Adam cezaevindeymiş, ta ordan ne yapabilir ki... Görüş günleri kısıtlı, telefon kısıtlı. Sizin ailesine yakın olmanız onu da rahatlatıyordur muhtemelen. Size de hak veriyorum fakat kayınbiraderin dediğim dedik olmasından çok daha ciddi sorunlarınız yok mu sizce de ?İşte eşim çok pasif okonuda gereksiz bı saygısı var bunu soylerse saygısızlık oluyor ona gore
Eşiniz yok cocuklar küçük bence zitlasmayin tamam olur deyin. Eski bina olmasın, sağlamlığına falan bakinHayır ama biraz daha dirensem söyleyecek gibi kendisine karşı gelinmesinden hiç hoslanmiyor aşırı egoist
Tıpış tıpış gidip oturacaksınız eliniz mecburHerkes ondan yana inanılmaz bir dayanisma var aralarinda benim eşimde abi de abi tutturmuş bir abi saygısi pasif kalıyor fikrini dile getiremiyor
Ev konusunu gerçekten anlamadım bunlara almışlar tapu ortaklarınınmış falanEksik anlatıyorsunuz her şeyi. İnsanlar da sağlıklı yorum yapamıyor. O ev sizin değil. Şu an ne siz oturuyorsunuz ne sizin üstünüze. Dolayısıyla kendi evlerini ister satar ister satmazlar.
Oturacağınız evin kirasını da kayınbiraderiniz ödeyecekse yine iyi. Sizin kendi aileniz bile masrafınızı karşılamazken adam elini taşın altına koymuş herkes yapmaz. İtiraz etmeden gidin oturun bence. İnsanlar sizin hem ihtiyaçlarınızı karşılayıp hem sen ne istersen o olur mu diyecek sanıyordunuz? Her ay kiranızı trink diye ödeyeceklerse evin tutulacağı yeri kendilerinin belirlemesi normal değil mi?
Nasıl hayatlar bunlar ya. Etikle ne alakası varmış? Geçiminizi o insanlar sağlıyorsa hayatınıza müdahale etme hakkını da kendilerinde görür tabii ki. Böyle bir ortamdan modern bir kafa beklemeniz tuhaf.Öyle bir durumda kaynanam benimle yasicakmis biraz uzak olduğu için tek kalmak etik değilmiş burdada yalnızım ama orası farklıymış
en mantıklısı kaynınızın dediği yerde yaşamak en azından kaynana ile birlikte yaşama fikri o daha korkunç eşiniz çıkana kadar mecbur idare edeceksiniz zıtlaşarak bir yere varamazsınız şu an eşiniz olmadığı için sizin yanınızda olacak olan onlar bence idare edinNeden bu kadar önyargılı siniz insanların neler yaşadıklarını biliyomusunuz imkanları ne derecede hiç dusundunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?