- Konu Sahibi melegimebru
Öncelikle merhaba 17 yaşındayım sevgilimde 17 yaşında 1 bucuk yıldır beraberiz okulda dısarda heryerde beraberiz hatta ona o kadar çok bağlandım ki ayrılık bana çok ağır geldi.. Annesi benimle konuşmasından rahatsızmıs bunu uzun bi zaman bana söylemedi beni çok seviyor bende onu çok seviyorum ama benden uzaklaşmaya başlaması mesaj atmaması beni çok düşündürdü ve konuyu açtım başka birisinin olmasından şüpheleniyodum ama aynı okuldayız yinede açtım konuyu sonra oda bişey olmadıgını sınava girecegimizi ve ders çalışmamız gerektiğini söyledi bende anlayışla karşıladım belli bi süre konuşmadık ama benden uzaklaşmıştık artık bunu hissediyordum okulda geldiğinde derse girmesi gerektiğini söyleyip gitti konuşmadı bile benimle akşamına tekrar konuyu açtım seni sıktım mı neden böyle yapıyosun dedim annesinin fazla konuşmak tez ayrılık getirir demesini söyledi ve çok konuşmayalım dedi bir anda nolduğunu anlayamadım başımdan kaynar sular döküldü annesiyle tanışmıştım ve sürekli konuşuyoduk bunun bi bahane olacağını düşündüm ve çok sinirlendim konuşmayalım tamam dedim hiç mesaj atmadı aramadıda ben tabi duramadım yazdım keşke yazmasaydım
annen biliyor bu bi bahane mi ayrılmak mı istiyorsun falan dedim oda hayır seni seviyorum benimsin ama konuşmayalım bi müddet dedi çok sinirlendim niye böyle davrandığına bi anlam veremedim ve sonra annesinin kızdığını söyledi ama buda eminim bi bahaneydi daha sonra annemi çiğneyip sana msj atamam dedi
daha sonra ben çok sinirlendim ve annenin tursusunu kur ozaman bb dedim biliyorum bunu dememem lazımdı sonradan çok pişman oldum ama benden uzaklaşması çok canımı sıktı oda bitti terbiyesiz sen anneme nasıl öyle dersin bitti bi daha sakın msj atma defol hayatımdan dedi ve ben yıkıldım o kadar emek verdiğim bir ilişki nasıl bu şekilde bitti anlamıyorum nolur bana bi yol gösterin ne yapmam lazım sizden küçük olduğum için görüşleriniz benim için çok önemli lütfen yardım edin mesaj atmalımıyım özür diledim ama bitti dedi hala daha sonra hiç mesaj atmadım oda tabiki atmıyor ne yapmam lazım