- 6 Aralık 2017
- 697
- 954
- 23
- 33
- Konu Sahibi hayalcannn
-
İşte evliyken sürekli başka adamı düşünme kısmının dini boyutuyla ilgilenmiyor da. Çocuk adama benzer miymiş dini bişeymiş okumuşAyrıca önceki her konunuz da o adamla ilgili. Bu da ilginç!!!
Allaha havale ediyorumAyy öpeyim de geçsin öyleyse. Psikolojim bozuk deyip duruyor. Neden çocuk yapıyorsun o zaman neden neden? Sonra yarın öbür gün senin çocuğun da benim çocuğumun psikolojisini bozacak
Hanımefendi evliyken sürekli başka adamı düşündüğünüzde de kendinizi Allah'a havale ediyor musunuz? Yoksa ben payıma düşen hesabı veririm yani Allah'a siz kendi hesabınızı bi düşününAllaha havale ediyorum
Allaha havale ediyorum
Ben evliyken kimseyi düşünmedim sevgiliyken o bir ikincisi bunun vicdan azabindan ötürü zaten benim vesveseveselerinden ve takintili halleri oldu evet siz mükemmel hatasiz insanlarsiniz siz benim gibi belkide hasta bir insan bile bu kadar alaycı yaklasiyorken içinizden eşlerini ve yakınlarına ne kötü yakladiyorsunuzudur belkide Allah bilir oyüzden beni yargılamak Üzgünüm sixe düşmediİşte evliyken sürekli başka adamı düşünme kısmının dini boyutuyla ilgilenmiyor da. Çocuk adama benzer miymiş dini bişeymiş okumuş. Dalga geçiyor bizimle.
Ben evliyken kimseyi düşünmedim hanımefendi siz alay etmekten okudugunuzu anama yeteginizi kaybettiniz sanırım . İyi okuyun sevgiliyken birini beğendim ve bunun vican azabın evliyken çektim !!!!Hanımefendi evliyken sürekli başka adamı düşündüğünüzde de kendinizi Allah'a havale ediyor musunuz? Yoksa ben payıma düşen hesabı veririm yani Allah'a siz kendi hesabınızı bi düşünün
Buraya konu açıyorsanız destek de göreceksiniz yargılanacaksınız da. Bu kadar hassassanız uzak durun buralar size göre değilBen evliyken kimseyi düşünmedim sevgiliyken o bir ikincisi bunun vicdan azabindan ötürü zaten benim vesveseveselerinden ve takintili halleri oldu evet siz mükemmel hatasiz insanlarsiniz siz benim gibi belkide hasta bir insan bile bu kadar alaycı yaklasiyorken içinizden eşlerini ve yakınlarına ne kötü yakladiyorsunuzudur belkide Allah bilir oyüzden beni yargılamak Üzgünüm sixe düşmedi
Ahahahahahah yaaaBizimki tüp bebek ya tüpe benzemez inşallah
Evet buralar bana göre değil tam size göreBuraya konu açıyorsanız destek de göreceksiniz yargılanacaksınız da. Bu kadar hassassanız uzak durun buralar size göre değil
Ben carpilmam ama yani bu ciddiysesus kız çarpılcan
Bilmiyorum ama gerçek[QUOTE
Bu gerçek mi? Bunu yapan var mıdır yaaaa??
Hastaysan neden cocuk yaptin?Ben evliyken kimseyi düşünmedim sevgiliyken o bir ikincisi bunun vicdan azabindan ötürü zaten benim vesveseveselerinden ve takintili halleri oldu evet siz mükemmel hatasiz insanlarsiniz siz benim gibi belkide hasta bir insan bile bu kadar alaycı yaklasiyorken içinizden eşlerini ve yakınlarına ne kötü yakladiyorsunuzudur belkide Allah bilir oyüzden beni yargılamak Üzgünüm sixe düşmedi
Ayrıca ha evliyken başkasını düşünmüşsünüz hoşlanmışsınız ha sözlüyken. Bir önceki konunuzda da sözlüyken olduğunu belirtmişsiniz zaten. Yani buralarda çok da doğru insan yanlış insan ayrımı yaparak bizlere aşalayıcı vicdansız bilmem ne diyebilecek doğrulukta değilsiniz.Evet buralar bana göre değil tam size göre
Lütfen şu alay geçen arkadaakar yorum yapmasın admin
Bugün çok kötü başladı ama sayende güzel bitecek ..gülmekten bütün kaslarım gevşedi, sanırım altıma yapacağımHaram Gürel nedir
İnsanları Allah'a havale etmeyi biliyor da. Dinimizde vesveselere yer olmadığını bilmiyor. Herhalde yanlızca işine geleni biliyor.Hastaysan neden cocuk yaptin?
Her cocuk saglikli bir anneyi hak eder
Yazik degil mi o yavruya
Onun ne sucu gunahi var da senin gibi bir annesi olacak?
Insan once bi tedavi olur yahu
Cocuk hayata sanssiz basliyor sayende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?