Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KISLAR AYIPTIR SÖLEMESı ıSHAL OLMUŞUM BAGIRSAKLARIM BıR ÖTÜYO BıR ÖTÜYO BETHOVEN HALT ETMıŞ VALLA BAGIRSAKLAR ÇALIYO BEN OYNUYOM MÜZıKTE BELEŞ OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH NAY NAY NAY NAY AMA FAZLA HAREKET EDEMıYOM ALLAH KORUSUN CAFER BEZ GETıR OLAYI OLMASIN kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Çok üzgünüm çoook
kız sen harikasın sinem hihoyyyt hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

BERYAL DÜNÜRÜM HOŞGELDıN HADı SENDE NOHUTLA HALAYA BAKIYIM :teytey::teytey::teytey:

olmaz inşallah da güzeld ir ishal olmak bazen ya .bende hayatım boyu hep kabız hep kabız budaha da zor bence lülülülülülü

merhaba kıslar ben daha önce öbür sayfadaki umut listesindeydim şimdi yeniden yazarmısınız!
yazarım canım seni de listeye.

beryal nohutumda dua etsin bana ona arkadaş olur bak öle de ona of ya beklemek çok zor çok korkuyorum ben nabcam yaaaaaaaaaaaaaa

benimde halayımı çekel,im pazartesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beryalllllllll yaaaaaaa çok sitres oldum ben of bayılcam zati doktorda o kesin(((((((((((((((
canım bence sen hamilesin .
inşallah yükselmiştir değerlerinde .
şu dokotrundan da uzak dur gızıktan .
değerin normal devam ediyosa zaten hamilesin .
seni niye üzüyorki .döverim onu ben nohutumla.:mymeka:
canım en kesin kan testi.
yarın aç karnına kan testi yaptır bence.
günaydın arkadaşlar nasılsınız

günaydın canlarım nasılsınız bakalım

günaydınlar nasılsınız

günaydınlar canikolaropuyorumnanaktan

SENDE ÖLESİN CANIM BENİM HAYDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance: BİRAZDA DİSCO BUGÜN HERTELDEN CALICAZ DURMAK YOK :dance::dance::

günaydın kızlar nasılsınız

BERYAL DÜNÜRÜM HOŞGELDİN HADİ SENDE NOHUTLA HALAYA BAKIYIM :teytey::teytey::teytey:

günaydınlar şekerler.
tutun bakim nohutumun elinden teyzeleri oda halay çekecekmiş bizle:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

günaydınlar şekerler.
tutun bakim nohutumun elinden teyzeleri oda halay çekecekmiş bizle:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

OY OY OYYYYYYY DMADIM HALAY BAŞIDA OLURMUŞ ALLAHIM SEN NAZARLARDAN KORU :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:teytey:TARİH : 03.09.2009 SAAT: 09:55

HAMİLE LİSTESİ

**** İSİM***____________*** SAT***__________***CİNSİYET***______

1.okyanus84:______________ 28 KASIM ____________KIZ
2.hakca:__________________12 ARALIK____________ KIZ
3.süpriz_mucize: ___________ 6 OCAK _____________ KIZ
4.beryal:__________________12 OCAK ____________ ERKEK
5.bircan:__________________ 25 OCAK ____________ KIZ
6.tatlibebek: ______________ 13 ŞUBAT ____________ KIZ
7.hlymms:_________________ 8 MART ____________ ERKEK
8.sevgii:) _________________ 19 MART ____________ ERKEK
9.sessizdeniz: ____________ 21 MART ____________ ERKEK VE KIZ
10.yaren35:_______________ 30 MART ____________ KIZ
11.benbilirim: _____________ 1 NİSAN ____________ ERKEK
12.ESCALES:_____________ 5 NİSAN ____________ ERKEK
13.serra84: _______________ 13 NİSAN ___________ ERKEK
14.firdevs2006: ____________ 6 MAYIS ___________
15.yeb2004: ______________ 12 MAYIS ___________
16.limonnnnn: _____________ 15 MAYIS ___________ KIZ
17.nilaykisir: ______________ 24 MAYIS __________
18.burcinn: _______________ 28 MAYIS __________
19.umutlu16:______________ 31 MAYIS ___________
20.elif_ba: ________________ 22 HAZİRAN _________
21.rengarenk_: ____________
22.megryann : _____________ 7 HAZİRAN
23.ummahan_d : ___________ 25 TEMMUZ :teytey::teytey::teytey:

