Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kımseye veremıyon nıye size vermeye çalıstım olmadı bi neslihana verebildim o oldu anlamadım bende hep sorun oluyo zaten klava: klava: klava:

Ben verıom nohutuma rep he bugÜn kalmamıŞ canımyarına eyvallah hergÜn verıom zatı sana verebıldım zaman sen benım soru mercıĞımsın sankı sen ne desen olcak ınŞallah ya lıstede yukarı geÇmek ıstıorum eĞer hamıŞ deĞılsem bıda gıramam topıĞe o kadar attım gb oldu olamazsam off ya Çok korkuyorum ayıplamazsınız dımı benı utanıom oram buram aĞrıo demeye sonradan olmayınca kendını kandırmıŞ oluom hoŞ herkez aynı ama Öle ıŞte eŞımede kÜstÜm gıcık gececı ben bu sıtreslı gÜnlerımde benımle ılgılensın dıe bakıom suratıma bakan yok Çok kÜstÜm hemde hamıŞım falan dıom kızıo bıde Öfff ya gıcık uyuyo Şımdı bu akŞam yemeĞe gıtcaz bıde

BERYALıM BENDE VERDıM REPıNı AMA SANA DORUK PAŞAYA DEĞıLLL...BEN ONA KÜSTÜMM HEP VıLDANI ÖPÜYOO BıZı HıÇÇ ÖPMÜYOOO....BEĞENMıYOR MU BıZı.... kaydirigubbakcemile

ZATEN BENİM ERKEN OLUCAK BU AYDA SANIRSAM ŞEKERİM GÜNÜMÜMÜ BEKLEMEYE DE GEREK YOK ASLINDA :roflol:süprizzzzzsüprizzzzz

tamm canım sen bana ver bende sana sımdı olurmu
:teselli:

BERYALİM BENDE VERDİM REPİNİ AMA SANA DORUK PAŞAYA DEĞİLLL...BEN ONA KÜSTÜMM HEP VİLDANI ÖPÜYOO BİZİ HİÇÇ ÖPMÜYOOO....BEĞENMİYOR MU BİZİ.... kaydirigubbakcemile

oyy küsme teyzesi seni de öper
vildoş her sabah ona öpücük yolluyo ya o da karşılık veriyo hemen .
al bak bu öpücükte sana .
hemde dudaklarına opuyorumnanaktan

Ay evet haksever ya ben vucudumla alakalı ŞÖyle oluyom bÖyle oluyom demcıez kızlara dıyorum gene dıyorum duramaıyorum sonra boŞ Çıkınca

ZATEN BENİM ERKEN OLUCAK BU AYDA SANIRSAM ŞEKERİM GÜNÜMÜMÜ BEKLEMEYE DE GEREK YOK ASLINDA :roflol:süprizzzzzsüprizzzzz

oy canım oy iki günüm var bende yarın olurum ozaman rabbim hayırlısını versin canım elimizden geleni yapıyoz ne yapalım canım.çalışmalarıda düzenli yaptık ama tutmadı galiba okadarda çalıştık ha emeğimizin karsılığını alsak bari rabbim sesimizi duysada gönderse bebişlerimizi :Saruboceq: :Saruboceq:

Ama ıŞallah senın vardır haksevercım bebeĞın senınbledır

oyy kıyamam sana ben
küsme hemen eşine
ben ne yapim 9 aydır kimse benle ilgilenmiyo
elin gurbet memleketinde yalnız başıma hamilelik yaşıyorum .
canın bir şey istiyormu diye soranım bile yok :çok üzgünüm:
eşim sabah 9 akşam 12 de falan geliyo haftalık izni yok .
ben bütün gün evdeyim .
benim durumumda olsan ne yapacan .
hem sen şimdi kafana taktın test sonucunu o yüzden hırsını eşinden alıyon yazık adam ne yapsın çalışıyo yoruluyo uyuycak tabi.
sakin ol canım .
belki de o senin üstüne düşüp seni umutlandırmka istemiyordur.
üzülme sen hele sonucu al da o zaman görürsün eşinin davranışlarını o da mutluluktan uçacaktır eminim hamileysen

ALLAHIM İŞALLAH NASİP ETMİŞTİR CANIM NE KALMIŞ BİTMİŞ KIZ ADETİN VALLAH ALLAHIM VARDIR BELKİİİİİ NE BİLYON YAAA ÜZÜLEM BENCE ADET OLMADAN ŞANSIN VAR DEMEKTİRŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…