yani mantık olarak evet birgün erken olman gerekiyo canım :CüvCüv::CüvCüv:inşallah hamişsindir canım yaaaaaaaaaaaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kız allah seni emi adet tarihinimi düşürmeye çalıyorsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam kızlarrrr
selam kızlarrrr
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allahım hatice işallah hamielsindir kız bu ay allahım ya pardon ya çok gülesim geldi kızlar kaydirigubbakcemile3:roflol::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Ay o zaman benİm 1 hafta varo zaman
geçmişten geleceğeeeeeeeeeeeeeeeeee,
hepsine bakamıom ya geldim beryalim sen yazmışsın bana okudum inşallah canım ya hamiş kalayım değiştircam doktorumu medikal parka ahmet yılmaza gitcam ilk ona gitmiştim erkek daha i anlıo bu kadın gıcık etti beni yawwwwwwwwwwwwwww
yok canım senin bi hafta bigünün var osenin için gecerli değil ümitlenme boşuna kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
NİE ALLA ALLA BENDE 11 AYLÜLDÜ İŞTE AĞUSTOSA GÖRE HESPLARSAK BENİMDE 1 GÜN EKSLİYO ŞEKERİM Çok üzgünüm çoook:tomato::tomato::mymeka::mymeka::mymeka:sositosositosositososito:sm_cool::sm_cool::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bakın bu son uyarım bana rep vermiyorsunuz kaç gündür kızıyorum haaaa :mymeka::mymeka::mymeka:
bende küstüm artık vermiycem kimseye
herkes kullanıcı paneline baksın bakim en çok ben vermişimdir rep
ama nohutumda küstü size :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?