UMUT LİSTESİ

1.vildangel:
2.belenay:
3.k.a.y.r.a:
4.iltercakir:
5.abyosun:
6.ozbek83:
7.neslihan165:
8.PinkRose:
9.rozalin:
10.dil_nur:
11.haksever:
12.gize:
13.orays:
14.sulezehra:
15.rufeyde serra
16.scuba:
17.Duru_ :
18.acrinsu:
19.nilüfer79:
20.&ayla&:
21.sumos23:
22.mavi_gozlu:
23.sekerkiz67:
24.sara:
25.huzeyfe:
26.hira64:
27.AYSEN74:
28.angel_eda:
29.sincap_:
30.dezy:
31.bilgen35:
32.sirrinenur:
33.sarıcivciv:
34.dyd :
35.samyelim :
36.yarenb :
37.RELAX:
38.ÖZLEMİMSİN:
39.siyahinci1:
40.marbley:
41.bahcem:
42.maat:
43..ELCHIN..
44.tuugbaa_29:
45.eternet3:
46.osmaniye80:
47.nsb :
48.brc1769:
49.bitte:
50.mercanayse:
51.gelevera:
52.BEBEGIMIZ:
53.cmrm :
54.olcayelis:
55.baharcountry:
56.zeynepenes:
57.as.semasu.as. :
58.malatya_44 :
59.asi74 :
60.sinemis84 :
61.casper28:
62.Vedia:
63.eleyna :

KIZLAR YENİ LİSTE YAPTIM .
İSMİ OLMAYANLAR BANA SÖYLESİN EKLİM LİSTEYE.
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

BANKACI VEDıAAAAAAA NE OLCEK BU FAıZLER YAHUUUUUUUU HADı FAıZLER ıÇıNDE BıR HALAY TEY TEY TEY TEY TEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ayla arcinsu belenay beryal firdevs hoş geldiniz bacılar nasılsınızkaydirigubbakcemile3

NAY NAY NAY NAY NAY NAY NAY NAY NAY NAYYYYYY NAY NANANANANANANANAAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY NANANANANANANANANANANANANANANA NAY AMAN KURU FASULYE ıKıBUÇUK LıRAAAAAAAAA HEM KAYNASIN HEM OYNASIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ayla sende hoşgeldin canım nasılsın hadi senlede disco yapalım :dance::dance::dance::dance::dance::dance:
hadi
amin tatlım
ayla arcinsu belenay beryal firdevs hoş geldiniz bacılar nasılsınızkaydirigubbakcemile3
hb canım
biraz geçmi kaldım bilmiyorum ama yetiştim galiba
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

BANKACI VEDİAAAAAAA NE OLCEK BU FAİZLER YAHUUUUUUUU HADİ FAİZLER İÇİNDE BİR HALAY TEY TEY TEY TEY TEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

valla ne olcek halimiz bide şu bankacılar bilse süpper olacak .herkes bankacıları pek birşey biliyor sanır .gelir dolaramı yatırsam euroyamı yatırsam nerde kazanırım nerde kaybederim . ya zaten bu gariban bilse ne işi var bankada yükseleni satar düşeni alır voleyi vuru hadi bakalım mayamya der gider . kurulmuş br düzenin sahte yöneticileriyiz biz . oynamak en güzeli ben halay başıan geçeyim güzelim eee bir bankacıyı 10 yıldan sonra anca orası paklarda :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: ohhhhhhkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 tutmayın beni zemuszemuszemuszemus

&ayla&+, acrinsu+, belenay+, beryal+, eleyna+, firdevs2006+, sinemis84+, Vedia günaydınlar hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…