bende iyiyim hemşom çok şükür süprizzzzz
bırakmışsın tedaviyi cnm
dinlenmeyemi karar verdin
bilmiyorum bende eşime diyorum nisana kadar durun dedi doktor
o zaman pko tedavisine başlayınca söyleylimde tüp bebek yaptıralım dedim
oda diyor belki normal yolla kalır diyo ya zor canım olcak olsa şimdiye gelirdi demi
haklısın canım dedimya çok zor bi durum allah yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq:
aaa dyd sen sivaslıydın demi bak gördü benim hemşerim var ama bak selam bilem vermedi siz durun ben onu bulup gelim kaçak cadı
hee canım valla napim gı yeter bi süre yapmıcam bişey
yazın gelim hele sivasa geziym azcık
annem diyo gel seni asalım tersten diyo
eskiler yaparmış
hee ayaklarından asıp birde dönderiyolar için dışına çıkana kadar kaydirigubbakcemile3
benim yengemide asacaklardıda biraz şişmandı onu dayandıracak direk bulamadılar sırnaşık şey
vildoş dyd teyze sizler nasılsınız ayse beni aramaya gitti:)
rabbim büyük canım pes etmek yok
belki gelir kendiliğinden bellimi olur
ama sen bi tedavi ol derim ben hemen tüp yapma tedavide olabilir belki bellimi olur canım
hee ayaklarından asıp birde dönderiyolar için dışına çıkana kadar kaydirigubbakcemile3
benim yengemide asacaklardıda biraz şişmandı onu dayandıracak direk bulamadılar sırnaşık şey
haklısında canım şimdi ben zayıflama derdindeyim bende hipotiroit varya onu tedavisi için zayıflalam gerek nisana kadar ne verirsem artıkkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kızlar kızmayın ama sivasta böyle bi gelenekmi var ya özbek duydu sen burlarda varım
tamam sen o zamana kadar kendiliğinden hamile kalmazsan asıl bakalım işe yararsa benide assın annengil aklinialirimsmilebenide assınlar bari annemide asmışlar ondan sonra olmuş öyle diyo
maşallah canım baya büyümüş :CüvCüv: yirim onu yirim içimden kız geçti biranbizde miniş de cok şükür iyiyiz teyzeleri 16+2 olduk bu cumartesi cinsiyetini greniriz inşallah ve göbüşde cıktı baya
canım bi türlü denk gelemedik topikte yavvvv eeee anlat ne var ne yok istanbulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?