Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaaa ama hemen gidiyon bi konuşamadık senle heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee neyse kısmet allaha emanet olcanım ŞenizŞenizŞenizŞeniz

canım benim sana ayrı bi sempatim var nedense bende bilmiyom nedenini oturup ayrıca sohbet edicem senle bacım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hosbulduk canım hayırdır halay ne için:teytey::teytey::teytey:

gel canım cok iyi olur ben bayan panik atak elim ayagıma dolası simdi

öhöö öhöööö sen çekil kenara malzemeleri ver gerisine karışma şekerim

toprak olduk hemde dünürüz süper walla
neyse hanımlar ben kaçar kib hepiniz öpüldünüzŞenizŞenizŞeniz
:a015::a015:
selam kızlaar misafir gelicek iftara bugün giremicem 5 dk girip bakayım dedim
hoşgeldin canım .
kolay gelsin sana bugün .

gece bende uyuyamıyom şeker
sen bize gel uyuyamayınca nohutla oynaşırız kaydirigubbakcemile2

canım benim sana ayrı bi sempatim var nedense bende bilmiyom nedenini oturup ayrıca sohbet edicem senle bacım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

edelim bacım edelimmmmmmmm benimde sana sempatim sonsuzzzzzzzzzzzzz:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

öhöö öhöööö sen çekil kenara malzemeleri ver gerisine karışma şekerim

gel canım benim en herseyi hazırladım
toprak olduk hemde dünürüz süper walla

:a015::a015:

hoşgeldin canım .
kolay gelsin sana bugün .

gece bende uyuyamıyom şeker
sen bize gel uyuyamayınca nohutla oynaşırız kaydirigubbakcemile2

saol canım benim nohutumla bana dua edin günüm güzel gecsin
edelim bacım edelimmmmmmmm benimde sana sempatim sonsuzzzzzzzzzzzzz:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
canım benim tamam edlim jeyar seni

neyse ben kacıyom bacıııııııııııııılarrrrrrrrrrrrrrrrr byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

sagol canım benim karnmda buğüm degişik agrılar var

hayırdır inşallah heyyyyyyyy hayırdır inşllah akannehirakannehirakannehir böle bayıltıcak haberdir inşallah hey haberdir inşallah akannehirakannehirakannehirakannehir

neyse ben kacıyom bacıııııııııııııılarrrrrrrrrrrrrrrrr byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

cnm kızma ama senin avatarına acayip alerji oluyorumÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

neyse kızlar deminden beri öyle sayfadayım açıktı ama ben çalışıyordum öle neyse bende ses yok görüntüde meşgul etmeyeyim bari işlerime döneyim neşeniz hep daim olsun allahım tez zamanda bbeişlerimzii nasip etsin öpyürum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…