Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benmi canım ben şu an 60 kiloyum boyda 1.55 filan nasıllll
iyi ...hayalimden 5 kilo fazlasın ama boshayallersmile
vildoş teyze herkes öyle diyor bakalım hayırlısı kız erkek farketmez saglıklı olsunlar buarada benim ilk gelin gittiğim yerde avcılardı bende avcılaı çok seviyorum
içime biran öyle doğdu özbekcim
tabiki öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat olsun

ben istanbulun heryerini sevdim gez gez bitmiyor opuyorumnanaktan
avcılarda lüks semt görümcem oraya gelin gitti
yazın kaynanamın peşine takılıp yine gelecem istanbula kaydirigubbakcemile2
hayırlı akşamlar kıslar
sanada hayırlı akşamlar cmrm hoşgeldin Şeniz
hemşom işe yarar belki
o zaman sizide asalım hep sırayla

dur bakalım şimdi kürleri sıraya koydum yaza kadar olmazsa bebek annenlerin adresi ver sen gelince benide aradan çıkarsınlar aklinialirimsmile

hoşgeldin vale_14 nasılsın

anladım siz kafaya koydunuz astırcanız kendinizi rabbim inşallah emeklerinizi boşa çıkarmaz ne diyim

divinity canım hangi kürleri yapcan sen
bende yapsam

canım klomene başladım iğneyide ayın 22 sinde yaptıracağım kısmet olursa :kedi: :kedi:

hayırlısı olsun canım iğne göbekten yapılıyo neydi adınıda biliyordum aklıma gelmdi

ne kürü yaptıracağınız bende yaapım söyleyin zaten deneme tahtaası gibi oldum ne duysam yapıyorum

anladım siz kafaya koydunuz astırcanız kendinizi rabbim inşallah emeklerinizi boşa çıkarmaz ne diyim

sırnaşık şey sırnaşık şey denemediğimiz şey kalmamalı bu uğurda

hayırlısı olsun canım iğne göbekten yapılıyo neydi adınıda biliyordum aklıma gelmdi

göbektenmi ben koldan sanıyodum canım.çok ağrırmı acaba ismi çatlatma iğnesiydi canım.göbeğimi açmam kımseye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla şaka bi yana düşünmüyor değilim hani
o güne gelelimde bakcaz artıkın
bide onu deneriz nolacakki

divinity canım hangi kürleri yapcan sen
bende yapsam
cnm bugün hayıta başlıyorum
sonra soğanada başlıycam
soğana 15 gün dayanabilirsem hemen arkasından inciri yapacam
3-4 gündürde çörekotu-bal-tarçın kürünü yiyorum
tabi hepsini birarada yapıyorum inşallah ters tepmez

puregon..menogon benim bildiğim

kızlar ben hamile kaldığım ay klomene başladığım gün sabahları 3 incir ve bal tarcın cörek oyu kaışımı yedim ve 3 yumurtam oluşmuştu 2 yumutam döllendi ama biri kendini doğmadan bıraktı
bilmiyorum ama faydası oldu gibi çünkü önceki aylar hep bir yumurta oluştu

ne kürü yaptıracağınız bende yaapım söyleyin zaten deneme tahtaası gibi oldum ne duysam yapıyorum

aman hatice canım sen çok yapma canım valla ne demişler herşeyin fazlası zara yinede denemekte fayda vardır da sen yinede fazla kaçırma işin dozunu derimbilmiyorumkismile

osmaniyede geldi hoş geldi

hoşgeldin vale_14 nasılsın

h.g. canım kendi adıma iyiyim sen nasılsın

hoşgeldin canımcım Şeniz
nasıl oldun canım daha iyimisin opuyorumnanaktan

hosbulduk canlarım benim iyi diyelim iyi olalım üzgünüm görümcem 3 aylık hamileydi bebeği gelişmemiş bugün kürtaj oldu canım sıkkın:çok üzgünüm:. bizim ailenin üstünde kara bulutlar dolanıyo ya hadi hayırlısımafoldumben. ben sogan suyu yapmıstım faydasını gördüm bence deneyin:içelim:

inciri zeytinyağında bekletipte yiyorlarmış
nasıl yapıldğını bilmiyorum ama faydası olduğu kesin

valeriii sen niye konuşmuyon canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…