Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey:

negüzel ya allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin o arkadaşın maaşşşaaalllah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ya kızlar ben bi 4 kilo vermek isityorum nasıl verecem bilmyorum ya nasıl bi diyet yapsamki göbişimden biraz vermeme lazım iyice komplkse girdim haa
YA BİŞEY SORDUM AMA YAAAAAAAAAAAA

canım bu sitede okudum laahana çorbası yap bi haftada verirsin o kiloyu :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

adet günlerinizi yazın bakıyım gecenlerde kaç gün geçti yazsın başlıyorum 19 eylül benim

eleyna, acrinsu, cmrm, firdevs2006, neslihan165, ozbek83, sinemis84
herkesı opüyorum kızlar ınsalah ıyı sonuc cıkar allahım amin

inşallah canım dua et bana özellikle canım tamamı :Saruboceq: :Saruboceq:

eleyna güle güle allaha emanet ol canım :) byeeeeeeeeee

negüzel ya allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin o arkadaşın maaşşşaaalllah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin canım akşam gittim o hastaneye okadar mutlular kı arkadaş için biraz hastanede kalmak tehlikeli ama eşini yaalnız bırakamıyo ama çok mutlulardı rabbim bozmasın mutluluğunu kımsenın

dünürüm bitteeeeeeeeee hoşgeldiniz nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

opuyorumnanaktan

amin canım akşam gittim o hastaneye okadar mutlular kı arkadaş için biraz hastanede kalmak tehlikeli ama eşini yaalnız bırakamıyo ama çok mutlulardı rabbim bozmasın mutluluğunu kımsenın

AMİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Benım 11 eylÜl ama aĞustosun 31 Çekmesınde doalyı bırgÜnmde yırtık galıba 10 eylÜl (yok ama Şaka bır tarafa 11 eylÜl Şekerım)

5EYLÜLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
ECRıNıM MMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM kaydirigubbakcemile5

Sancım var gıbı bugÜn ya belımde aĞrıyo sbahtan kasıklarımda batmalar vardı Şımdı batma yok bel aĞrısıyla hafıf sancı var offf allahım ben gene erken adet olucam yaaa off Çok korkyuroum adet olmak ıstemıyorum yaaa

Aaaa evet 31 Çekıo benımde 4 o zaman :)) pazartesı gıtcam bennnnnnnnnnnnn

Benİm 11 eylÜl ama aĞustosun 31 Çekmesİnde doalyı bİrgÜnmde yırtık galİba 10 eylÜl (yok ama Şaka bİr tarafa 11 eylÜl Şekerİm)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 birgünüde yırtık abiciğim yırttık yırttık :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…