sayenizde hayatım sayeinizde hadi hadi devam :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:aman aman aman bugün dertlerimi çöpe attım artık kendimle barışıp kocama baktım sonrada gel senle çocuk yapaalım dedim oda tamam canım dediiiiiiiiiiiiiiiii uysada oldu uymasadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ALLAH ALLAHHHHHHHHHHHHHHH EN KÖTÜ GÜNÜMÜZ BÖYLE OLSUN VE HEP HERGÜN BEBEK HABERİ ALMAYI NASİP ETSİN YARABBİM :dance::dance::dance:
KISLAR AYIPTIR SÖLEMESİ İSHAL OLMUŞUM BAGIRSAKLARIM BİR ÖTÜYO BİR ÖTÜYO BETHOVEN HALT ETMİŞ VALLA BAGIRSAKLAR ÇALIYO BEN OYNUYOM MÜZİKTE BELEŞ OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH NAY NAY NAY NAY AMA FAZLA HAREKET EDEMİYOM ALLAH KORUSUN CAFER BEZ GETİR OLAYI OLMASIN kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yazarım canım seni de listeye.merhaba kıslar ben daha önce öbür sayfadaki umut listesindeydim şimdi yeniden yazarmısınız!
kızlar 3 güüüüünnnnnnnnnnnnnnnnnn var inşallah değerim yükselmiştir ve hamileyimdir kasıklarım çok ağrıo hasta olmaktan korkuyorum bu sancı yavrumun sancısıdır inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
beryal nohutumda dua etsin bana ona arkadaş olur bak öle de ona of ya beklemek çok zor çok korkuyorum ben nabcam yaaaaaaaaaaaaaa
canım bence sen hamilesin .benimde halayımı çekel,im pazartesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beryalllllllll yaaaaaaa çok sitres oldum ben of bayılcam zati doktorda o kesin(((((((((((((((
canım en kesin kan testi.ya kızlar benim müsait olduğum zamanlarda herkes uyuyor oluyor ama olsun.bende sabah yazdıklarınızı okuyorum .güzel oluyor. bu arada herkese günaydınlar kaydirigubbakcemile2
kıslaaar size birşey sorcam .idrar testinin doğru olmadığı olabiliyor mu ??CADIARZU adetim 6 gün gecikti .umutlanmak istemiyorum .2.günkü gecikmede ve 3.günkü geceikmede test yapmıştım ama negatif çıktı .kafamçokkarıştı
günaydın arkadaşlar nasılsınız
günaydın canlarım nasılsınız bakalım
günaydınlar nasılsınız
Çok üzgünüm çoook
kız sen harikasın sinem hihoyyyt hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ayla günaydın a.s.
malatya günaydın canım a.s.
günaydın belenaycığım a.s.
ne güzl sabah sabah sizlerle görüşebilmek :dance::sm_cool:zemuszemuszemuszemus
kızlarr bugün hepimiz için çooooooooooooooookkkk güzel bir gün olsun böle mutluluktan uçalım inşallah .
günaydın kızlar nasılsınız
BERYAL DÜNÜRÜM HOŞGELDİN HADİ SENDE NOHUTLA HALAYA BAKIYIM :teytey::teytey::teytey:
günaydınlar şekerler.
tutun bakim nohutumun elinden teyzeleri oda halay çekecekmiş bizle:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hadiayla sende hoşgeldin canım nasılsın hadi senlede disco yapalım :dance::dance::dance::dance::dance::dance:
amin tatlımayla günaydın a.s.
malatya günaydın canım a.s.
günaydın belenaycığım a.s.
ne güzl sabah sabah sizlerle görüşebilmek :dance::sm_cool:zemuszemuszemuszemus
kızlarr bugün hepimiz için çooooooooooooooookkkk güzel bir gün olsun böle mutluluktan uçalım inşallah .
hb canımayla arcinsu belenay beryal firdevs hoş geldiniz bacılar nasılsınızkaydirigubbakcemile3
BANKACI VEDİAAAAAAA NE OLCEK BU FAİZLER YAHUUUUUUUU HADİ FAİZLER İÇİNDE BİR HALAY TEY TEY TEY TEY TEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?