Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daha var nisana canım zayıflarsın o zamana kadar dikkat edersen
bi gayret rejime başla
aslında bende versem azcık iyi olur

canım aslında ortalıklar çok soğuk biraz yemedmi insan çok üşüyor vermeyede çalışıyom ehh bebek için ne olsa yapıyozzzzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kızlar kızmayın ama sivasta böyle bi gelenekmi var ya özbek duydu sen burlarda varım

valla ayşecim sivastamı var sadece başka memleketlerdede varmıdır bilemiyorum ama işte insanlar hamile kalmak için nelere başvuruyolar görüyon
ben eskiden böyle yapıldığını duydum
dedimya yengemede yapacaklardı diye kaydirigubbakcemile3

canım aslında ortalıklar çok soğuk biraz yemedmi insan çok üşüyor vermeyede çalışıyom ehh bebek için ne olsa yapıyozzzzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kaç kilosunki ayse
ben seni hayalimde incecik çıtı pıtı hayal etmiştim boshayallersmile

ben dymadımda bizim oralardada bel cekme gibimi sabunla karın oğuşturmamı öyle birsey var herhaldebilmiyorumkismile

valla bilmem bizim köyde bi tane kadın vardı yakı yapardı kimisi onun faydasını gördü ama böyle kadın adamda karın koymuyo ovcalıycam die yaaaa :CüvCüv:

herşey onun için zaten sıpa gelemedi gitti
aman milletin nasılda oluyor hemen

vildoş teyze herkes öyle diyor bakalım hayırlısı kız erkek farketmez saglıklı olsunlar buarada benim ilk gelin gittiğim yerde avcılardı bende avcılaı çok seviyorum

hemşom işe yarar belki
o zaman sizide asalım hep sırayla

cmrm gelmiş hoşgeldin kızzzz

bayanssulusmile
bayanssulusmile
bayanssulusmile

valla bilmem bizim köyde bi tane kadın vardı yakı yapardı kimisi onun faydasını gördü ama böyle kadın adamda karın koymuyo ovcalıycam die yaaaa :CüvCüv:

bizim ordada asıp arkasından bel çekip yakı yapıştırıyolarmış
öyle duydum

cmrm h.g. canım

bizim ordada asıp arkasından bel çekip yakı yapıştırıyolarmış
öyle duydum

vaybeeeeee heryerin ayrı bi gelenegi var eee hatıceyide asarız artıkkkkŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…