he şöleeeeee güçlü olun bakiyim evet çok istiyoruz olmuyo hayalkırıklığı oluyo ama pes etmek yok ben geçen ay hep böle davrandım hamile kaldım ama işte kısmetr deilmiş ama şunu anladım kesinlikle psikoloji çok önemli hayde halay belki hazırlık halayıdır bu hadi tey tey tey :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kıslar ben bi arkadaş hamile demiştim ya o arkadaş bir yılı geckındır istiyolar olmadı eşi hastalandı suan hastaanede yatıyo üç gün üst üste ameliyat oldu. doktor moralinin düzgün olması gerek demiş riskliymiş bıraz durumu üçüncü ameliyarına bigün kala arkadaşın günü 3 gün gecmiş demişler bi kan testi yap hastanedesin zaten umudu yokmus yaptırmıs 5 haftalık hamile sok olmus eşine demiş okadar sevinmişlerki ertesi günün ameliyatı çok iyi geçmiş doktor demiş çok iyiye gidiyo birden düzeliyo yani herseyde hayır varmıs istedile olmadı ama rabbim en kötü günlerinde gönderdi.eşinin durumuda bu vesileyle çok iyiye gidiyo rabbim hayırlısını versin
Ya kızlar ben bi 4 kilo vermek isityorum nasıl verecem bilmyorum ya nasıl bi diyet yapsamki göbişimden biraz vermeme lazım iyice komplkse girdim haa
YA BİŞEY SORDUM AMA YAAAAAAAAAAAA
eleyna, acrinsu, cmrm, firdevs2006, neslihan165, ozbek83, sinemis84
herkesı opüyorum kızlar ınsalah ıyı sonuc cıkar allahım amin
dualarımız seninle cmrm
negüzel ya allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin o arkadaşın maaşşşaaalllah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin canım akşam gittim o hastaneye okadar mutlular kı arkadaş için biraz hastanede kalmak tehlikeli ama eşini yaalnız bırakamıyo ama çok mutlulardı rabbim bozmasın mutluluğunu kımsenın
Benİm 11 eylÜl ama aĞustosun 31 Çekmesİnde doalyı bİrgÜnmde yırtık galİba 10 eylÜl (yok ama Şaka bİr tarafa 11 eylÜl Şekerİm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?