:ecrin_bebek:
BEN VERDİM ŞEKERİ REPCİK SANAŞeniz
slm kızlar nhb
o düşme sadece bana özel canımm boşuna ümitlenme sonra moralin bozulmasın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen 11 bekle canım taamam bu bana yapılan kıyak canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bakın bu son uyarım bana rep vermiyorsunuz kaç gündür kızıyorum haaaa :mymeka::mymeka::mymeka:
bende küstüm artık vermiycem kimseye
herkes kullanıcı paneline baksın bakim en çok ben vermişimdir rep
ama nohutumda küstü size :dilcikar:
BERYALİM BENDE VERDİM REPİNİ AMA SANA DORUK PAŞAYA DEĞİLLL...BEN ONA KÜSTÜMM HEP VİLDANI ÖPÜYOO BİZİ HİÇÇ ÖPMÜYOOO....BEĞENMİYOR MU BİZİ.... kaydirigubbakcemile
slm canım hgdin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tamm canım sen bana ver bende sana sımdı olurmu
:teselli:
ZATEN BENİM ERKEN OLUCAK BU AYDA SANIRSAM ŞEKERİM GÜNÜMÜMÜ BEKLEMEYE DE GEREK YOK ASLINDA :roflol:süprizzzzzsüprizzzzz
Ben verİom nohutuma rep he bugÜn kalmamıŞ canımyarına eyvallah hergÜn verİom zatİ sana verebİldİm zaman sen benİm soru mercİĞİmsİn sankİ sen ne desen olcak İnŞallah ya lİstede yukarı geÇmek İstİorum eĞer hamİŞ deĞİlsem bİda gİramam topİĞe o kadar attım gb oldu olamazsam off ya Çok korkuyorum ayıplamazsınız dİmİ benİ utanıom oram buram aĞrıo demeye sonradan olmayınca kendİnİ kandırmıŞ oluom hoŞ herkez aynı ama Öle İŞte eŞİmede kÜstÜm gıcık gececİ ben bu sİtreslİ gÜnlerİmde benİmle İlgİlensİn dİe bakıom suratıma bakan yok Çok kÜstÜm hemde hamİŞİm falan dİom kızıo bİde Öfff ya gıcık uyuyo Şİmdİ bu akŞam yemeĞe gİtcaz bİde
oy canım oy iki günüm var bende yarın olurum ozaman rabbim hayırlısını versin canım elimizden geleni yapıyoz ne yapalım canım.çalışmalarıda düzenli yaptık ama tutmadı galiba okadarda çalıştık ha emeğimizin karsılığını alsak bari rabbim sesimizi duysada gönderse bebişlerimizi :Saruboceq: :Saruboceq:
sor bencede tam zamanın senin iğne vurulmak için çünkü.beryalcim yarın yine sorcam ama artık yani yeni başlamışlar vermeyw herhalde
beryal ordamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?