Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sen içinde kalamsın yap testi ve sakin ol daha erken varsa bile çıkamyabilir bunu bilicek kadar zekisin ve mantıklısın demi canım çift çizgi çıkarsa süpriz olur çıkmazsada zaten beklemiyorsun bu kadar erken çıkamsını der üzülmezsin tamam mı bak söz ver yoksa da bekel yapma kaldıramam çok üzülrüm diyorsa kendi haline bırak

canım inşallah çıkarda çıkarsa ya ben sevincimden bağııırırım galiba bütün herkes başıma toplanır bişemi oldu diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tamam canım akşam eşime diyim alsın yarın sabah yapacağım inşallah

Bursalı varmı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

acrinsu bılgın var senın galıba bısı sora bılırmıyım sana

Benım ÜtÜlerıde yolluyımmmmmmm:)))))))))))))))))))))))))))))

Aleyna haydı sor sor

cmrm yap testi bize hemen haber ver canım

tamam canım dua edin inşallah yarın sabah testim çif çizgi çıksın.yarın kırmızı kart yememe bigün kalıyo tabi bugün yemessem kırmızı kartı kıslar bana dua edin lütfen

EleynacıĞımm burdakı herkesın az Çok tecrÜbesı var gÜselım sen sor ortaya elbet bırı Çıkar cevaplayan ......

TAMAM CANIM BENİM GÜZLE RABBİM İŞALLAH NASİP ETMİŞTİR :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: YARINI İPLE ÇEKİCEM AMA ÇIKAMZSADA ÜZÜLMEK YOK TAMAM MI CANIM BENİM ALLAHIM HAYIRLISNI VERSİN HER ZAMAN :dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:AY ALLAHIM İŞALLAH HAMİLESİNDİR YAAA OFFFFFFFFF ÇOK HEYCANLI BEKLEMEK YAAAAAAAAAAAŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

acrinsu senın bılgın var galıba bısı sora bılırmıyım

HaksevercıĞımm o tıckerınde ınŞ. Bır bebek gÖrÜrÜz haftaya falann.....

inşallah canım ya ben inanıyorum rabbim dualarımın karşılığı olarak bebeğimi göndermiştir dua edin ama bana lütfen yaaaaaaa :Saruboceq: :Saruboceq:

ortada bişey yok kendi kendime gelin güvey oluyorum ya ne adetim geçti nede belirtim var ama içimde kalmasın ben yinede yapım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ya kızlar ben bı 4 kılo vermek ısıtyorum nasıl verecem bılmyorum ya nasıl bı dıyet yapsamkı gÖbıŞımden bıraz vermeme lazım ıyıce komplkse gırdım haa

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm allah alah yandan yanda sagdan soldan teyyyyyy teyyyyy acrinsu cmrm eleyna fridevs neslihan özbek tey tey tey

EleynacıĞımm burdakİ herkesİn az Çok tecrÜbesİ var gÜselİm sen sor ortaya elbet bİrİ Çıkar cevaplayan ......

canım ya ben bu ayın 25 adet oldun pazar gunu bıttı ayın beşine ilişkiye girersem 14 yumurtlama oluyormus yanı 5-7-9 girdedıler sık gırme ilişkiye dedıler sık gırmeyımı ve bı sonuc alırmıyım aceba:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…