- Konu Sahibi mercanayse
-
- #27.221
cnm geçmiş olsun niye korkuyon bu kadar dr git sana hamilelikte kullanılan ilaç varsa versin
hoşgeldin şulezehra naber kaydirigubbakcemile5
bak gene ağlıyo yasakkelime
benimde bugün bitti adetim cnmhb canı iyilik ne olsun kızımı okuldan aldım markete gittim geldim senden nbr kürlere başladınmı ben bugün temizlencem yine başlıcam meryem suresine ve incir kürüne
benim çıkmam lazım öptüm sizleri bayyyyyyyyyyyyyyy
papatya dövecem seni kız neyin var
mopsy cnm keyfin yokmu senin hiç konuşmuyon
yoksa heyecanlımısın
yarın gıdıcem zaten cnm kan tahlilininin sonuclarını da alcam
yok canım keyfim var aslında..heycan çok fazla vildoşum..daha bide kimseye söylemedik zaman geçsede söyleyip rahatlasam çatlıcam böylee....
bide eltiden önce hamile kaldım çok seviniyorum yaw 2 çocuğu var 3.yü doğurcam dedi çıktı ben doğurmadan..bide düne kadar hiç çocuğun ç sini duymak istemeyen kız.....çok sinir olmuştum ama allah büyük....allahım onada versin ama biranda yapılan döneklikler resmen bi dediği bi deiğini tutmuyo kızın.kıskanıyor beni biraz kesin anladım yani..kayınvalideme halı almıştım onada halıflex gibi dedi hepten kanıtladı bana olan hislerinikaydirigubbakcemile3
:a015::a015::a015::a015:neyse kızlar ben hastayım ben kacıyorum sıze iii sohbetler seeeeeeeeeeee youuuuuuuuuuuu:a015::a015::a015::a015::a015:
soğan kürüne benim cesaretim yok kafamçokkarıştı incir ürü işe yarıyo gibi bu ay adt oldum bakbenimde bugün bitti adetim cnm
meryem suresine başlıycam inşallah
kür olarakta evdeki soğanlar kocaman eşime marketten yumurta büyüklüğünde seç 2-3 kilo soğan al getir dedim ben nasıl seçiyim dedi kaldı soğan kürü
yada cumartesi kaynanamlara gidince seçerim artık bir cesaretle başlarım diyorum
incire geçmeden soğan kürü yapılması şartmış
ilk sırayı soğan aldı
akşamda hayıt tohumum gelirse onada başlıycam kafamçokkarıştı
oleyyyyyyyyyyyyyyy süperizbütün kızlar toplandık toplandık toplandık :lepi:
ha gayret az kaldı gelmeyenlerde gelsin :teytey:
selam canım .nasılsın .slm bayanlara.s.
selam canım nasılsınslm kızlar nasılsınız biz geldik bebeğimle
hoşgeldinizz buyrunnnnnnnnn
bu arada topiğin sahibi mercanayşe 3 ayı geçti kapsama alanı dışında farkındaysanız
haberi olan varmı ayşe üyeliğini iptalmi ettirdi kızlar fisfisfis
sağa dönüyorum hamile sola dönüyorum bebek
birde bizim milletin iğneleyici laf sokmaları yokmu :umursamaz:
ona kalırsa benimde halam hamile kaldı 45 yaşında hemde kadın menapoza girdim sanarken
yumurtaya can veren rabbim bizede verir inşallah
beryal canım nasılsın :1hug: bi geldin pir geldin toparladın topiği :lepi:oleyyyyyyyyyyyyyyy süperiz
eski günlerdeki gibi.:lepi::lepi::lepi:
selam canım .nasılsın .
seninle tanışmak bugüne kısmetmiş.
selam canım nasılsın
canım ben doğum yaptığımda aramıştı tel numarası değişmiş ama bir daha görüşemedik.
artık adaçayınıda dersem herifim isyan edecek kaydirigubbakcemile3soğan kürüne benim cesaretim yok kafamçokkarıştı incir ürü işe yarıyo gibi bu ay adt oldum bak
hayıt tohumuda acı oluyo biraz ada çayıyla birlikte içsen daha rahat içersin hem oda faydalı
oleyyyyyyyyyyyyyyy süperiz
eski günlerdeki gibi.:lepi::lepi::lepi:
selam canım .nasılsın .
seninle tanışmak bugüne kısmetmiş.
selam canım nasılsın
canım ben doğum yaptığımda aramıştı tel numarası değişmiş ama bir daha görüşemedik.
açıkcası bende fazla hissetmiyorum ama dün doktora gittim dedim ben hissedemiyorum doktor baktı ve güldü :roflol: nasıl ya dedi baksan seni nasıl tekmeliyo diye bi baktım maç yapıyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?