Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde halayımı çekel,im pazartesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beryalllllllll yaaaaaaa çok sitres oldum ben of bayılcam zati doktorda o kesin(((((((((((((((

:ecrin_bebek:

hayırlı geceler kıslar kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

yine saha bana kalmıs :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

offf moralim çok bozuk ya kımsede yok akşam yeni hamile olan arkadaşın yanına gittim beş bucuk aylık hamile kayınvalideside vardı bana sende yap artık diyince çok kötü oldum ya artık her söz bana batıyo bu ayda olmıycak galiba

neolursun allahım ya bu ay hamile kalım sağlılı bi şekilde bebeğimi gönder neyapacağımı şaşırdım.iyice eve kapandım kımseyle görüşmek istemiyorum sonum çok köttüye gidiyo mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kızlar şöyle bir bakayım dedim marbley canım üzüldüm çok ama nasıl olur yahu anlamıyorumben bu testleride kaç kişi böyle yanıldı... canım ama sen üzme kendini inşallah vakti gelince gelecek

canım yaaa üzülme lütfen niye böyle hırpalıyorsun kendini geçen gün hani eşinle bir karar almıştınız hani mutlu olmuştun.... sen mutlu olacaksınki gelsin minik kuşun... mutsuz bir anneye niye gelsinki dimi öyle düşün opuyorumnanaktan

evet canım karar aldığım iki gün çok mutluydum ama aakşam hamile arkadaşla görüştüm onun adına çok sevindim ama kendi adıma çok üzüldüm.mafoldumben mafoldumben mafoldumben bu sitresim hiç hayra alamet değil sonunda birine kötü patlayacağım cevreeemden herkesten uzaklaşıyorum onun için.bayramım çok olaylı gececek diye korkuyorum baaayraamda batlama olacak galiba mafoldumben mafoldumben mafoldumben benim bebeğim beni hiç sevmiyo sevseydi annesini bu kadar üzmezdi oysa ben onun hayalıyle yasamaya çakısıyorum mafoldumben mafoldumben

cevremde herkesin bebeği var beniiim nıye yok yaolan olmaayanın halinden anlamıyo.isyan etmiyorum aama artık dayanamıyorum galiba bebeğimi kucağıma alamadan öleceğim mafoldumben mafoldumben Allah rızası için arkadaşlar bana dua edin bu ay hamile olayım neolursunuz mafoldumben mafoldumben

öncelikle hayırlı sabahlar herkese allah herkese aydın vede güzelliklerle dolu bir gün nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sana gelince cmrm sen kendine gel bakıyım isyan etmiyorum diyosun ama apaçık isyan bu ya yapma canım böle bak ya senelerce bekleyip sonrasında bebegi gelen var sen böle yapar:Saruboceq:san kendini şartlarsan evet kesinlikle bayramda patlama olur zaten hem insanların ne dediği umrundamı onlar biliyormu senin umutlarını umutsuzlarını heee sölesene böle yaparsan acı ama gerçek zaten olmaz ama rahatlayıp umutla inatla çalışmaya devam edip dualarını eksik etmezsen rabbim senide en yakın zamanda sevindirir o yüzden sirkelen ve kendine gel tamammı yoksa klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:
burda birbirimize destek olmalı ve umtlarımızı yeşertmeliyiz böle karamsarlıkla olmaz hadi bakıyım bugün güzel mesajlarla gel buraya tamammı şekerim ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

sinemise katılıyorum cmrm ... yani bende senin gibiydim inan sadece üzüldüümle yaşadığımla stresimle kaldım . gelen laf sokuyor gden laf sokuyorda ne oluyor biz kendimizi hırpalıyoruz. ben bu stres ve tüp bebek tedavisi yüzünden tam 33 kilo aldım .dana gibi oldum . ama dur dedim yeter artık nereye kadar bu can bize emanet değilmi millet laf sokdukça ye üzüldükçe ye zaten tüp bebek hapları adamı pompa ile şişirilmiş gibi yapıyor .ben artık kendimi sevmeyekarar verdim .bebk olmuyor diye kendime eziyet etmiycem.12 kilosunu verdim bu kiloların . 21 kilom kaldı . inşallah onları da vericem ve yaşantıma devam edeceğim . eğer o bizim nasibimizdeyse zaten gelecektir canım . biliyorum beklemek çok zor ama sabretmeliyiz ve kendimizi strese sokmamalıyız .

ya kızlar benim müsait olduğum zamanlarda herkes uyuyor oluyor ama olsun.bende sabah yazdıklarınızı okuyorum .güzel oluyor. bu arada herkese günaydınlar kaydirigubbakcemile2

kıslaaar size birşey sorcam .idrar testinin doğru olmadığı olabiliyor mu ??CADIARZU adetim 6 gün gecikti .umutlanmak istemiyorum .2.günkü gecikmede ve 3.günkü geceikmede test yapmıştım ama negatif çıktı .kafamçokkarıştı

seni tebrik ederim canım kesinlikle haklısın önce kendini sevmeli insan sonra hayatına seveceği şeyleri katmak için çabalamalı dualar etmeli umutlarını taze tutmalı ve stresten uzak durmalı azmine hayran kaldım hadi o 21 ide ver de beraber halayımızı çekelim bak halay için başka sebeblerde var hayatta :)

canım kan testi yapsana bu arada aşk olsun ben varım burda ama yaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

inşallah sinemciğim .verdikçe sanada haber veririm . her kilo gidişinden seni haberdar edeceğim kaydirigubbakcemile5 insan inanılmaz mutlu oluyor bu kiloları verince.

canım kan testi yapsana bu arada aşk olsun ben varım burda ama yaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
evet bende cumaya kadar bekliycem halen olmazsa kan testi yaptırmayı düşünüyorum . sinemciğim senin hiç çocuğun varmı ?

inşallah sinemciğim .verdikçe sanada haber veririm . her kilo gidişinden seni haberdar edeceğim kaydirigubbakcemile5 insan inanılmaz mutlu oluyor bu kiloları verince.

tamam ozaman her kilo kaybını bilicem ve sana tühhhhhh verememişsin yada ooooooo süper bu ay süpersin kiloları atmışsın diye eleştri ve tebrik şeklinde dönüşümü olcek okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hadi bakalım sabah halayı

tey tey tey tey tey tey nananananananananananayyyyyyyyyyyyyyyyy:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

lülülülülülü
sositosositosositososito:sm_cool::sm_cool::sm_cool:harikayız biz ya bu halay benim kilolara çok iyi gelcek hihoyyythihoyyythihoyyyt sabah sporu niyetine

lülülülülülü

sositosositosositososito:sm_cool::sm_cool::sm_cool:harikayız biz ya bu halay benim kilolara çok iyi gelcek hihoyyythihoyyythihoyyyt sabah sporu niyetine
eleştirilerede açığız bu arada sinemciğim .:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…