Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya kızlar ben bi 4 kilo vermek isityorum nasıl verecem bilmyorum ya nasıl bi diyet yapsamki göbişimden biraz vermeme lazım iyice komplkse girdim haa

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm allah alah yandan yanda sagdan soldan teyyyyyy teyyyyy acrinsu cmrm eleyna fridevs neslihan özbek tey tey tey

hgdin canım sinem canım karar verdim yarın sabah test yapıyorum çıkmassa ağlamak istesem kollarınızda aağlayabilirmiyim inşallah çif çizgi çıkarda :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım allah bilri aslıdna bi yerde ne zaman olucağpını ama yumurtlama günlerinde bence günaşırı birlikte ol (iki güne bir)

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm allah alah yandan yanda sagdan soldan teyyyyyy teyyyyy acrinsu cmrm eleyna fridevs neslihan özbek tey tey tey

vallah senın gıbı neselı olmak ısderdım yaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

o zor gÜnler solan gÜller eskıdendı geÇtı
o zaman aŞık olduĞum rÜzgarlar estı estı geÇtı
gerıye sadece yarım yarım sevgıler
yÜzÜmde ınceden uzun uzun Çızgıler
Öznesı kalan sÜresı kısalan cÜmleler
yalan dolan bırkaÇ resım kaldı
aŞk bızı bulabılırde
uzakta durabılırde onu sana katıyor derken mesafe koyabılırde
aŞk bızı bulabılırde
ılgısız durabılırse samımı oluyor derken tuzaklar kurabılırde
bu bÖyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sertap erener bu bÖyleeeeeeeeeeeee

hgdin canım sinem canım karar verdim yarın sabah test yapıyorum çıkmassa ağlamak istesem kollarınızda aağlayabilirmiyim inşallah çif çizgi çıkarda :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah canım hayırlısını iste rabbimden inşallah hamişsindir olsun beraber aglarız o anlık şoku beraber atarız sonra yeni çalışmalar için halay çekeriz böle böle birgün sonunda çıkacak o çift çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

kıslar bi arkadaşımız yazmıs doktoru ona su günler ilişkiye gir.9 11 13 14 16 demiş dikkatimi çekmişti yazısı ne kadar doğru bilmiyorum

eleyna, acrinsu, cmrm, firdevs2006, neslihan165, ozbek83, sinemis84
herkesı opüyorum kızlar ınsalah ıyı sonuc cıkar allahım amin

Allah razı olsun canım inşallah o göz yaşlarımız sevinç göz yaşları olur.olmadı bayram dönüşü kocaya uyku yok ful çalısmaya devam rabbim hayırlısını versin

gelecek annesi gelecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hemide böle taklalarla gelicekkkkkkkkkkk

NeslıŞım aĞzından bal akıo bal:))))))))
aleynacım dedım gb gÜn aŞrı yap sen adet olana kadar ne zaman tutca bellı olmaz kocana bal badem fındık fıstık yedır baklava falan alın kızlar bıde kadınlara ananas ıyımıŞ bebek ıÇın duydunuz mu bı yerdede dÜŞÜke sebeb olabılır sade suyunu ıÇın dıo anlamadım

Allah razı olsun canım inşallah o göz yaşlarımız sevinç göz yaşları olur.olmadı bayram dönüşü kocaya uyku yok ful çalısmaya devam rabbim hayırlısını versin

he şöleeeeee güçlü olun bakiyim evet çok istiyoruz olmuyo hayalkırıklığı oluyo ama pes etmek yok ben geçen ay hep böle davrandım hamile kaldım ama işte kısmetr deilmiş ama şunu anladım kesinlikle psikoloji çok önemli hayde halay belki hazırlık halayıdır bu hadi tey tey tey :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Aleyna benı Öpmedın benım baŞım kelmı kocamın hafıf keeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllll:))))))))))))))

Ya kızlar ben bi 4 kilo vermek isityorum nasıl verecem bilmyorum ya nasıl bi diyet yapsamki göbişimden biraz vermeme lazım iyice komplkse girdim haa
YA BİŞEY SORDUM AMA YAAAAAAAAAAAA

eleyna, acrinsu, cmrm, firdevs2006, neslihan165, ozbek83, sinemis84
herkesı opüyorum kızlar ınsalah ıyı sonuc cıkar allahım amin

BENDE SENİ CANIMMŞenizŞenizŞeniz HEMDE KOCAMAN KOCAMAN:1hug::1hug:

kıslar ben bi arkadaş hamile demiştim ya o arkadaş bir yılı geckındır istiyolar olmadı eşi hastalandı suan hastaanede yatıyo üç gün üst üste ameliyat oldu. doktor moralinin düzgün olması gerek demiş riskliymiş bıraz durumu üçüncü ameliyarına bigün kala arkadaşın günü 3 gün gecmiş demişler bi kan testi yap hastanedesin zaten umudu yokmus yaptırmıs 5 haftalık hamile sok olmus eşine demiş okadar sevinmişlerki ertesi günün ameliyatı çok iyi geçmiş doktor demiş çok iyiye gidiyo birden düzeliyo yani herseyde hayır varmıs istedile olmadı ama rabbim en kötü günlerinde gönderdi.eşinin durumuda bu vesileyle çok iyiye gidiyo rabbim hayırlısını versin

aman aman amannnnnnnnnnnnnnnn canımda nasıl oynamak ister anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bana eşlik edin dostlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu kanım kaynarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…