eleyna hayırdır canım ne oldu niye bozuk moralin CADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIAR
burda yazaman kı sımdı bı ıcımı doksem rahatlıcam ama kusura bakma canım benım uffffffffff bugunde bas donmesı var bende bılmıyorum neden :1no2:
eleyna hayırdır canım ne oldu niye bozuk moralin CADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU[/QUOTE
neyse ya sen geldın sımdı nesem yerıne gelır halay cekerız sızlerde olmasanız kızlar naparım ben:sinifsinif:
selam canımmerhabalar
selam kuşumslm kıslar kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
allah iyilik versin .öpüyorum bebişini ve seniopuyorumnanaktanteşekürler beryalcim biz iyizi iyi giidiyo işte ne olsun çokşükür
ne oldu canımkızlar moralım cok bozuk nerdesınız
geldim efsane geri döndü işlerimi bitirdim tey tey tey tey teyyyyyyyyyyy :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bende iyiyim kızlar teşekkürler
selam canım
selam kuşum
allah iyilik versin .öpüyorum bebişini ve seniopuyorumnanaktan
ne oldu canım
neyin var
hoşgeldin toprak dünürüm :teytey::teytey::teytey:
nebılım ısde sıkılıyorum napım canım ya beryal sen nasılsın bacım benımde basım donuyor boyunu nedır anlamadım
yar saçların lüle lüleeeeeeeeeee yar benziyorrrr beyaz güleeeeeeeeeeeeeeeee o gül benim hayatımdır ölürümde vermem eleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yar yar amaaaannnnnnnnnnnnnnn yar yar amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yar yüregim oldu kemannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tey tey tey tey tey tey :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance:
Slm kızlar nasılsınız
niye acaba oruçlumusun havalardan açlıktan olabilir.
tansiyonun mu düştü ölçtür bakalım[/
tamm canım sagol
kıslar benim midem çok kötü sitres mideme vurdu galiba önce adet dönemime yakın şekerli seyleri çok yerdim suan tiksiniyom midemde bulanıyo aakşamda sürekli midem ekşimiş gibiydi.bugün ilk defa oruçta tutmadım midem çok kötü doktoraa gitsemmi acaba yada ruh sağlığına
annem sen bana gel :jeyyar::jeyyar::jeyyar:gel bana gellllllllllllllllll
sinem canım bişe sorım sana bu ay 31 çekti ozaman ben ayın altısına değilde beşindemi adet olmam gerek bilen varsa cevaplayabilirmi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yoksa ruh sağlığına gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?