kıyamama sanaberyalcİm oda Öyle dİo neden benden uzaklaŞtın dİorum benİm Şİmdİ sana İhtİyacım var olmasa bİle olmuŞ gb azcık pohpohlasan Şımartsaan benİ hevsİmİ almıŞ oluyım balİ dİorum kızıo canım yapma dİo ben senİ hep sevİom sadece vaktİm yok bu hafta bİlİosun dİo 9da gelİo yatıo akŞam yeme kalkıo yemek namaz meyve namaz hop saatİ gelİo ama bana hİÇ bakmıokİ tvye bakıo bna baksa oda kafİİİİ(((
gel yanıma dİo bende ben kızım sen gel dİom sen kız olsan gelİrİm ama artık karısın sen gel dİo gıcık ya dalga geÇİo Çok sevİo sİnİrlenmemİ bayılıyo kİŞnİoo:))))))))))))
canım senin neyin var sabahta anlamadım yaev aldı başını gidiyo zaten umrumda değil benim bebişim herşeyden önde gelir özbekçim
benim ütülenecekleride alırmısın şekerimkızlar ben biraz ütü yapıyım gelirim yine by
AMİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
herkese selamlarrr nasılsınız kızlarrrr
sancım var gibi bugün ya belimde ağrıyo sbahtan kasıklarımda batmalar vardı şimdi batma yok bel ağrısıyla hafif sancı var offf allahım ben gene erken adet olucam yaaa off çok korkyuroum adet olmak istemiyorum yaaa
herkese selamlarrr nasılsınız kızlarrrr
ben geldim :1closedeyes: ahada gidiyom görüşürük :1closedeyes:
ben geldim :1closedeyes: ahada gidiyom görüşürük :1closedeyes:
KIZ VİLDAN ATEŞ BİLE ALAMADAN GİTTİİİİİ kafamçokkarıştı
BERYALİM OKŞA BENİ MIRRRRRRRRRRRRRRRRR
fridevsim sesin çıkmıyo senle uzun zaamandır konuşamadık nasılsın bakıyım nasıl gidiyo hamişlik
şişşşşşşşştttt sana stres yapma diyorum canım ya batma varsa ki nasıl batma anlat bakıyım olabilir ama tabi 10 gün var çok erken daha beklicez beraber sende deişiklikleri anlatıcan paylaşcaz sonuç ne olursa olsun birlikte olcaz canım sıkma canını tamammı
olcayelis nerlerde uzun zamandır görmüyorumm
bende görmüyorum canım onu kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?