günaydın beryalim vereliniortak ve prensim nohutum opuyorumnanaktan
datlı nohut :asigim: hergün yesem bıkmam seni cokacimcoook
hoşbulduk canımcım :dance: :dance: başı ben çekem :teytey: gençliğimde 5 yıl halkoyunlarına gittim alkisalkisalkis
günaydın canım Şenizcanımmm günaydın .hoşgeldin .yoruldunmu dün iftar da . misafir gittikten sonraki kısmı sevmiyorum dyordun .nasıl geçti. a.s.
gunaydın canım hosgeldın bıtanem nasılsın ?a.s.a.s.
günaydın beryalim vereliniortak ve prensim nohutum opuyorumnanaktan
datlı nohut :asigim: hergün yesem bıkmam seni cokacimcoook
hoşbulduk canımcım :dance: :dance: başı ben çekem :teytey: gençliğimde 5 yıl halkoyunlarına gittim alkisalkisalkis
anaaaaaammmm bende 9 yıl rumeli oynadım hadi ozaman geç başa aydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
günaydın canım Şeniz
valla ablamın bi kızı iftardan önce yardıma geldi saolsun
büyük kızıda işten çıkıp geldi bana iş bile bırakmadılar
asıl ben yarınki davetten korkuyum ıyykk :bbo: ev mev kalmaz herhal akannehir
günaydın canım Şeniziyi sayılırım ben yinede çok şükür
sen nasılsın cnm
oy dünürüm rumelimi otnadın .
biz makedonyalıyız .
hayde o zaman attır göbişleri bizim için .:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
inşallah canım .beryaaaaalcim nohutunla sen dua edin de şu beklemenin sonu hayırla bitsin sonra sende beni umut listesinden bir yukarıya kaydır hamile listesine al inşallah
aayyyyyyyyyyyyy düşünmesi bile güzel:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
allah neşemizi arttırsın demi kızlar amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
oh oh oh oh ohohohohohohohoohohohohoohohohohohohohohohohohohohoohoh yandan hadi kıvırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:hooray: ooooooo sen benden daha profesyonelsin cnmanaaaaaammmm bende 9 yıl rumeli oynadım hadi ozaman geç başa aydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
iyi sayılırım cnmgünaydın tatlı kuşum nasılsın bakim .
ye teyzesi sen bu nohutu .
kocaman öpücük yolluyo sana dudaklarına hemde akannehir
bende ıyım canım tesekurler bıraz yorgun bıraz uykusuz gozlerım agrıyor
kızlar canlarım işler yoğunlaştı ben gidiyorum . size doyamadım ama :Saruboceq: dualarım sizlerle olacak .inşallah bende sizlere güzel haberler veririm kısa zamanda .
sinemciğim kilolar gittikçe seni haberdar edeceğim aşkımm.
hepinizi çok seviyorum . A.E.Olun .fırsat bulursam kaçarım yine . Vedia, acrinsu, beryal, eleyna, firdevs2006, malatya__44, sinemis84+ ,vildangel ,galevera kısssslarr kendinize iyi bakın çooook öptüm sizleri opuyorumnanaktan
kolay gelsin cnm güle güle opuyorumnanaktankızlar canlarım işler yoğunlaştı ben gidiyorum . size doyamadım ama :Saruboceq: dualarım sizlerle olacak .inşallah bende sizlere güzel haberler veririm kısa zamanda .
sinemciğim kilolar gittikçe seni haberdar edeceğim aşkımm.
hepinizi çok seviyorum . A.E.Olun .fırsat bulursam kaçarım yine . Vedia, acrinsu, beryal, eleyna, firdevs2006, malatya__44, sinemis84+ ,vildangel ,galevera kısssslarr kendinize iyi bakın çooook öptüm sizleri opuyorumnanaktan
görüşmek üzere cnm hoşçakal opuyorumnanaktanneyse hanımlar ben kaçar kib hepiniz öpüldünüzŞenizŞenizŞeniz
selam kızlaar misafir gelicek iftara bugün giremicem 5 dk girip bakayım dedim
neyse hanımlar ben kaçar kib hepiniz öpüldünüzŞenizŞenizŞeniz
selam kızlaar misafir gelicek iftara bugün giremicem 5 dk girip bakayım dedim
osmaniye hoşgeldin canımmmmmmmmm hayde hoşgeldin halayıııııııııııııııııııı haydeeeeeeeeeeeee tut elimi bakem :teytey::dance::teytey::teytey::teytey:
kolay gelsin cnm güle güle opuyorumnanaktan
görüşmek üzere cnm hoşçakal opuyorumnanaktan
günaydın cnm Şeniz
kolay gelsin sanada canım yardıma geliyimmi yemeklerim güzeldir
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hosbulduk canım hayırdır halay ne için:teytey::teytey::teytey:
gel canım cok iyi olur ben bayan panik atak elim ayagıma dolası simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?