valla ne olcek halimiz bide şu bankacılar bilse süpper olacak .herkes bankacıları pek birşey biliyor sanır .gelir dolaramı yatırsam euroyamı yatırsam nerde kazanırım nerde kaybederim . ya zaten bu gariban bilse ne işi var bankada yükseleni satar düşeni alır voleyi vuru hadi bakalım mayamya der gider . kurulmuş br düzenin sahte yöneticileriyiz biz . oynamak en güzeli ben halay başıan geçeyim güzelim eee bir bankacıyı 10 yıldan sonra anca orası paklarda :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: ohhhhhhkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 tutmayın beni zemuszemuszemuszemus
Eleyna hoŞgeldİn canım nasılsın ?
amin canımOY OY OYYYYYYY DMADIM HALAY BAŞIDA OLURMUŞ ALLAHIM SEN NAZARLARDAN KORU :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayla arcinsu belenay beryal firdevs hoş geldiniz bacılar nasılsınızkaydirigubbakcemile3
beryalde gelmiş .hoşgeldin beryal a.s.
slm kızlar gunaydın nasıl herkes ıyımı??
&ayla&+, acrinsu+, belenay+, beryal+, eleyna+, firdevs2006+, sinemis84+, Vedia günaydınlar hihoyyyt
&ayla&+, acrinsu+, belenay+, beryal+, eleyna+, firdevs2006+, sinemis84+, Vedia günaydınlar hihoyyyt
günaydın vildamcım hga.s.
bizim sayfa uçuyor ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh had
i malatya malatya bulunmaz eşin halay :teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey:
hg tatlım a.s.günaydınlar hepinize ben iyiyim kuzumda ii
bizim sayfa uçuyor ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh had
i malatya malatya bulunmaz eşin halay :teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey:
günaydın beryalim vereliniortak ve prensim nohutum opuyorumnanaktanamin canım
hoşbulduk canlarım
günaydınlara.s.
lady im hoşgeldin teyyyy tey tey teyyyy gel gir yanıma halaya devam hadiiiiiiiiiiiiiii:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
sinem kayboldun kız tabi sabah sabah bukadar enerji çooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?