yada yapmasammı çok düşükse çıkmassa kendimi damdan atarım galiba o sinirle yukarı bıyık aaşağı sakal ne yaapım ben ya kan testi yaptıraamıyorum kanım çok düşük benim hemde aşırı çok az kanda aldırsam bigün kendime gelemiyorum bide sıfır negatif kanım ben neyapım şimdi ya mafoldumben mafoldumben mafoldumben
sen içinde kalamsın yap testi ve sakin ol daha erken varsa bile çıkamyabilir bunu bilicek kadar zekisin ve mantıklısın demi canım çift çizgi çıkarsa süpriz olur çıkmazsada zaten beklemiyorsun bu kadar erken çıkamsını der üzülmezsin tamam mı bak söz ver yoksa da bekel yapma kaldıramam çok üzülrüm diyorsa kendi haline bırak
cmrm yap testi bize hemen haber ver canım
canım inşallah çıkarda çıkarsa ya ben sevincimden bağııırırım galiba bütün herkes başıma toplanır bişemi oldu diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tamam canım akşam eşime diyim alsın yarın sabah yapacağım inşallah
TAMAM CANIM BENİM GÜZLE RABBİM İŞALLAH NASİP ETMİŞTİR :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: YARINI İPLE ÇEKİCEM AMA ÇIKAMZSADA ÜZÜLMEK YOK TAMAM MI CANIM BENİM ALLAHIM HAYIRLISNI VERSİN HER ZAMAN :dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:AY ALLAHIM İŞALLAH HAMİLESİNDİR YAAA OFFFFFFFFF ÇOK HEYCANLI BEKLEMEK YAAAAAAAAAAAŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
acrinsu bılgın var senın galıba bısı sora bılırmıyım sana
EleynacıĞımm burdakİ herkesİn az Çok tecrÜbesİ var gÜselİm sen sor ortaya elbet bİrİ Çıkar cevaplayan ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?