Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KIZLAR YA BENıM KASIKALRIMDAKı BATMALAR GEÇMıYOR BıRKERE SANCIALNMIŞTIM ŞMDı YıNE HAıF HAFıF SANCIM VAR BEN BUGÜN HASTA OLUCAM GALıBA GEÇEN AYDA 5 GÜN ÖNCE OLMUŞTUM mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

günaydın cnm hoşgeldin

ohh sabaha kadar nohut beni tekmeler bende onu mıncıklarım yuvarlanıp giderik sırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
selam canlarım nasılsınız

beryalcim iğmeyi sormuşsun dün dr sordum hap tedavisinde vermiyoruz artık dedi iğne tedavisinde veriyorlarmış çatlatma iğnesini bakalım yarın ne dicek
hoşgeldin kuşum nasılsın .
iğne hap tedavisinde veriliyo aslında hap ile yumurtalıklar uyarılıp iğne ile de çatlatılıyo .
ve a.s. canım sanada hayırlı günler ben iyim kendi adıma herkesciklerde iiyidir umarım
hoşgeldin canım nasıl gidiyor bakalım

selam canım .
sabret az kaldı bakalım ne olacak .inşallah hamilesindir.

canım bilmiyorum özellikle sol kasığımda çok fena batmalar oluyor sonra sağ tarafımda aralıklarla geçen birkaçgün önce kesin adet olucam dedim akşam çok sancım oldu şimdi yine batmalar var hafifte sancıyla bel ağrsı var adet olucam kesin ya aman oluckasam olsamda kurutlsam vallahi bu ne sıklıdm haa

VE AYIPTIR SÖLEMESı EŞıMLE HıÇ BıRLıKTE OLMAK ıSTMEıYORUM kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıBıRKAÇGÜNDÜR RESMNE KAÇIYORUM YAAAAAAAA BU NEDEN OLABıLRı ACABA

sositosositokafamçokkarıştıkafamçokkarıştısositososito

slm kıslar kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

ay üzülme canım benim ya hayırlısı

teşekürler beryalcim biz iyizi iyi giidiyo işte ne olsun çokşükür

geldim efsane geri döndü işlerimi bitirdim tey tey tey tey teyyyyyyyyyyy :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…