Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anaaaaaammmm bende 9 yıl rumeli oynadım hadi ozaman geç başa aydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canımmm günaydın .hoşgeldin .yoruldunmu dün iftar da . misafir gittikten sonraki kısmı sevmiyorum dyordun .nasıl geçti. a.s.
günaydın canım Şeniz
valla ablamın bi kızı iftardan önce yardıma geldi saolsun
büyük kızıda işten çıkıp geldi bana iş bile bırakmadılar
asıl ben yarınki davetten korkuyum ıyykk :bbo: ev mev kalmaz herhal akannehir
gunaydın canım hosgeldın bıtanem nasılsın ?a.s.a.s.

günaydın canım Şeniziyi sayılırım ben yinede çok şükür
sen nasılsın cnm

günaydın tatlı kuşum nasılsın bakim .
ye teyzesi sen bu nohutu .
kocaman öpücük yolluyo sana dudaklarına hemde akannehir

anaaaaaammmm bende 9 yıl rumeli oynadım hadi ozaman geç başa aydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

oy dünürüm rumelimi otnadın .
biz makedonyalıyız .
hayde o zaman attır göbişleri bizim için .:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

bende ıyım canım tesekurler bıraz yorgun bıraz uykusuz gozlerım agrıyor

oy dünürüm rumelimi otnadın .
biz makedonyalıyız .
hayde o zaman attır göbişleri bizim için .:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

anam sölesene dünürüm benim babam boşnak anam arnavut ben balkan kızıyım yani ooooooooooooooooooooooooooo toprak çıktık vallaaaaaaa haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

inşallah canım .
allah tez zamanda sizinde meleklerinizi yollar inşallah
aminnnnnnnnnnnnn
allah neşemizi arttırsın demi kızlar amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

oh oh oh oh ohohohohohohohoohohohohoohohohohohohohohohohohohohoohoh yandan hadi kıvırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:teytey::teytey::teytey:

acrinsu nerdesin kıssssssssssssssssssssssssssssssssssss

kızlar canlarım işler yoğunlaştı ben gidiyorum . size doyamadım ama :Saruboceq: dualarım sizlerle olacak .inşallah bende sizlere güzel haberler veririm kısa zamanda .
sinemciğim kilolar gittikçe seni haberdar edeceğim aşkımm.
hepinizi çok seviyorum . A.E.Olun .fırsat bulursam kaçarım yine . Vedia, acrinsu, beryal, eleyna, firdevs2006, malatya__44, sinemis84+ ,vildangel ,galevera kısssslarr kendinize iyi bakın çooook öptüm sizleri opuyorumnanaktan

neyse hanımlar ben kaçar kib hepiniz öpüldünüzŞenizŞenizŞeniz

selam kızlaar misafir gelicek iftara bugün giremicem 5 dk girip bakayım dedim

:hooray: ooooooo sen benden daha profesyonelsin cnm
ben haddimi biliyim 2. oluyum sırnaşık şey
günaydın tatlı kuşum nasılsın bakim .
ye teyzesi sen bu nohutu .
kocaman öpücük yolluyo sana dudaklarına hemde akannehir
iyi sayılırım cnm
neşeme bakmayın siz başım çok ağrıyiii
gecede uyuyamadım uykum kaçtı sabaha kadar döndüm durdum
gözlerimi açamıyom yatak bana bakıyo ben yatağa ama sizi bırakıp gidip yatamıyom
buda nohutuma Şeniz
bende ıyım canım tesekurler bıraz yorgun bıraz uykusuz gozlerım agrıyor

aynen cnm aynen valla bende öyleyim
az daha kalıyım gidip yatacam zemuszemus

osmaniye hoşgeldin canımmmmmmmmm hayde hoşgeldin halayıııııııııııııııııııı haydeeeeeeeeeeeee tut elimi bakem :teytey::dance::teytey::teytey::teytey:

canım sende allaha emanet ol canım bekliyorum hem kilo haberlerini hemde bebiş haberlerini ikiz ikiz inşallahhhhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:byeeeeeeee ŞenizŞenizŞenizŞeniz

kolay gelsin cnm güle güle opuyorumnanaktan
neyse hanımlar ben kaçar kib hepiniz öpüldünüzŞenizŞenizŞeniz
görüşmek üzere cnm hoşçakal opuyorumnanaktan
selam kızlaar misafir gelicek iftara bugün giremicem 5 dk girip bakayım dedim

günaydın cnm Şeniz
kolay gelsin sanada canım yardıma geliyimmi yemeklerim güzeldir

osmaniye hoşgeldin canımmmmmmmmm hayde hoşgeldin halayıııııııııııııııııııı haydeeeeeeeeeeeee tut elimi bakem :teytey::dance::teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hosbulduk canım hayırdır halay ne için:teytey::teytey::teytey:
kolay gelsin cnm güle güle opuyorumnanaktan

görüşmek üzere cnm hoşçakal opuyorumnanaktan

günaydın cnm Şeniz
kolay gelsin sanada canım yardıma geliyimmi yemeklerim güzeldir

gel canım cok iyi olur ben bayan panik atak elim ayagıma dolası simdi

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hosbulduk canım hayırdır halay ne için:teytey::teytey::teytey:

gel canım cok iyi olur ben bayan panik atak elim ayagıma dolası simdi

ölesine canım ölesine gelecek olan bebişler şerefineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ŞenizŞenizŞenizŞeniz:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…