Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, acrinsu, beryal, dil_nur, divinity+, papatya0, sulezehra

cnm geçmiş olsun niye korkuyon bu kadar dr git sana hamilelikte kullanılan ilaç varsa versin

hoşgeldin şulezehra naber kaydirigubbakcemile5

bak gene ağlıyo yasakkelime

yarın gıdıcem zaten cnm kan tahlilininin sonuclarını da alcam

çok hain başım ağrımaya başladı ve hafiften ateşim var az önce bişeyim yoktu başımda dönüyo yaf yorgun hissediyorum şuan çok akannehirakannehirakannehir

hb canı iyilik ne olsun kızımı okuldan aldım markete gittim geldim senden nbr kürlere başladınmı ben bugün temizlencem yine başlıcam meryem suresine ve incir kürüne
benimde bugün bitti adetim cnm
meryem suresine başlıycam inşallah
kür olarakta evdeki soğanlar kocaman eşime marketten yumurta büyüklüğünde seç 2-3 kilo soğan al getir dedim ben nasıl seçiyim dedi kaldı soğan kürü
yada cumartesi kaynanamlara gidince seçerim artık bir cesaretle başlarım diyorum
incire geçmeden soğan kürü yapılması şartmış
ilk sırayı soğan aldı
akşamda hayıt tohumum gelirse onada başlıycam kafamçokkarıştı
benim çıkmam lazım öptüm sizleri bayyyyyyyyyyyyyyy

güle güle cnm görüşürüz

mopsy cnm keyfin yokmu senin hiç konuşmuyon
yoksa heyecanlımısın

yok canım keyfim var aslında..heycan çok fazla vildoşum..daha bide kimseye söylemedik zaman geçsede söyleyip rahatlasam çatlıcam böylee....
bide eltiden önce hamile kaldım çok seviniyorum yaw 2 çocuğu var 3.yü doğurcam dedi çıktı ben doğurmadan..bide düne kadar hiç çocuğun ç sini duymak istemeyen kız.....çok sinir olmuştum ama allah büyük....allahım onada versin ama biranda yapılan döneklikler resmen bi dediği bi deiğini tutmuyo kızın.kıskanıyor beni biraz kesin anladım yani..kayınvalideme halı almıştım onada halıflex gibi dedi hepten kanıtladı bana olan hislerinikaydirigubbakcemile3

yarın gıdıcem zaten cnm kan tahlilininin sonuclarını da alcam

iyi bari yoksa topiği sel basacak kaydirigubbakcemile3
korkma cnm bol bol portakal ve mandalina ye bişey olmaz allahın izniyle

:a015::a015::a015::a015:neyse kızlar ben hastayım ben kacıyorum sıze iii sohbetler seeeeeeeeeeee youuuuuuuuuuuu:a015::a015::a015::a015::a015:

canım yaa senin kalbin temiz allahım çok büyük inşallah yarın güzel sonuçları alırsın bebişide görürsün
eltiyi boşver dışkapının mandalı o nispete doğuracakmış senin niyetine bak onun niyetine bak
demek halıya halıflex dedi haa sırnaşık şey çekemez heryerde çekemez sırnaşık şey

:a015::a015::a015::a015:neyse kızlar ben hastayım ben kacıyorum sıze iii sohbetler seeeeeeeeeeee youuuuuuuuuuuu:a015::a015::a015::a015::a015:

güle güle cnm yat dinlen
zaten bu halde nasıl ayaktasın hayret yani
ben bi grip oldum resmen ölü gibi yattım kendimi bilmeden akannehir

soğan kürüne benim cesaretim yok kafamçokkarıştı incir ürü işe yarıyo gibi bu ay adt oldum bak
hayıt tohumuda acı oluyo biraz ada çayıyla birlikte içsen daha rahat içersin hem oda faydalı

bütün kızlar toplandık toplandık toplandık :lepi:
ha gayret az kaldı gelmeyenlerde gelsin :teytey:
oleyyyyyyyyyyyyyyy süperiz
eski günlerdeki gibi.:lepi::lepi::lepi:
slm bayanlara.s.
selam canım .nasılsın .
seninle tanışmak bugüne kısmetmiş.
slm kızlar nasılsınız biz geldik bebeğimle
selam canım nasılsın
hoşgeldinizz buyrunnnnnnnnn

bu arada topiğin sahibi mercanayşe 3 ayı geçti kapsama alanı dışında farkındaysanız
haberi olan varmı ayşe üyeliğini iptalmi ettirdi kızlar fisfisfis

canım ben doğum yaptığımda aramıştı tel numarası değişmiş ama bir daha görüşemedik.

45 yaşındamı hamile kaldıı:1shok:vay anasını neler oluyor şu hayatta..
umutsuzluğa kapılmamak lazımvereliniortak

beryal canım nasılsın :1hug: bi geldin pir geldin toparladın topiği :lepi:

soğan kürüne benim cesaretim yok kafamçokkarıştı incir ürü işe yarıyo gibi bu ay adt oldum bak
hayıt tohumuda acı oluyo biraz ada çayıyla birlikte içsen daha rahat içersin hem oda faydalı
artık adaçayınıda dersem herifim isyan edecek kaydirigubbakcemile3
ama dur almışken onuda alsın
eskiden çok içerdik çok severim adaçayını
soğana benimde cesaretim yokta çaktırmıyom sırnaşık şey

merak ettim epeydir gelmiyor sayfasına bakıyorum hep kapsama alanı dışında
inşallah temelli gitmemiştir

açıkcası bende fazla hissetmiyorum ama dün doktora gittim dedim ben hissedemiyorum doktor baktı ve güldü :roflol: nasıl ya dedi baksan seni nasıl tekmeliyo diye bi baktım maç yapıyo sanki

ay içitm su miydemi bulandırdı yaaaaaaaaaalsanaalsanasmile biraz dolalştım ama öyle kımıldama gibi bi his var başka da bişey yok kusarım zaten birazdan allahım benim miydem çok hassas ya off ya hala miyde bulantıalrımda oluyor mutluyum biliyormsun ara sıra senin nasıl geçiyo ay evet ultrasonda gördüğün gibi de o hareketleri hissetsen duramazsın zaten belki yarın akşama da giderimm kontröle böyle devam ederse cumartesiye kalmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…