ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm allah alah yandan yanda sagdan soldan teyyyyyy teyyyyy acrinsu cmrm eleyna fridevs neslihan özbek tey tey tey
canım ya ben bu ayın 25 adet oldun pazar gunu bıttı ayın beşine ilişkiye girersem 14 yumurtlama oluyormus yanı 5-7-9 girdedıler sık gırme ilişkiye dedıler sık gırmeyımı ve bı sonuc alırmıyım aceba:kedi:
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm allah alah yandan yanda sagdan soldan teyyyyyy teyyyyy acrinsu cmrm eleyna fridevs neslihan özbek tey tey tey
canım allah bilri aslıdna bi yerde ne zaman olucağpını ama yumurtlama günlerinde bence günaşırı birlikte ol (iki güne bir)
hgdin canım sinem canım karar verdim yarın sabah test yapıyorum çıkmassa ağlamak istesem kollarınızda aağlayabilirmiyim inşallah çif çizgi çıkarda :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
inşallah canım hayırlısını iste rabbimden inşallah hamişsindir olsun beraber aglarız o anlık şoku beraber atarız sonra yeni çalışmalar için halay çekeriz böle böle birgün sonunda çıkacak o çift çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
o zor gÜnler solan gÜller eskİdendİ geÇtİ
o zaman aŞık olduĞum rÜzgarlar estİ estİ geÇtİ
gerİye sadece yarım yarım sevgİler
yÜzÜmde İnceden uzun uzun Çİzgİler
Öznesİ kalan sÜresİ kısalan cÜmleler
yalan dolan bİrkaÇ resİm kaldı
aŞk bİzİ bulabİlİrde
uzakta durabİlİrde onu sana katıyor derken mesafe koyabİlİrde
aŞk bİzİ bulabİlİrde
İlgİsİz durabİlİrse samİmİ oluyor derken tuzaklar kurabİlİrde
bu bÖyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sertap erener bu bÖyleeeeeeeeeeeee
Allah razı olsun canım inşallah o göz yaşlarımız sevinç göz yaşları olur.olmadı bayram dönüşü kocaya uyku yok ful çalısmaya devam rabbim hayırlısını versin
eleyna, acrinsu, cmrm, firdevs2006, neslihan165, ozbek83, sinemis84
herkesı opüyorum kızlar ınsalah ıyı sonuc cıkar allahım amin
Aleyna benİ Öpmedİn benİm baŞım kelmİ kocamın hafİf keeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllll:))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?