Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özbek kaçak nerdesin sen

bende iyiyim hemşom çok şükür süprizzzzz
bırakmışsın tedaviyi cnm
dinlenmeyemi karar verdin

hee canım valla napim gı yeter bi süre yapmıcam bişey
yazın gelim hele sivasa geziym azcık
annem diyo gel seni asalım tersten diyo
eskiler yaparmış

aaa dyd sen sivaslıydın demi bak gördü benim hemşerim var ama bak selam bilem vermedi siz durun ben onu bulup gelim kaçak cadı

rabbim büyük canım pes etmek yok
belki gelir kendiliğinden bellimi olur
ama sen bi tedavi ol derim ben hemen tüp yapma tedavide olabilir belki bellimi olur canım

hee canım valla napim gı yeter bi süre yapmıcam bişey
yazın gelim hele sivasa geziym azcık
annem diyo gel seni asalım tersten diyo
eskiler yaparmış

hee ayaklarından asıp birde dönderiyolar için dışına çıkana kadar kaydirigubbakcemile3
benim yengemide asacaklardıda biraz şişmandı onu dayandıracak direk bulamadılar sırnaşık şey

hoşgelidn canım nasılsın bebek nasıl yeğenimiz nasıl eşin napcakmış bu saatte neti

vildoş dyd teyze sizler nasılsınız ayse beni aramaya gitti:)

ben iyiyim canım sen nasılsın Şeniz Şeniz
ayşede ajan gibi mübarek 007 ayse ben topiğe girdim selam yazmadan hoşgeldin yazdı bana sırnaşık şey

rabbim büyük canım pes etmek yok
belki gelir kendiliğinden bellimi olur
ama sen bi tedavi ol derim ben hemen tüp yapma tedavide olabilir belki bellimi olur canım

haklısında canım şimdi ben zayıflama derdindeyim bende hipotiroit varya onu tedavisi için zayıflalam gerek nisana kadar ne verirsem artıkkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hee ayaklarından asıp birde dönderiyolar için dışına çıkana kadar kaydirigubbakcemile3
benim yengemide asacaklardıda biraz şişmandı onu dayandıracak direk bulamadılar sırnaşık şey

benide assınlar bari annemide asmışlar ondan sonra olmuş öyle diyo

bizde miniş de cok şükür iyiyiz teyzeleri 16+2 olduk bu cumartesi cinsiyetini greniriz inşallah ve göbüşde cıktı baya

kızlar kızmayın ama sivasta böyle bi gelenekmi var ya özbek duydu sen burlarda varım

haklısında canım şimdi ben zayıflama derdindeyim bende hipotiroit varya onu tedavisi için zayıflalam gerek nisana kadar ne verirsem artıkkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

daha var nisana canım zayıflarsın o zamana kadar dikkat edersen
bi gayret rejime başla
aslında bende versem azcık iyi olur

benide assınlar bari annemide asmışlar ondan sonra olmuş öyle diyo
tamam sen o zamana kadar kendiliğinden hamile kalmazsan asıl bakalım işe yararsa benide assın annengil aklinialirimsmile
bizde miniş de cok şükür iyiyiz teyzeleri 16+2 olduk bu cumartesi cinsiyetini greniriz inşallah ve göbüşde cıktı baya
maşallah canım baya büyümüş :CüvCüv: yirim onu yirim içimden kız geçti biran
hayırlısını versin rabbim attım bakalım tutturabildimmi yerimseniben
canım bi türlü denk gelemedik topikte yavvvv eeee anlat ne var ne yok istanbulda

istanbulu çok sevdim benn:gitme: hiç gelmek istemedim ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…