iyi ...hayalimden 5 kilo fazlasın ama boshayallersmilebenmi canım ben şu an 60 kiloyum boyda 1.55 filan nasıllll
içime biran öyle doğdu özbekcimvildoş teyze herkes öyle diyor bakalım hayırlısı kız erkek farketmez saglıklı olsunlar buarada benim ilk gelin gittiğim yerde avcılardı bende avcılaı çok seviyorum
sanada hayırlı akşamlar cmrm hoşgeldin Şenizhayırlı akşamlar kıslar
hemşom işe yarar belki
o zaman sizide asalım hep sırayla
selam herkese
ne haber
selam herkese
ne haber
iyiyim canım sen nasılsın naptın ilaçlarını ne zaman başlıyacan
canım klomene başladım iğneyide ayın 22 sinde yaptıracağım kısmet olursa :kedi: :kedi:
anladım siz kafaya koydunuz astırcanız kendinizi rabbim inşallah emeklerinizi boşa çıkarmaz ne diyim
hayırlısı olsun canım iğne göbekten yapılıyo neydi adınıda biliyordum aklıma gelmdi
anladım siz kafaya koydunuz astırcanız kendinizi rabbim inşallah emeklerinizi boşa çıkarmaz ne diyim
cnm bugün hayıta başlıyorumdivinity canım hangi kürleri yapcan sen
bende yapsam
hayırlısı olsun canım iğne göbekten yapılıyo neydi adınıda biliyordum aklıma gelmdi
gel anım gel yazın bebiş seversin hem mavi ğözlüün kayranın benim
ne kürü yaptıracağınız bende yaapım söyleyin zaten deneme tahtaası gibi oldum ne duysam yapıyorum
osmaniyede geldi hoş geldi
hoşgeldin vale_14 nasılsın
h.g. canım kendi adıma iyiyim sen nasılsın
hoşgeldin canımcım Şeniz
nasıl oldun canım daha iyimisin opuyorumnanaktan
kızlar ben hamile kaldığım ay klomene başladığım gün sabahları 3 incir ve bal tarcın cörek oyu kaışımı yedim ve 3 yumurtam oluşmuştu 2 yumutam döllendi ama biri kendini doğmadan bıraktı
bilmiyorum ama faydası oldu gibi çünkü önceki aylar hep bir yumurta oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?