neolursun allahım ya bu ay hamile kalım sağlılı bi şekilde bebeğimi gönder neyapacağımı şaşırdım.iyice eve kapandım kımseyle görüşmek istemiyorum sonum çok köttüye gidiyo mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canım yaaa üzülme lütfen niye böyle hırpalıyorsun kendini geçen gün hani eşinle bir karar almıştınız hani mutlu olmuştun.... sen mutlu olacaksınki gelsin minik kuşun... mutsuz bir anneye niye gelsinki dimi öyle düşün opuyorumnanaktan
cevremde herkesin bebeği var beniiim nıye yok yaolan olmaayanın halinden anlamıyo.isyan etmiyorum aama artık dayanamıyorum galiba bebeğimi kucağıma alamadan öleceğim mafoldumben mafoldumben Allah rızası için arkadaşlar bana dua edin bu ay hamile olayım neolursunuz mafoldumben mafoldumben
sinemise katılıyorum cmrm ... yani bende senin gibiydim inan sadece üzüldüümle yaşadığımla stresimle kaldım . gelen laf sokuyor gden laf sokuyorda ne oluyor biz kendimizi hırpalıyoruz. ben bu stres ve tüp bebek tedavisi yüzünden tam 33 kilo aldım .dana gibi oldum . ama dur dedim yeter artık nereye kadar bu can bize emanet değilmi millet laf sokdukça ye üzüldükçe ye zaten tüp bebek hapları adamı pompa ile şişirilmiş gibi yapıyor .ben artık kendimi sevmeyekarar verdim .bebk olmuyor diye kendime eziyet etmiycem.12 kilosunu verdim bu kiloların . 21 kilom kaldı . inşallah onları da vericem ve yaşantıma devam edeceğim . eğer o bizim nasibimizdeyse zaten gelecektir canım . biliyorum beklemek çok zor ama sabretmeliyiz ve kendimizi strese sokmamalıyız .cevremde herkesin bebeği var beniiim nıye yok yaolan olmaayanın halinden anlamıyo.isyan etmiyorum aama artık dayanamıyorum galiba bebeğimi kucağıma alamadan öleceğim mafoldumben mafoldumben Allah rızası için arkadaşlar bana dua edin bu ay hamile olayım neolursunuz mafoldumben mafoldumben
sinemise katılıyorum cmrm ... yani bende senin gibiydim inan sadece üzüldüümle yaşadığımla stresimle kaldım . gelen laf sokuyor gden laf sokuyorda ne oluyor biz kendimizi hırpalıyoruz. ben bu stres ve tüp bebek tedavisi yüzünden tam 33 kilo aldım .dana gibi oldum . ama dur dedim yeter artık nereye kadar bu can bize emanet değilmi millet laf sokdukça ye üzüldükçe ye zaten tüp bebek hapları adamı pompa ile şişirilmiş gibi yapıyor .ben artık kendimi sevmeyekarar verdim .bebk olmuyor diye kendime eziyet etmiycem.12 kilosunu verdim bu kiloların . 21 kilom kaldı . inşallah onları da vericem ve yaşantıma devam edeceğim . eğer o bizim nasibimizdeyse zaten gelecektir canım . biliyorum beklemek çok zor ama sabretmeliyiz ve kendimizi strese sokmamalıyız .
ya kızlar benim müsait olduğum zamanlarda herkes uyuyor oluyor ama olsun.bende sabah yazdıklarınızı okuyorum .güzel oluyor. bu arada herkese günaydınlar kaydirigubbakcemile2
kıslaaar size birşey sorcam .idrar testinin doğru olmadığı olabiliyor mu ??CADIARZU adetim 6 gün gecikti .umutlanmak istemiyorum .2.günkü gecikmede ve 3.günkü geceikmede test yapmıştım ama negatif çıktı .kafamçokkarıştı
inşallah sinemciğim .verdikçe sanada haber veririm . her kilo gidişinden seni haberdar edeceğim kaydirigubbakcemile5 insan inanılmaz mutlu oluyor bu kiloları verince.seni tebrik ederim canım kesinlikle haklısın önce kendini sevmeli insan sonra hayatına seveceği şeyleri katmak için çabalamalı dualar etmeli umutlarını taze tutmalı ve stresten uzak durmalı azmine hayran kaldım hadi o 21 ide ver de beraber halayımızı çekelim bak halay için başka sebeblerde var hayatta :)
evet bende cumaya kadar bekliycem halen olmazsa kan testi yaptırmayı düşünüyorum . sinemciğim senin hiç çocuğun varmı ?canım kan testi yapsana bu arada aşk olsun ben varım burda ama yaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
inşallah sinemciğim .verdikçe sanada haber veririm . her kilo gidişinden seni haberdar edeceğim kaydirigubbakcemile5 insan inanılmaz mutlu oluyor bu kiloları verince.
tamam ozaman her kilo kaybını bilicem ve sana tühhhhhh verememişsin yada ooooooo süper bu ay süpersin kiloları atmışsın diye eleştri ve tebrik şeklinde dönüşümü olcek okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hadi bakalım sabah halayı
tey tey tey tey tey tey nananananananananananayyyyyyyyyyyyyyyyy:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
eleştirilerede açığız bu arada sinemciğim .:lepi:lülülülülülü
sositosositosositososito:sm_cool::sm_cool::sm_cool:harikayız biz ya bu halay benim kilolara çok iyi gelcek hihoyyythihoyyythihoyyyt sabah sporu niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?