Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı akşamlarrrrrrrrrr bende bugün hiç giremedim yaffffffffffff girdim ama sadece okudum geçmişi

dyd hoşgeldin canım nasılsın

boshayallersmile

bende iyiyim ne olsun hastaydım kaç gündür gerci hala iyi değilimde

geçmiş olsun canım noldu kız

ya sorma geçen hafta perşembe günü bi hastalndım girip olmuşum canım hala baş ağrım heryerim ağrıyor guclubacismileguclubacismile

hani kimse yok ayşe bizden başka

ya sorma geçen hafta perşembe günü bi hastalndım girip olmuşum canım hala baş ağrım heryerim ağrıyor guclubacismileguclubacismile

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine grip zaten bir haftayı tamamlamadan geçmiyo
dinlen canım dinlen anca öyle hafifler

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine grip zaten bir haftayı tamamlamadan geçmiyo
dinlen canım dinlen anca öyle hafifler

dikat etmezmiyim kaynanam sağolsun valla sen yat dinlen eşindle ben ne olursa yerim dedi valla bir haftadır doğru düzğün yemek bile yapmıyom bazen bi yapar valideciğim kaydirigubbakcemile3

gelirler canım dünde bu vakitten sonra gelmişlerdi eeee sen anlat napıyon tüp bebekmi yoksa yeniden aşımıCADIARZU

valla canım ne aşı ne tüp iyice kendimi toparlayım diyorum
üstüne düştükçe gelmiyo baksana
şu ilaçlardan arınıyım biraz
kafa dinleyim

dikat etmezmiyim kaynanam sağolsun valla sen yat dinlen eşindle ben ne olursa yerim dedi valla bir haftadır doğru düzğün yemek bile yapmıyom bazen bi yapar valideciğim kaydirigubbakcemile3

sağolsun yine diyomuş baksana
ne fena kaynanalar var valla

valla canım ne aşı ne tüp iyice kendimi toparlayım diyorum
üstüne düştükçe gelmiyo baksana
şu ilaçlardan arınıyım biraz
kafa dinleyim

haklısın canım katıkca gelmiyorda
sen en iyisi kürlere filan bakın alternatif biliğilere bakın derim:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…