar nerdesınız
ne güzel walla vildoş süte gark etmiş ..tosuncuk olmuş yaramışiyiyim canım her geçen günde daha iyi oluyorum
ilaç gibi geldi eski topikim bana zemuszemus
evet cnm ilk anda sütü gelmeyen çok oluyor ben torpilliydim sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5herkes burda ne guzellbayanssulusmile
merhaba canımmmmmmmmmmmmmherkese merhaba arkadaşlar tanıdığım tanımadığım herkese bol bol öpücükler gönderiyorum Şeniz ...umarım herkes iyidir
verir canım .umutsuz olma .rabbim en hayırlı zamanda sana da meleğini yolayacaktır.sağa dönüyorum hamile sola dönüyorum bebek
birde bizim milletin iğneleyici laf sokmaları yokmu :umursamaz:
ona kalırsa benimde halam hamile kaldı 45 yaşında hemde kadın menapoza girdim sanarken
yumurtaya can veren rabbim bizede verir inşallah
merhaba canım hoşgeldin.merhaba lar
canikom sen hamilesin geri dur .ben o eltini parçalarım .doruk ta üzerine işer görür o gününü.getirtmesin bei oraya yolarım onu ben lülülülülülülülülülülülülülülülülülüyok canım keyfim var aslında..heycan çok fazla vildoşum..daha bide kimseye söylemedik zaman geçsede söyleyip rahatlasam çatlıcam böylee....
bide eltiden önce hamile kaldım çok seviniyorum yaw 2 çocuğu var 3.yü doğurcam dedi çıktı ben doğurmadan..bide düne kadar hiç çocuğun ç sini duymak istemeyen kız.....çok sinir olmuştum ama allah büyük....allahım onada versin ama biranda yapılan döneklikler resmen bi dediği bi deiğini tutmuyo kızın.kıskanıyor beni biraz kesin anladım yani..kayınvalideme halı almıştım onada halıflex gibi dedi hepten kanıtladı bana olan hislerinikaydirigubbakcemile3
:a015::a015::a015::a015:neyse kızlar ben hastayım ben kacıyorum sıze iii sohbetler seeeeeeeeeeee youuuuuuuuuuuu:a015::a015::a015::a015::a015:
a.s evet cnm rabbimin vermeye gönlü olunca hiçbirşeye bahane yok
meryem anamızda bakire hamile kaldı mesela
beryal canım nasılsın :1hug: bi geldin pir geldin toparladın topiği :lepi:
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-bizde çkmadık zaten naniknanik
evet tosuncuk oldu şimdide tosun tebi iyi baktım yemedim yedirdim içmedim içirdim kaydirigubbakcemile3ne güzel walla vildoş süte gark etmiş ..tosuncuk olmuş yaramış
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
merhaba canımmmmmmmmmmmmm
verir canım .umutsuz olma .rabbim en hayırlı zamanda sana da meleğini yolayacaktır.
evt canım.isa doğdu....
allahım ne istese o olurrr
evet inanmayacaksın düğünde bana bilezik bile takmayan kaynanam kalın altın bilezik almış .burdanda kalın bileklik aldı.1000 tl para verdi.dün dorukun muayne ücreti ve özel aşısının parasını verdi 300tl.kipadan 250 tl alışveriş yaptı eve.doruka bir koli dolusu kıyafet getirmiş memleketten .burdanda aldık.dorukun bez mama ıslak mendil her ihtiyacını alıyolar .çok değiştiler bana karşı.karadenizliler erkek bebeği çok severya ilk erkek torun olduğu için bayıldılar doruka.eeee oğlumun sayesinde bana da iyi davranıyolar.bir dediğim iki olmuyo.
kaynanatör maaş kartını bile verdi bana ne istiyosan ne lazımsa al gelinim dedi bana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kadın ölecek sanırım çok iyilik yapıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
var ama diğerlerinin hep kızları var.
bizimki tek erkek torun .
doruk paşa tam paşalık yaşıyo
maşallah diyin biryerlerinizi kaşıyın nazar deycek bu topik 4 aydır cok sessiz kaldı zatenbütün kızlar toplandık toplandık toplandık :lepi:
ha gayret az kaldı gelmeyenlerde gelsin :teytey:
bende merak ediyom ama ilterle iyidiler onlar bayadır ilterde girmiyor sorsakhoşgeldinizz buyrunnnnnnnnn
bu arada topiğin sahibi mercanayşe 3 ayı geçti kapsama alanı dışında farkındaysanız
haberi olan varmı ayşe üyeliğini iptalmi ettirdi kızlar fisfisfis
kızlar ben kaçtım ütüm var biraz
akşama gelmeye çalışırım
hepinizi seviyorum öpüyorum bidenelerim benim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
oy maşallah allahım herkese böyle kaynanalar nasip etsin...............
olmazmı unuttunherhalde onu cekemeyen bir tane arabistanda eltisi varrrrr
maşallah diyin biryerlerinizi kaşıyın nazar deycek bu topik 4 aydır cok sessiz kaldı zaten
bende merak ediyom ama ilterle iyidiler onlar bayadır ilterde girmiyor sorsak
kolay gelsin teyzoş sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?