Merhaba arkadaslar bir bakarmisiniz?

İşte evliyken sürekli başka adamı düşünme kısmının dini boyutuyla ilgilenmiyor da. Çocuk adama benzer miymiş dini bişeymiş okumuş . Dalga geçiyor bizimle.
Ben evliyken kimseyi düşünmedim sevgiliyken o bir ikincisi bunun vicdan azabindan ötürü zaten benim vesveseveselerinden ve takintili halleri oldu evet siz mükemmel hatasiz insanlarsiniz siz benim gibi belkide hasta bir insan bile bu kadar alaycı yaklasiyorken içinizden eşlerini ve yakınlarına ne kötü yakladiyorsunuzudur belkide Allah bilir oyüzden beni yargılamak Üzgünüm sixe düşmedi

Hanımefendi evliyken sürekli başka adamı düşündüğünüzde de kendinizi Allah'a havale ediyor musunuz? Yoksa ben payıma düşen hesabı veririm yani Allah'a siz kendi hesabınızı bi düşünün
Ben evliyken kimseyi düşünmedim hanımefendi siz alay etmekten okudugunuzu anama yeteginizi kaybettiniz sanırım . İyi okuyun sevgiliyken birini beğendim ve bunun vican azabın evliyken çektim !!!!

Buraya konu açıyorsanız destek de göreceksiniz yargılanacaksınız da. Bu kadar hassassanız uzak durun buralar size göre değil

Hastaysan neden cocuk yaptin?
Her cocuk saglikli bir anneyi hak eder
Yazik degil mi o yavruya
Onun ne sucu gunahi var da senin gibi bir annesi olacak?
Insan once bi tedavi olur yahu
Cocuk hayata sanssiz basliyor sayende

Evet buralar bana göre değil tam size göre
Ayrıca ha evliyken başkasını düşünmüşsünüz hoşlanmışsınız ha sözlüyken. Bir önceki konunuzda da sözlüyken olduğunu belirtmişsiniz zaten. Yani buralarda çok da doğru insan yanlış insan ayrımı yaparak bizlere aşalayıcı vicdansız bilmem ne diyebilecek doğrulukta değilsiniz.

Hastaysan neden cocuk yaptin?
Her cocuk saglikli bir anneyi hak eder
Yazik degil mi o yavruya
Onun ne sucu gunahi var da senin gibi bir annesi olacak?
Insan once bi tedavi olur yahu
Cocuk hayata sanssiz basliyor sayende
İnsanları Allah'a havale etmeyi biliyor da. Dinimizde vesveselere yer olmadığını bilmiyor. Herhalde yanlızca işine geleni biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…